fbpx

Prva dama Melania Trump z izbiro oblačil pokazala spoštovanje do države, ki jo je obiskala

Foto: EPA

Prva dama Melania Trump se je ta teden odpravila v mesto Agra v Indiji. Pred Taj Mahalom je posnela glamurozne fotografije v oblačilih, katerih stil združuje tradicijo Bollywooda s pariško visoko modo.

V soboto zvečer se je prva dama ZDA Melania Trump z možem Donaldom Trumpom odpravila v Indijo, za potovanje je izbrala eleganten črn pulover s puli ovratnikom in bele hlače priznane oblikovalke in njene prijateljice Rachel Roy. Hlače je nekoč omenjena oblikovalka namreč prodajala za ceno 99 dolarjev. Črn plašč, ki pa je Melaniji segal čez kolena  je iz najnovejše kolekcije Burberry-ja.

Foto: Epa

Hlače, s črno-belim karo vzorcem je popolna kombinacija z usnjenimi balerinkami Rogerja Vivierja in s Celine kvadratnimi sončnimi očali. Čevlji, ki se prodajajo tudi v trgovinah, stanejo 895 dolarjev, medtem ko je za očala odštela okoli 460 dolarjev.

Foto: Epa

Ob prihodu v Indijo se je prva dana odločila za izjemno eleganten kostim v obliki kombinezona iz svile od Atelierja Caito For Hervé Pierre, okoli pasu pa si nadela zeleno-zlat svilen pas z vzorcem, ki je značilen za Indijo. S tem je izrazila globoko spoštovanje do države, saj si je prav za ta obisk dala pas prav posebej izdelati.

Foto: Epa

Foto: Epa

Foto: Epa

Lana Božič