Razvratne zabave po arabsko: Cele noči prostitutke, droge, orgije in ostale perverznosti, zjutraj pa povsod urin, iztrebki in sledovi sperme

Foto: iStock

Potem ko naj bi zaradi prekomernega uživanja droge na eni od svojih razvratnih zabav v Londonu umrl Sheikh Khalid bin Sultan Al Qasimi, sin Sultana bin Muhammada Al Qasimija, so v javnost začele prihajati informacije o razvratnosti arabskih bogatašev.

Droge, prostitutke, prostituti, fetiši, orgije. Ko pride do razvrata in hedonizma, po poročanju hrvaškega Expressa, Arabci ne poznajo mere.

Razlog za to naj bi bilo dejstvo, da imajo vsega preveč v življenju. Videli so vse, bili so povsod. Da se katera od zabav arabskih bogatašev, na katerih je polno drog, opijatov, seksualnih pripomočkov in orgij konča s smrtjo, tako niti ne preseneča.

Droge, seks in fetiši
Zaposleni v luksuznih hotelih, kot tudi sodelujoči na zabavah, kjer se mladi arabski princi brez skrbi v življenju zabavajo po cele noči, pa po pisanju Metroja pripovedujejo, kako za njimi ostane pravi svinjak.

Khalid al Qasimi, ki so ga našli mrtvega po eni od njegovih razvratnih zabav v Londonu (vir: twitter)

Prostitutke so stalnica. Arabci pa naj bi bili tudi zelo radodarni. Eden od zvodnikov je tako povedal, da je Arabcem denar samo papir, tako da jim je dati 35.000 evrov na eno noč, kot da bi delili bonbončke. Po dolgi noči orgij, drog in ostalih perverzij pa dekleta pričaka ovojnica, na kateri enostavno piše “darilo.”

Zaposleni v enem od takih hotelov v Bahrainu so se pritoževali, da je bilo za čiščenje sob, v katerih so prebivali arabski bogataši, porabljenih 200.000 evrov, a so Savdijci brez najmanjšega problema poravnali račun.

Nepopisna svinjarija
Številni hoteli so iz tega razloga začeli dodatno zaračunavati, ponekod so uvedli celo depozite, ki se nanašajo izključno na orgije in spolne odnose v hotelskih sobah. Čistilke se po drugi strani nagledajo vsega. Perverzneži odidejo, umazanija ostane. Sledovi sperme, urina, bruhanja in fekalij po tleh, postelji, steklenih mizah in zidovih so prej stalnica kot pa izjema.

Ivan Šokić

 • Povprečen Državljan

  ;Sledovi sperme, urina, bruhanja in fekalij po tleh, postelji, steklenih mizah in zidovih so prej stalnica kot pa izjema.; In kje je zdaj problem???Pravoverni zagovarjate kapitalizem.Kjer je povpraševanje,je tudi ponudba.Bogatuni si lahko privoščijo vse,saj vse lahko tudi plačajo.Svinjarija se po sobah pušča povsod.Tudi brez orgij in brez plačila.

  • AlojzZ

   Povprečen državljan je po skoraj stoletnem pranju možganov zmeden in ne ve ter še manj razumen ničesar. Vsi ostali pa vemo, da pravoverni zagovarjamo vsaj deset Božjih zapovedi ali ateistično povedano tradicionalno moralo. Najprej Božje zapovedi in šele nato lahko pride na vrsto kapitalizem. Lahko.

   • Povprečen Državljan

    Ne ti o morali in Božjih zapovedih.Bogatašem to dol visi.Edini Bog jim je denar.

 • šmentanamuha

  Mislim, da orgije arabskih bogatunov niso bistveno drugačne od evropskih ali ameriških ali satanističnih … Bolj pomenljivo je to, da to počnejo pravoverni muslimani, ki imajo ves čas Alaha na ustih in se v njegovem imenu zaklinjajo na poboj nevernikov.

  • Z alahom na ustih je vsaka ‘pregreha’ boljš ‘doživeta’ :-)))

 • Valter BraniSlav

  Razlog za to naj bi bilo dejstvo, da imajo vsega preveč v življenju. Videli so vse, bili so povsod. Da se katera

  • šmentanamuha

   Kdo bo pa potem Slovenijo spravil v red? Naredi še kaj za svojo domovino, čeprav ti iz srca privoščim uspeh in bogastvo, ki je plod tvojega dela in poguma.

