fbpx

Poglejte, katere slavne igralke krasijo nov Pirellijev koledar

Foto: epa

Pirellijev koledar za leto 2017 krasijo slavne lepotice Nicole Kidman, Uma Thurman in Julianne Moore.

Aktualni Pirellijev koledar je zopet postregel s presežki, saj se med lepoticami, ki se pojavljajo v svoji naravni podobi in so le minimalno retuširane, pojavijo igralke Nicole Kidman, Uma Thurman in Julianne Moore.

Pirelli je že lani izdal koledar, ki so ga krasile mednarodne zvezdnice. Več o njem lahko preberete tukaj: Nove lepotice na Pirelliju

Foto: epa

Foto: epa

Sicer pa bodo vsi tisti, ki v koledarju znanega podjetja za pnevmatike iščejo pnevmatično nabite lepotice, razočarani. Igralke so se slikale napol zakrite, koledar je črno-bel, kakršnihkoli indicev o seksapilnosti pa ni videti … Koledar je zato bolj kot za v kakšno avtomehanično delavnico, kjer naj bi viseli tovrstni koledarji, primeren za v trgovino z bio izdelki ali pa halo kakšnega baletnega društva.

Foto: epa

Foto: epa

Kljub temu je podjetje Pirelli za omenjeni koledar očitno na široko odprlo denarnico, saj je fotografije posnel priznani nemški fotograf Peter Lindbergh, ki na svojih fotografijah pogosto ovekoveči fotomodele. Lindbergh je svoj podpis dodal ravno v detajlih, kot sta črno-bela tehnika ter minimalna uporaba ličil na modelih. Bolj kot seksapilnost je želel zajeti občutljivost in čustva ter je raje kot gole ženske prikazal golo dušo žensk, pa takšne fotografije komentira CNN.

Marjanca Scheicher