Smrdljive nogavice na avtobusu so ga privedle za rešetke

Foto: iStock

Zaradi neprijetnega vonja nogavic lahko končate za rešetkami. To se je zgodilo v Indiji, potem ko je moški na avtobusu sezul nogavice, zaradi česar se je začel širiti neprijeten vonj. To je razburilo potnike, da so se zapletli v prepir, ki se je tako stopnjeval, da je moral voznik avtobusa zapeljati k policijski postaji, saj drugače ni bilo mogoče umiriti strasti. 

Incident se je zgodil na avtobusni liniji, ki pelje od glavnega mesta New Delhija do zvezne države Himačal Pradeš. Najbolj sporno se je potnikom zdelo, ko je potnik čevlje in smrdljive nogavice postavil ob prehod med sedeži, zato so od njega zahtevali, naj smrdljive nogavice pospravi v prtljago ali jih vrže skozi okno.

Foto: iStock

Avtobus so morali večkrat ustaviti
Negodovanje potnikov nad lastnikom smrdljivih nogavic je zanetilo tako oster prepir, da je bil voznik prisiljen zapeljati pred policijsko postajo v okrožju Una v Himačal Pradešu, kjer so razjarjenega lastnika nogavic aretirali zaradi kršenja javnega reda, poroča STA. Aretirani je bil izpuščen na prostost šele po plačilu varščine, ni pa jasno, ali mu je policija zasegla sporne nogavice ali ne. Načelnik policijske postaje je za javnost povedal, da je moral voznik zaradi spora avtobus ustaviti večkrat zapored, a je na koncu pomagal šele postanek pred policijsko postajo.

Moški s spornimi nogavicami je še nekaj časa razburjeno razgrajal po policijski postaji in nato proti vozniku avtobusa in potnikom vložil pritožbo zaradi nadlegovanja, pri tem pa je trmasto vztrajal, da nogavice niso smrdele.
N. Ž.