fbpx

Preverite, ali bo predsedniški kandidat Anže Logar v tem tednu v vašem kraju!

Dr. Anže Logar (Foto: Facebook)

“Čaka nas aktivno poletje/jesen, kjer bom ob različnih aktivnostih, druženjih, pogovorih in obiskih poslušal in slišal pričakovanja in želje volivk in volivcev za našo skupno prihodnost“, med drugim sporoča ljudem dr. Anže Logar, ki je nedavno potrdil svojo kandidaturo za predsednika države. Kandidiral bo s podpisi državljank in državljanov, da bi lažje prisluhnil ljudem, je postavil spletno stran, kjer lahko aktivno sodelujete ali samo spremljate tekoče dogodke.

Po tem, ko je dr. Anže Logar, poslanec SDS in do pred kratkim zunanji minister Republike Slovenije, pod osamosvojitveno lipo v parku ob državnem zboru najavil svojo kandidaturo za predsednika države, je povedal, da bo njegova predsedniška kampanja zelo inkluzivna in odvisna od vsakega posameznika. Logar je dejal, da se veseli te kampanje oz. te poti, saj je rad z ljudmi, se z njimi pogovarja in na tak način od spodaj navzgor oblikuje povezovalno politiko.

Dr. Anže Logar je že ob najavi kandidature povedal, da “nas čaka aktivno poletje/jesen, kjer bo ob različnih aktivnostih, druženjih, pogovorih in obiskih poslušal in slišal pričakovanja in želje volivk in volivcev za našo skupno prihodnost”. Na njegovi spletni strani (ki je na voljo TUKAJ) najdete vse pretekle in tekoče dogodke in aktivnosti, spodaj pa vam prilagamo naslednje štiri v teh dneh.

Ob svoji kandidaturi je prav vse povabil k aktivnemu sodelovanju.

Tanja Brkić