fbpx

Priljubljena TV-voditeljica Nuša Lesar preživlja res težke trenutke

Četudi priljubljeno voditeljico informativne oddaje Svet na Kanalu A vidimo vedno nasmejamo in polno energije, ki jo razdaja svojim gledalcem, pa ji v zasebnem življenju ni vse postlano z rožicami. Mediji namreč poročajo, da naj bi se z možem Sebastjanom Pogorelcem ločevala.

“Zavidam tistim, ki imajo v dolgoletnih zvezah le srečne dneve. Midva sva imela veliko takih, žal pa pridejo tudi malo manj lepi. Prosim za razumevanje, saj bova najine zasebne stvari reševala v krogu družine,” o njenem odzivu na namigovanja, da naj bi se ločila, poročajo Slovenske novice.

Zakonska kriza se je začela po tragediji v moževi družini
Nuša se je s svojim dolgoletnim partnerjem Sebastjanom Pogorelcem poročila avgusta leta 2014 in obdržala dekliški priimek, lani pa je družino njenega moža prizadela tragedija, ki je pretresla Ribničane. V Dolenjih Lazih pri Ribnici je bil umorjen Sebastijanov oče; 26-letnik je 55-letnega podjetnika z nožem zabodel v vrat.

Reševanje težav pri zakonskemu terapevtu
Nuša in Sebastjan sta z namenom, da bi zakonske težave rešila, obiskovala terapevta. Ta jima je svetoval selitev iz Ribnice v Ljubljano, kar je bilo Nuši zelo všeč, Sebastjan pa o tem ni želel slišati ničesar. Takrat se je začela njuna ljubezenska pot krhati.

A. L.