fbpx

To je avstralska manekenka, ki trdi, da so jo preko sporočil kontaktirali športniki vseh ekip na svetu

Avstralska Instagram manekenka Tammy Hembrow zatrjuje, da so njen račun preplavila osebna sporočila športnikov, pri čemer naj bi si vsak član ene izmed športnih ekip, želel stopiti v stik z njo. Z več kot deset milijoni sledilcev na Instagramu Tammy poudarja, da prejema direktna sporočila z intimno vsebino. 

V povezavi s sodelovanjem najnovejše epizode “Druženje s Hembrowsi” je 25-letnica razkrila, da je celotna športna ekipa preplavila njen inbox. “Prisežem pri Bogu, vsak športnik katere športne ekipe na svetu mi je že poslal direktno sporočilo,” je izpostavila mati dveh otrok.

V dokaz svojih navedb je javno prebrala vsebino sporočilo enega izmed teh, katerega identitete ni razkrila: “Si še vedno s svojim? Sprašujem za prijatelja.” Nato je zatrdila, da jo je kontaktirala celotna ekipa tega športnika. “Vsi člani te ekipe so me kontaktirali.”

https://www.instagram.com/p/B6eOXUAHK3J/

https://www.instagram.com/p/B35rvKmnYlc/

https://www.instagram.com/p/B5QsWhrHi86/

Avstralska manekenka je na Instagramu postala slavna potem, ko je ta na objavila kup fotografij, s katerimi je pokazala, kako je s pomočjo intenzivne telovadbe preoblikovala telo po nosečnosti, poroča Russia Today.

https://www.instagram.com/p/B5c2waVnBNK/

https://www.instagram.com/p/B3Nc5l3HkUU/

Hana Murn