fbpx

Razvratne zabave po arabsko: Cele noči prostitutke, droge, orgije in ostale perverznosti, zjutraj pa povsod urin, iztrebki in sledovi sperme

Foto: iStock

Potem ko naj bi zaradi prekomernega uživanja droge na eni od svojih razvratnih zabav v Londonu umrl Sheikh Khalid bin Sultan Al Qasimi, sin Sultana bin Muhammada Al Qasimija, so v javnost začele prihajati informacije o razvratnosti arabskih bogatašev.

Droge, prostitutke, prostituti, fetiši, orgije. Ko pride do razvrata in hedonizma, po poročanju hrvaškega Expressa, Arabci ne poznajo mere.

Razlog za to naj bi bilo dejstvo, da imajo vsega preveč v življenju. Videli so vse, bili so povsod. Da se katera od zabav arabskih bogatašev, na katerih je polno drog, opijatov, seksualnih pripomočkov in orgij konča s smrtjo, tako niti ne preseneča.

Droge, seks in fetiši
Zaposleni v luksuznih hotelih, kot tudi sodelujoči na zabavah, kjer se mladi arabski princi brez skrbi v življenju zabavajo po cele noči, pa po pisanju Metroja pripovedujejo, kako za njimi ostane pravi svinjak.

Khalid al Qasimi, ki so ga našli mrtvega po eni od njegovih razvratnih zabav v Londonu (vir: twitter)

Prostitutke so stalnica. Arabci pa naj bi bili tudi zelo radodarni. Eden od zvodnikov je tako povedal, da je Arabcem denar samo papir, tako da jim je dati 35.000 evrov na eno noč, kot da bi delili bonbončke. Po dolgi noči orgij, drog in ostalih perverzij pa dekleta pričaka ovojnica, na kateri enostavno piše “darilo.”

Zaposleni v enem od takih hotelov v Bahrainu so se pritoževali, da je bilo za čiščenje sob, v katerih so prebivali arabski bogataši, porabljenih 200.000 evrov, a so Savdijci brez najmanjšega problema poravnali račun.

Nepopisna svinjarija
Številni hoteli so iz tega razloga začeli dodatno zaračunavati, ponekod so uvedli celo depozite, ki se nanašajo izključno na orgije in spolne odnose v hotelskih sobah. Čistilke se po drugi strani nagledajo vsega. Perverzneži odidejo, umazanija ostane. Sledovi sperme, urina, bruhanja in fekalij po tleh, postelji, steklenih mizah in zidovih so prej stalnica kot pa izjema.

Ivan Šokić