Se še spomnite male morske deklice? Ariel bo v novem Disneyevem filmu temnopolta!

Halle Bailey bo nova Ariel v Mali morski deklici (vir: twitter)

Disney je objavil, da bo v novi igrani različici filma o Mali morski deklici vlogo morske deklice Ariel po novem igrala mulatska pevka. Ariel je bila v Disneyevi risanki iz leta 1989 bela.

Vlogo morske deklice Ariel bo v novem filmu v režiji režiserja Roba Marshalla prevzela mulatska pevka Halle Bailey, kar je po poročanju Bleeding Cool med ljubitelji zbudilo val nezadovoljstvo, saj je bila Ariel v izvirniku bela in ne črna.

To ni motilo režiserja Marshalla, ko je Baileyjevi povedal naslednje: “Po daljšem iskanju nam je postalo kristalno jasno, da Halle poseduje redko kombinacijo duha, srca, mladosti, nedolžnosti in substance – plus veličasten pevski glas – vse notranje kvalitete potrebne za igranje te ikonične vloge.”

Baileyjeva je ustanovna članica R&B skupine Chloe x Halle, ki jo je ustanovila skupaj s sestro Chloe. Duet je odkrila Beyonce, ki je imela sestri za otvoritveni akt na njeni turneji Lemonade. Ravno tako je Beyonce posodila glas levinji Nali v novi animirani različici Levjega kralja,  Baileyjeva pa je pred tem še spisala in izvedla pesem “Warrior” za Disneyjevo polomijo leta 2018 “Namig v času.”

Disney aktivno proti belcem
Namig v času so ravno tako pestile kontroverze v zvezi z zamenjevanjem ras igralcev. V zadnjem času pa je to bolj stalnica kot izjema pri Disneyju. Tako je mulatka postala tudi Mary Jane v najnovejši reiteraciji Marvelovega Spidermana, ki je ravno tako v lasti Disneyja.

V novi iteraciji Male morske deklice, katere istoimenski izvirnik je napisal danski pisatelj Hans Christian Andersen, bodo uporabili številne pesmi Alana Mankena in Howarda Ashmana iz prvotne različice risanega filma ter dodali še nekatere nove. Za nove pesmi naj bi bila odgovorna Manken in Lin-Manuel Miranda – slednji je nekaterim bolj znan po vodilni vlogi v muzikalu Hamilton.

Ivan Šokić

 • lauraas

  Z vseh strani nas napadajo.

 • Anton

  Morske deklice niso z dreves.

 • Olga101

  Tudi Fajonove in Kucan se bosta iz solidarnosti obarvala v črno!

  • xtc

   Kdaj bo Kučan dobil prve črne vnuke,križance med madžarskimi romi in afrosi-nekaj novega-populacija zero.

  • GverilaStyle

   trol in musli loverka imata že duše črne, pa preteklost tudi.

 • Ryuk

  Zadnje čase iz hollywooda ne pride nič, kar nima ali rasno-politične korektnosti, ali feministične, ali lgbt propagande. Hollywood je v zatonu.

  • Alberto

   + negledljivi filmi o super herojih. Superman je bil ok, batman precej manj, to kar je danes je pa ze “kr neki”.

 • Miža

  Temnopolti naj nastopajo v tistih filmih, pravljicah in literarnih predlogah, ki so jih sposobni sami napisati. Jim nihče ne brani. Vse ostalo je ponarejanje in nepoštena okupacija originalnih del.

 • IZBIRA

  NO problem.

 • Felikss_AH

  Se še spomnite kdo je ustvaril The Walt Disney Company-?… seveda vsi to vedo – Walt Disney… potomec Irsko-Germanskih staršev… in vsi vemo kakšni so bili liki njegovih risank. Potem je firma sledila lastninskem trendu Hollywooda in je danes v lasti konglomerata bogatih posameznikov in velikih korporacij.

