Slovenci dobesedno poleteli na Planet samskih

Planet samskih (foto: printscreen/Youtube).

Nova uspešnica režiserja Mitje Okorna navdušuje Slovenijo. Romantično komedijo “Planet samskih” si je samo v Koloseju ogledalo že več kot 8000 ljudi. Film je tako že prvi vikend presegel otvoritvene rezultate vseh distribuiranih slovenskih filmov v zadnjih dveh letih. 

Mitja Okorn je izredno zadovoljen z uspehom filma. “Sem vedel, da lahko vedno računam na slovensko publiko,” je povedal za Nova24TV.

“Planet samskih” je po izjemnem uspehu na Poljskem navdušil tudi Slovence. Romantično komedijo si je samo v prvem vikendu predvajanja ogledalo skoraj 7000 gledalcev, vse skupaj pa že več kot 8000 ljudi. S tem rezultatom je Mitja Okorn presegel rezultate svojih dosedanjih uspešnic. Film “Pisma sv. Nikolaju” si je leta 2011 v prvem vikendu predvajanja ogledalo slabih 4000 gledalcev, leta 2005 pa si je njegov prvenec “Tu pa tam” v prvem vikendu ogledalo okoli 5000 gledalcev, so sporočili iz Koloseja.

Spletni zmenki in ljubezenski pripetljaji
Zgodba govori o čustvenem vrtincu med romantično učiteljico glasbe Anjo in zabavljaškim televizijskim voditeljem Tomekom. Očarljiva Anja skuša preko spleta najti sorodno dušo in ko po naključju spozna priljubljenega Tomeka, ji ta predlaga, da bi njene zabavne ljubezenske peripetije upodobila v njegovi satirični lutkarski oddaji.

Serija postane velika uspešnica, toda ko Anja nepričakovano spozna na videz popolnega moškega Antonija, se Tomek znajde pred nezavidljivo izbiro – med lastno kariero in priznanjem iskrene ljubezni.

N. K.