Tina Maze prvič pokazala svojo hčerkico Anouk!

Foto: instagram

Kraljica belih strmin Tina Maze očitno nadvse uživa v materinstvu. Sedaj pa je končno razveselila še svoje oboževalce in le pokazala svojo hčerkico Anouk. 

Tina Maze je rodila februarja 2018, vse od takrat pa se je javnost spraševala, kdaj bo lahko prvič videla hčerko svetovne šampionke. To se je sedaj tudi zgodilo, saj je Tina na svojem Instagram profilu objavila fotografijo ljubke družinice, ki jo tvorijo ona, trener Andrea Massi in njuna hčerkica Anouk. Očitno je, da bo tudi hčerka naše najboljše smučarke oboževala bele strmine, Tina je namreč ob fotografiji napisala: “Zima ljubi nas in mi ljubimo njo.” Objava je v samo enem dnevu dosegla skoraj 15 tisoč všečkov. Kako tudi ne, ko pa fotografija ne odkriva le najmlajše družinske članice, temveč tudi družinsko vzdušje, ki je več kot očitno – glede na nasmejane obraze – v vrhunski formi!

M. S.

 • terminalar

  ach, ach, what a fensi-šmensi slovensko ime!!
  Kaj pravijo omice, glede da njuna imena izhajata iz svetniškega koledarja in preprostega okolja.

 • RATATA

  Kdaj ma pa god ta Anouk?

 • Darth Vader

  je poslušala mal preveč Weak as I am skupine Skunk Anansie in se ji je ime črnke, ki je pevka v tej skupini, zdelo precej moderno…..tako je sedaj hčerki najuspešnejše slovenske smučarke Tine Maze iz koroške…..ime Anouk…..sej ni gladka tja v glavo…..zdej naj naredita še sina…..Lenny K. Maze :)

 • črnaovca

  Tina in Andrej sta dve lepi slovenski imeni le kaj sta mislila pri imenu hčerke a sta hotela Ančko in sta malo predrugačila da bi bilo bolj zvezdniško

 • Janka Kranjka

  Draga ekipa nova tv, ne bodite še vi rumeni medij kot 24h. Takšne nepomembne in rumene novice nas ne zanimajo, niti niso koristne in zavzemajo prostor, ter odžirajo mesto novicam, ki se tičejo slo naroda. Vašim novinarjem pa kradejo čas, katerega bi raje namenili za raziskovanje ozadij pokvarjene politike, ter ilegalnih migracij predvsem.

  • lokec

   Meni je pa všeč taka novica. Ne pa samo komunisti in nekumunist.
   Še kaj napišite o Tini.

   • Darth Vader

    meni pa ne, ker se ji vidi, da se ji jebe za slovenijo in slovenstvo na daleč…..hčerka poimenovana po črnski pevki, mož pa makaronar…..sicer očitno uspešen in sposoben trener ampak še vedno makaronar….sam jebiga, to je osebna svoboda in osebna izbira…..ampak pri klovnih v slovenski smučarski zvezi ter tistemu pujsu neumnemu od dinersa….lovšetu……le kdo bi ji zameril :) ampak realno gledano novica brez vrednosti in vsebine…..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!