Srbske starlete promovirajo cepljenje

Srbska starleta Jelena Karleuša (Foto: Instagram)

Da cepljenje predstavlja edino pot v življenje, ki smo ga poznali pred epidemijo, se zaveda vedno več zvezdnikov. Med drugim srbska turbofolk pevka Svetlana Ražnatović – Ceca, ki se je pred dnevi cepila. Njenemu zgledu pa je sedaj sledila tudi kontroverzna srbska pevka Jelena Karleuša.

V nakupovalnem središču Ušće v Novem Beogradu se je odprlo novo cepilno mesto, kjer se je danes proti koronavirusu cepila 42-letna starleta Jelena Karleuša. Za to potezo se je odločila, da bi bila zgled državljanom, ki se še niso odločili za cepljenje.

Foto: Instagram

To, da se je Jelena odločila za cepljenje ne preseneča toliko, saj ta na svojem Instagram profilu že dolgo časa promovira akcijo: “Jaz sem se cepila, cepi se tudi ti!”. V svojih zgodbah tako pogosto objavi fotografije znanih osebnosti, ki so se odločili za cepljenje.

Foto: Instagram

V nakupovalnem središču Ušće v Novem Beogradu se je odprlo novo mesto za cepljenje, Karleuša pa se je odločila, da bo ravno tam prejela svoj prvi odmerek cepiva. O njenem prihodu na cepljenje so se razpisali številni srbski mediji, Jelena pa se je za to priložnost oblekla v ‘svojem slogu’. Oblečena je bila v ozko belo obleko, ki jo je ob prihodu pokrila z belo jakno z zlatimi detajli, obula je bele sandale znamke Versace, v rokah pa je nosila torbico Bottega Veneta, za katero je potrebno odšteti preko 2 tisoč evrov. Marsikdo se je strinjal, da Jelena tudi tokrat ni razočarala s svojim videzom.

Sara Kovač