  • Jožef Gal

   VALTER
   PRI NAS IMAMO EN DOBER PREGOVOR:
   LASTNA HVALA MALO VALA
   KAPIŠ

 • Spartan

  Hjoj, kaj bo ta ološ arabski nafukal, ko bo nafto nadomestila fisija!

  • Valter BraniSlav

   Nic

   • wert

    Si spet danes fehtal na tromostovju pred frančiškansko cerkvijo ?

  • Slovenec

   Do tja je še dolga pot. Imajo pa res kapital za vlaganja in večinoma jim ne bo hudega.

  • Observer

   Že zdavnaj bi lahko nafto ukinili, samo so ZDA, Rusija, Iran, Arabske države proti in pobijejo vse, ki pridejo z novimi izumi v javnost, patente pa zaplenijo.

   https://www.youtube.com/watch?v=GFIlXaABU54

   55 litrov vode za motor oz. celico, da prideš od NY do LA…

   To je bilo leta 1985… Meyersa so zastrupili, takoj ko je patent po dolgem pregovarjanju prodal vojski.

   Sedaj prihaja nova prevara električni avtomobili na akumulatorje, kateri so zelo škodljivi za okolje, ko jih bodo enkrat zavrgli. Njihova pridelava pa tudi potrebuje veliko energije in je ekološko sporna. Med drugim so patent, ki avto sam napaja preko diskov na kolesih, ki se suče, ponovno skrili pred javnostjo. Tudi pri nas je bil en znanstvenik, ki je izumil patent kako ponovno pridobiti energijo iz izpušnega plina avtomobila. Vemo kaj se je z njim zgodilo… obstaja še kopica drugim patentov. Tako čudovitih, da bi že zdavnaj vsi lahko ogrevali svoje domove z zastonj in čisto el. energijo… vse so pokradli in poskrili pred nami, izumitelje pa onemogočili ali ubili.

   Fisija pa je samo še ena prevara več. Sem gledal tisto čudo, ki postavljajo v Nemčiji. Gore denarja bodo dali za to, samo da bodo lahko še vedno mastno računali nam položnice, medtem ko že zdavnaj obstajajo patenti na osnovi izumov Nikole Tesle, ki bi nam dali ZASTONJ in ČISTO el.energijo. Ampak ker bi to pomenilo, da bi bili ljudje svobodni kar se tiče energije, nam tega seveda ne bodo dali.

  • devote

   fisijo uporabljamo zdaj, mislis fuzija?

 • Janez Novak

  Njihove prostitutke so Evropejke in Američanke. Zanje so to kufare (slučajno je podobno kot fukare, kar sicer tudi drži). Moškim pa je v islamu itak vse dovoljeno, razen alkohola, razen če niso slučajno v Evropi ali Ameriki. Potem si privoščijo tudi to.

  • O, tudi dol doma ga pijejo … Včasih je prav zabavno, ko jih vidiš … “pijane kot svinje” :-)))

   • Dragan Krstič

    Niti ne, ker se drogirajo in zgledajo kot pijani.

    • O ja, tudi alko jim gre z lahkoto po grlu :-)))

    • KAPIBARA

     Če se hočjo koga znebit, mu, po ta poceni varianti, alko podtaknejo…
     – če pa drogo, je pa že držaja zadeva..

 • rubec

  Me čudi, da v sloveniji še ni izšel priročnik za otroško igro An bin pet podgan.

 • Yolbe

  Ni panike, vsak liter bencina ali nafte ki ga mi kupimo, financira te njihove pizdarije…

 • Dragan Krstič

  Če ste že bili na počitnicah po muslimanskih državah ste imeli videti kakšno mizo pustijo muslimani za seboj ko končajo z žretjem. Naložijo si skladovnice hrane,kruha, čaja, sokov, požrejo in popijejo manj kot polovico, nasvinjajo mizo in še pod mizo je polno hrane in polite pijače.Totalno brez tiste osnovne kulture kar je seveda videti tudi pri migrantih. Kamor pridejo vse posvinjajo.