  Največji delničar 7.27% je The Laurene Powell Jobs Trust, v lasti vdove Steve Jobs-a – sledijo –
  Vanguard Group, Inc. – 4.59%
  State Street Corp. – 4.22&
  MFS Investment Management K.K. – 3.28%
  BlackRock Fund Advisors – 2.98%
  Fidelity Management and Research Company – 2.75%
  State Farm Mutual Automobile Insurance Co. – 2.48%
  Capital World Investors with 2.18%
  Northern Trust Investments, N.A. – 1.52%
  Wellington Management Company, LLP – 1.26%

  To je 10 največjih ki imajo eno skupno lastnost – Finančna “industrija”… ki je po nekem “mističnem naključju” v rokah najbolj propulzivne in vrhunsko organizirane vrste ljudi – Ashkenazim Ž-jev. Laurene Powell Jobs sicer ni tega rodu… je pa začela kariero v Merrill Lynch Asset Management in nadaljevala pri… surprise-surprise – našem dobrem starem Goldman Sachs-u… indirektnem Centralno-Bančnem gospodarju naše dobre stare EU. Da pa bi pri Disney-u vse lepo družinsko-štimalo, je tudi CEO (Chairman and Chief Executive Officer) Disney-a Robert A. Iger… seveda iz iste “žlahte”

  Se še spomnite kdo je ustvaril Evropsko civilizacijo… če se ne motim so to bili Evropejci. Potem so to prenesli naprej po svetu… Južno Ameriko… Severno Ameriko, Avstralijo, Novo Zelandijo, Južno Afriko… tudi Rodezijo… predvsem so te Anglo-Saxonske kreacije… zato so Angleško govoreče.

  Kakšne veze pa imajo zdaj kreacije teh držav z lastniškimi kreacijami Disney-a… he, he… imajo imajo…. tako kot Disney-a, Hollywood, Glasbeno Industrijo, Medije, Izobraževanje, Kulturbund na splošno, Internet, Google, FB… etc, etc… vse to je dodobra polastninila in upravlja že omenjena Žlahta. MultiDrekultizem… pardon… Multikulturalizem je njihova ideja in njihov projekt… katerega izvedbo so pa “nesebično prepustili” novodobnim Janičarjem – našim “dragim” Levičarjem… skorumpiranim politikam in masam ki so pri temu s “srcem”… in to na obeh straneh Atlantika.

  Na prvi pogled, tale nova potemnjena verzija Morske Deklice izgleda nedolžno… in čemu pol tak direndaj okoli tega? Nak… zadeva ni nedolžna, je hudičevo perfidna in se lepo sklada z Multikulti agendo… Marakeshkim Globalnim Preseljevanjem MOŠKIH “beguncev v Boljši Life&Sex” na Zahodu. Namreč… Multikulturalno Preparatorstvo je najbolj učinkovito prav pri najmlajših… in v dokaz temu so že obstoječe Multikultno+LGBTQP zdresirane generacije… zato se z preiskušeno recepturo samo nadaljuje

 • Morphius

  Pizda vam materina rasistična.
  Kurbe bolne

  • Lewgd

   Pizda ti materina morfistična
   Evnuh lobotomizirani

   Vidiš kako enostavno je goniti tvoj idiotsko histerični stil. Ker si že nastopil bombastično pa daj obrazloži še kaj je rasističnega tu in zakaj bi naj bilo po tvojem rasistično

   • J.Smith

    Pa se je ta Morphius “junaško” pokakcal in zginil v neznano skupaj z njegovim – “pizda vam materina” uvodom

 • pajac debeli

  Holywoodski zidje so ogromno krivi za degeneracijo clovestva, ki se je zacela v sesdestih in se je po tem samo se stopnjevala. Ta golazen je kriva, za naso toleranco do degenerativcev. Ce bi prisli ljudje iz pedesetih let v danasnji cas bi rekli da so pederi, preverznjaki, umski bolniki in vsa ostala degenerativna drhal zavladali ljudstvu. Degenerativski hoolywood, ki se je v 60ih boril za unicenje druzine in krscanskih vrednot se danes bori za unicenje bele rase, unicenje normalnih spolov in unicenje zahodne civilizacije. Kar se mene tice ni tisti svaba v tridesetih naredil nicesar narobe z genocidom nad izbranim ljudstvom. Ravno nasprotno pospraviti bi jih moral se vec.

 • cosmosjasnovidec

  Take zadeve z črnuharsko golaznijo je treba otrokom strogo gledanje prepovedati ali jim pa zraven pojasniti,da je to črnuharska svojad katera je rojena za sužnje belcem.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!