fbpx

Razuzdana Miley Cyrus naredila konec zakonu z Liamom Hemsworthom zaradi drugega dekleta

Miley in novo dekle (Foto: Spletna družbena omrežja)

Divja Miley Cyrus, vsem dobro poznana zaradi svojega kontroverznega obnašanja, že poljublja drugo dekle, in to le nekaj dni po ločitvi od priljubljenega ameriškega igralca Liama Hemswortha. Miley in Liam sta se ločila po slabih osmih mesecih zakona. Umirjeni in družinski človek, kakršen je Liam, ni mogel prenašati Mileyjinega svobodnjaškega načina življenja.

Ameriška pevka Miley Cyrus in hollywoodski igralec Liam Hemsworth sta se ločila po zgolj osmih mesecih zakona. Cyrusova in Hemsworth, ki imata za seboj deset burnih let tako imenovane “on and off” zveze, sta prekinila svoj zakon le nekaj kratkih mesecev po njuni romantični zasebni poroki, ki se je odvijala pozimi.

Miley med poljubljanjem z novim dekletom, le nekaj dni po ločitvi. (Foto: Spletna družbena omrežja)

Miley Cyrus je govorice o njuni ločitvi dodobra potrdila s tem, ko so jo očividci med vikendom ujeli med poljubljanjem s Kaitlynn Carter.

Zasebna poroka, javna ločitev
Ločitev je prišla le nekaj kratkih mesecev po zelo zasebni poroki med divjo pevko in igralcem, ki so se je udeležili samo najožji družinski člani in najbližji prijatelji. Izredno zasebni poroki pa je sledila nič kaj zasebna ločitev, saj se je celotna situacija odvijala pred budnim očesom javnosti.

Miley in Liam (Foto: Spletna družbena omrežja)

Predstavniki za javnost Miley Cyrus so novico o ločitvi sporočili kmalu zatem, ko so v javnosti zaokrožili posnetki, na katerih Miley v bikiniju poljublja drugo dekle, Kaitlynn.

Umirjeni Liam ostal s strtim srcem
Novica je bila po poročanju medijev za Liama pravi šok, saj kaj takšnega ni pričakoval. Posnetki njegove bivše žene, ki se poljublja z dekletom, so mu po pričevanjih zlomili srce in bo potreboval veliko časa in miru, da bo dogodek prebolel.

Miley je znana po svojem kontroverznem obnašanju. (Foto: Spletna družbena omrežja)

Par se je začel razhajati potem, ko je Liam opazil, da se je pevka, ki je sicer znana po svojem kontroverznem obnašanju iz preteklosti, ponovno začela vesti vedno bolj neprimerno. Liamu, ki je bolj družinski in umirjen človek, Mileyjino razuzdano obnašanje ni bilo nikoli všeč. Sedaj pa je s svojimi dejanji prekoračila vse meje dobrega okusa.

Pevkina predstavnica za javnost je poudarila, da si oba želita, da se njuna odločitev spoštuje in da njuni oboževalci razumejo, da so se njune poti razšle.

Pia Porenta