  • rubec

   Spotoma psa, ki pride pod mizo, da bi polizal drobtinice, še fajn nabrca.

   • Dragan Krstič

    rubec, motiš se. Psi se izogibajo muslimanov kot hudič križa. Še danes ne razumem kako pes ugotovi kdo je muslič in kdo kristjan,. Kristjanu se pusti božati in se mu dobrika, muslimanov se ogne v velikem krogu.

    • rubec

     Ne vem, kje si ti hodil ampak jaz sem to videl v kar precej arabskem mestu Bled po imenu. Imajo tam tudi eno jezero.

  • Kapodistrias

   To sem doživel v Parizu. Tja nikoli več. Francija je popolnoma iztirila. Salvini, skrajni čas je, da rešiš Italijo!

 • Franc Šink

  Kaj vam še ni padlo v glavo, da so Arabci navadni prasci kar se tiče ponašanja. Tem huje čim bogatejši so.Ne mi tukaj o nekem Islamu in podobnih neumnosti.!!!

  • KAPIBARA

   To že lepo obelodani Oriana v knjigi “Bes in Ponos”…

 • Dragan Krstič

  Prvi pogoj za pridobitev možnosti za prošnjo za azil bi moralo biti če migrant počisti za seboj. Če pusti za seboj kot svinja drek ga je treba deportirati tja od koder je prišel.

  • Nata

   Hja. . . . .potem pa bodo naši silni ” podjetniki ” , ki kar dobro služijo na njihov račun, ostali brez posla !

 • pajac debeli

  Sem kar siguren, da vecino teh stvari v nihovi sveti knjigi prepovedanih. Droga in alkohol sta veliki NE. Spolne odnose, pa ima lahko musliman samo s svojim zenami in seksualnimi suznjimi, ki jih dobijo kot vojni plen. Ali kot se je Mohamed izrazil z zenskami, ki jih imajo v posesti. Prostitutke ne spadajo v to kategorijo. Sicer pa jim je itak prerokovano, da bodo na koncu časa sli kristjani v pekel namesto njih. To bo se zgodilo ravno za tem, ko bo Jezus razjasnil kristjanom, da je Alah edini Bog.

 • Slovenec

  Stoka, ki ostane stoka.

  • Janez

   Slovenec pa “stoka”,aj jaj.

 • Nata

  Arabci imajo denar in ta je sveta vladar ! Saj jim dobro zaračunajo !!
  Da so pujski pa vemo ! Spomnimo se naših vlakov. . . . šotorov. . . . Pa se menda imajo za zelo ” čist ” narod ?
  Seveda se človek vpraša , kako to uskladijo s svojo vero . Vendar papir vse prenese. In morda tudi pri njih velja tista – vse se lahko, samo če si bogat , oz. prvorazredni !

  • Observer

   Kako to uskladijo s svojo vero. Beri hadithe oz. glej youtube videje tistih, ki to razkrivajo. Namreč kakšno spolno življenje je vodil Mohamed. V eni noči je obiskal vseh 11 žena… imel je pa še druge ženske, spolne sužnje, za katere je napisal, da je dovoljeno imeti vse kar poseduje tvoja desna roka…

 • Claudio Moro

  Ene od najvecjih nijhovih prostituk,so ravno Slovenke!

 • Alberto

  Taksni so samo muslimanski bogatasi. Kristjani ne poznajo materialnega bogastva, samo duhovno.
  Kristjani zivijo ob kruhu in vodi, popolnoma predani celibatu. Muslimani posiljujejo mlade decke in kradejo tezko prisluzen denar slaboumnim vernikom. Jahve=Bog(Jezus)=Alah=politika ali sredstvo manipulacije

 • Rožle

  Sex & Drugs & Muslim & Roll & Roll & fucking Roll…

 • Olga101

  Čimprej alternativne vire, ki bodo nadomestili nafto (veter, sonce, geotermalna energija…). Tako ne bomo odvisni od Arabcev!

