Šokantno: Si upate poskusiti ta čips? Okus ima po prav posebnem delu ženskega telesa

Čips družbe Chazz ima prav poseben okus. Vir: Zajem zaslona, Tik Tok

Čips, ki so ga proizvedli nadobudni podjetniki iz Litve, prav gotovo ni za tiste s slabim želodcem. Ali pač? Družba Chazz je naredila čips z okusom po … ženski! Verjetno ne potrebujete natančnejšega opisa, kajne? K temu jih je motiviralo dejstvo, da je generacija milenijcev med seboj vse manj intimna. Tako imajo vsaj čips, ki na intimo spominja. 

“Po tem, ko ga boste poskusili, se boste spomnili svojih najbolj norih ljubezenskih avantur,” ima družba zapisano na svoji spletni strani.

Podjetje, ki izdeluje ta nenavadni čips, se je v izjavi za javnost z vso resnostjo naslonilo na katastrofalne izsledke raziskave, ki ugotavlja, da so milenijci trikrat manj spolno aktivni, kot so bili njihovi starši, ko so bili iste starosti.

Tako se Chazz promovira na spletnem omrežju Instagram. (Vir: zajem zaslona, Instagram)

Čips lahko poklonite partnerju za “začetek romantičnega večera ali večerje”, se hvalijo na spletu. Cena za vrečko odišavljenega ocvrtega krompirja lahko kupite za 9,99 evra. Ta kulinarični “presežek” je zaenkrat dosegljiv samo v Evropi, poroča Kurir.

Kako so dosegli takšen okus?
To so sestavine čipsa: 56 odstotkov krompirja, rastlinsko olje, maltodekstrin, sol, čebula, sladkor, kisla smetana v prahu, ekstrakt kvasa, naravne arome, regulator kisline (natrijev acetat), limona v prahu, peteršilj, črni poper, antioksidanti (limonska kislina), lovorjev list.

Nad okusom niso vsi navdušeni
“Želel bi si, da je to šala, a se bojim, da ni,” je napisal neki spletni uporabnik, nekdo drug pa: “Sploh si ne morem predstavljati, komu želijo ta čips prodati. O aromi pa sploh ne želim razmišljati.” 

Tako se promovirajo na spletu. (Vir: zajem zaslona, Instagram)

Po nenavadnih jedeh so znani predvsem Japonci
Znani po nenavadnih okusih jedi so predvsem Japonci. Na Daljnem vzhodu je mogoče kupiti sladoled z okusom ušesnega masla, sojine omake in miso paste. A takšnega sladoleda verjetno ni moč dobiti tudi tam, čeprav so tudi oni med seboj vse manj intimni, kar se odraža na vse manjši rodnosti.

Gal Kovač