fbpx

Omislila si je novo pričesko: Ivanka Trump ob prihodu v Latinsko Ameriko izgledala neverjetno mladostno!

Foto: Twitter

Najstarejša hči ameriškega predsednika Ivanka Trump je ob prihodu v glavno mesto Kolumbije Bogoto naravnost sijala v v svoji beli opravi. Morda je to mogoče pripisati tudi razlogu, zaradi katerega je prispela v Južno Ameriko, in sicer je njen namen spodbujanje ekonomskega opolnomočenja žensk v državah v razvoju. 

37-letna hči naj bi poleg Kolumbije obiskala tudi Argentino in Paragvaj, da bi tam spodbujala iniciativo Trumpove administracije za globalni razvoj in blaginjo, namenjeno ženskam, ki jo je februarja pomagala vzpostaviti skupaj z očetom.

Ivanka je lansirala iniciativo v začetku leta 2019 s ciljem, da bi do leta 2025 opolnomočila 50 milijonov žensk v državah v razvoju, s poudarkom na treh področjih: usposabljanje na delovnem mestu, finančna pomoč in spodbujanje zakonskih in regulativnih sprememb. Med potovanjem so njeni sodelavci povedali, da se bo hčerka ameriškega predsednika zavzemala za zakone in druge spremembe, ki bodo ženskam omogočale dostop do sodišč in drugih institucij, lastništvo, dedovanje premoženja, svobodno potovanje in delo na istih delovnih mestih kot moški.

Foto: Twitter

Ivanka je v ponedeljek zvečer stopila iz letala, tam pa jo je pričakala podpredsednica Marta Lucía Ramírez. Njena obleka z dvojnim zapenjanjem, ki jo je izbrala za to priložnost, je lepo padla nad koleni in pokrila njene obline. Mnogi modni poznavalci bi rekli, da obleka z V-izrezom izžareva mladost in moč, videz pa je še dopolnila s srebrnimi uhani, poroča Daily Mail.

Prej nosila daljše lase
Ivanka je sijala tudi v ponedeljek zjutraj, ko se je vkrcavala na letalo v kupni bazi Andrews v Marylandu, oblečena v mornarsko modro obleko v vrednosti 170 ameriških dolarjev, videz pa dopolnila s pasom J. Crewa v svetlo rdeči barvi. Če je Ivanka v prvih letih predsedovanja očeta Donalda Trumpa nosila daljše lase, je te zdaj precej skrajšala. Nedvomno je treba priznati, da ji krajša pričeska zelo pristaja.

Foto: Twitter

Hana Murn