  • Luckyss

   Vsi alternativni viri so trikrat dražji od ruskega plina…;)
   Gre se le za politiko, nič drugega..
   Povej “Olgec” kolikšen izkoristek bo imela vetrna elektrarna v Sloveniji na najboljši lokaciji…Koliko stane in koliko je njen “rok trajanja”…
   In kako “umazana je”…če slučajno veš kaj so redke zemlje in kako poteka njihovo pridobivanje…
   Pač ne boš mesečno plačal 70 evričev za štom, ampak 250…bo pa “eko” ..teleta …

 • Janez

  Kaj je pri razvrata polnih Slovenskih “bogatašev ” kaj drugače?

  • Amerikanc

   Slovenci, se razen redkih izjem, ne klanjamo Alahu.

 • Luckyss

  “zjutraj pa povsod urin, iztrebki in sledovi sperme”
  Samokritika je sicer potrebna vendar morda Cerkev tega članka ne bo ravno vesela…

 • Igor Karlić

  O teh zabavah na luksuzni jahti Galeb, bi znala kaj več povedati tudi Manica Kosir.

  • Luckyss

   Brez veze nekaj napeljuješ …Tito in njegovi so “podirali” v rangu Sofije Loren…
   Zakaj bi nek Joža bil slabši Od nekega Kennedya…
   Res je bila Marilyn Monroe lepša od Sofije, vendar so okusi različni…in tudi Monica ni bila prva in zadnja ki je fafala kakšnemu vplivnežu…(vsa naključja okrog priimkov evropskih poslank so seveda naključna..saj naključja so bolj redko nenaključna ;))

   • Amerikanc

    Joža je jumferske trofeje pobiral tako Azijkam (Indonezijkam), kot Afričankam in Arabkinjam.

    • Luckyss

     Sam sem davno nazaj “zbiral” posušena zdravilna zelišča in seveda nisem ostal le pri rmanu in žajblju…..Čar tega je, da zbereš čimveč različnih in če veliko potuješ imaš možnosti dotika eksotike…
     Pa čeprav tvoja Jovanka nosi poleg šminke v torbici še pištolo…

 • Aresnica

  Ta GOLAZEN je precej podobna nesposobnemu SLO FašističnoMafijskoTajkunskemu OMREŽJU.
  _________
  Lep pozdrav

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  To je tisto kar mi gre na živce ta dvoličnost in velika hinavščina. Če bi katerkoli Evropejec hotel v Arabskih državah tam doli to početi kar oni počnejo pri nas, bi te prijeli in obglavili, podpirali to vse isti ki to isto počnejo pri nas.

  Če Glumiš moralneža pol bodi moralen tudi v drugih državah kamor greš in se drži pravil in svojih principov enako kot to zahtevaš od drugih v svoji državi.

 • xtc

  No vidite zakaj so levaki tako blizu z musliči?
  No seveda pa kurbe povedo tudi kaj-to da so radodarni in da imajo kratke posledica obrezovanja,levi pa majhne in uvele.

 • abc

  Tudi Trumplnu in Kvintonu niso bile tuje orgije, predvsem jima dišijo mladoletnice.
  https://www.vesti-online.com/uhapsen-milijarder-zbog-trgovine-ljudima-bio-prijatelj-klintona-i-trampa/

 • cosmosjasnovidec

  Naj kar muslimanski golazni omogočijo prost nakup droge tako,da jih dnevno pocrka najmanj vsaj 1000.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Jožef Gal

   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   DOKTOR ČESA??
   lAGANJA,, PISANJA NEUMNOSTI………………………

   • cosmosjasnovidec

    Za tebe gospod dr.magister in od kdaj sva midva prišla na “TI” plešavec komunajzerski zabit spelji se pasjejebec.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

 • Dario Lupič

  Bojkotirajmo njihovo nafto in kupujmo Iransko, ker so Iranci bolj pošteni.

  • xtc

   Islamist iz Irana je bolj pošten kot islamist od drugod?
   He,levi bebo.

 • After_Midnight

  Isto kot Zahodna elita. Prostitucija, droge, pedofilija, spolne sužnje,… Svet miljarderjev je povsod isti

 • Garbage man

  Dokler ne bo 100% prepoved idiotom, ki si brišejo rit z roko…….in ji ne začnemo lovit in pobijat, do tam smo zajebali vseč….

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  A, potem pa poskušamo, kako Arabci ne smejo piti alkohola in jesti svinjine. Je pa res, da so že sami svinje 1A. Nagravžnost ne pozna meja.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!