fbpx

Rebeka Dremelj je doživela razsvetljenje: svet gre res v maloro!

Foto: Instagram

Nekdanji miss Slovenije Rebeki Dremelj je pred kratkim umrl maček, žalostno novico je delila na družabnem omrežju, kjer pa očitno ni bila deležna pričakovanega sočutja. “Svet gre res v maloro,” je razočarano in ogorčeno zapisala in se začudila, da ji ljudje ne želijo sreče.

“Ni vedno vse samo z rožicami postlano. Tudi jočemo in smo zelo žalostni,” je med drugim zapisala Rebeka Dremelj na Instagramu – umrla je namreč njena ljubljena muca po imenu Lena, ki je sicer dočakala častitljivo starost 14 let. Vendar pa je Dremljeva po deljenju žalostne vesti doživela še eno boleče razočaranje.

“Danes sem pri svojih 42. šele doživela razsvetljenje,” je priznala na Instagram storyju in pojasnila, da ji očitno nekateri ljudje privoščijo, da ji je umrla mačka, in sicer zato, ker je preveč “naokoli”. Dremljeva na Instagramu namreč pogosto objavlja fotografije z izletov in potovanj – kar pa gre njenim sledilcem na družabnem omrežju zgleda v nos. Žal pa je tako, da bo po vsej verjetnosti v prihodnosti takšnih in drugačnih zlobnih komentarjev še več. Ob “ukrepih” aktualne vlade si bo vse manj ljudi lahko privoščilo oddih, nezadovoljstva pa bo iz dneva v dan več.

Foto: Instagram

Dremljeva se je odločila, da bo negativne komentarje v prihodnje ignorirala oziroma zablokirala – vendar pa je to le obliž čez obstoječe težave, ki bi se jih morali lotiti na povsem drugemu koncu. Ali pa jih – še bolje – preventivno preprečiti že na minulih državnozborskih volitvah.

Sara Kovač