fbpx

Steffanio iz skupine Game over se bo poročil z enkrat mlajšo

Foto: Facebook

Član fantovske skupine Game over bo 16. julija dahnil “da”. Da je to pravi datum, ki bo Steffania in Tajo Hodak obdržal skupaj za vse življenje, je s pomočjo numerologinje izračunala kar zaročenkina mami. Pa da vidimo, če ima prav …

Zaljubljenca sta se spoznala 23. septembra predlani, se lani zaročila in, ker pregovor pravi, naj od zaroke do poroke mine eno leto, se bosta letos poročila. Obleko imata že izbrano, prav tako lokacijo – hotel Primus na Ptuju, od koder je Štefan, kot mu je v resnici ime, doma, prav tako pa sta povabila tudi svate, ki jih bo nekoliko manj kot sto. Mimogrede, Taja se je pohvalila, da sta ji poročno obleko za rojstni dan kupila kar dedek in babica, seveda prav takšno, kot si jo je želela sama.

Razlika v letih je pa kar velika …
Ker je Steffanio nastopal v fantovski zasedbi, za katere je povsod po svetu značilno, da na njihove koncerte prihajajo večinoma najstnice, ni nikjer poudarjal, koliko je star. No, ni skrivnost, da se bliža štiridesetim, a je kljub temu za mlajše pripadnice ženskega spola še vedno atraktiven. To dokazuje tudi njegova srčka izbranka, ki šteje komaj enaindvajset let.

Končno srečen
Sicer pa ima Steffanio za sabo težko življenjsko preizkušnjo. Zbolel je namreč za rakom na bezgavkah, doživel in preživel kemoterapije in hude stranske učinke zdravil, zaradi katerih je ostal brez las, a na obrazu kljub temu obdržal nasmeh. Danes ponosno pove, da si je pomagal tudi sam s konopljinim oljem, zdržal 42-dnevni Breussov post in da nikoli ni pomislil na predajo.

Njegovo življenje pa je zaznamovala še ena tragična zgodba. Njegov oče se je namreč psihično in fizično znašal nad njim in njegovo mamo – tudi takrat, ko je bil Steffanio star že krepko čez 20 let. Pa so zamere pozabljene in bo tudi njegov oče del poroke? “Če sem čisto iskren, ga nisem hotel povabiti, ampak me je mama toliko časa gnjavila, da sem ga potem … Del poroke bo tudi na naši domačiji, povabil pa sem ga pač zato, da bo mir v bajti in da je mami srečna,” nam je zaupal brez dlake na jeziku.

M. A.