Slavni kuhar “zakuhal” že petega otroka

Foto: epa

Priljubljeni kuhar Jamie Oliver in njegova žena Jools sta sporočila veselo novico. Pričakujeta že petega otroka. Jamie je ob tem zagotovil, da je ta pa res zadnji.

Jools Oliver se je kot nosečnica v javnosti prvič pojavila le nekaj ur po tem, ko sta z možem razkrila veselo novico. Oblečena v preprosto črno obleko, s katero je prekrila svoj zaobljeni trebušček, in pisano jakno je naravnost žarela.

Foto: epa

Foto: epa

Čeprav sta oba izžarevala zadovoljstvo ob novem naraščaju, pa je Jamie dejal, da bo ta zagotovo zadnji. “Mislil sem si, da bova imela več otrok, ampak to je zdaj to. Pravzaprav jaz naredim tisto, kar mi je naročeno, in moja žena je izjemna mama. Otroke naravnost obožujem, s pomočjo družine pa ostajam odkrit in na realnih tleh,” je po poročanju Daily Mail povedal Jamie.

40-letni kuhar in njegova 41-letna žena, ki sta skupaj že od leta 1993, lani pa sta praznovala 15 let poroke, bosta avgusta spet zibala. Par ima do zdaj že tri hčere: 14-letno Poppy Honey, 12-letno Daisy Boo in šestletno Petal Bloosom. Kot zadnji se je družinici avgusta 2010 pridružil še sin Buddy Bear.

B. O.