Svet bogatejši še za enega Trumpa

Foto: Twitter

Že tako velika družina Trump se je včeraj zvečer povečala še za enega člana. Hčerka Donalda Trumpa iz prvega zakona Ivanka Trump je rodila dečka, ki ga je poimenovala Theodor James. Z možem Jaredom že imata dva otroka, novico o rojstvu pa sta oznanila kar na socialnih omrežjih. 

Theodor James Kushner je na svet prijokal včeraj popoldne. 34-letna Ivanka Trump in leto dni starejši mož Jared Kushner sta ob rojstvu sina dejala, da sta presrečna.

Mali Theodor je njun že tretji otrok. Skupaj imata petletno hčerko Arabello Rose Kushner in pa dva leti mlajšega sina Josepha Fredericka Kushnerja. 

Trump v stalni pripravljenosti
Še pred dnevi se je Trump na enem od svojih predvolilnih zborov šalil, da imajo za primer, če bi Ivanka rodila, zunaj pripravljeno reševalno vozilo. Kljub visoki nosečnosti je očeta, kolikor ji je čas to dopuščal, spremljala na njegovih predvolilnih shodih.

Nekaj ur prej sta se brezskrbno sprehajala po New Yorku
Le nekaj ur pred rojstvom sina so Ivanko in Jareda fotografirali, ko sta se odpravila na velikonočni zajtrk v New Yorku. Še isti dan pa sta veselo novico objavila na socialnem omrežju.

M. G.