fbpx

To je Nemka, ki ima največje prsi v Evropi, zdaj pa si želi še zadnjice, ki bi bila v sorazmerju z njenima “balkončkoma”

Foto: youtube

Z največjimi prsmi v Evropi se ponaša 28-letna Nemka Martina, ki pa s svojim videzom še ni popolnoma zadovoljna.  Njen fant Michael je sicer v njene ekstremne obline več kot zaljubljen, ona pa si želi še zadnjico, ki bi se ujemala z njenima “balkončkoma”, ki ju definira košarica 32-S.

Nemška stevardesa, ki je želela postati glamurozen model in ki trdi, da ima največje prsi v Evropi, je v ZDA odletela v upanju, da bo tam lahko šla na operacijo zadnjice. Želi si namreč takšno, ki bi se ujemala z njenimi prsmi, saj je prepričana, da njene obline sedaj niso “sorazmerne”. 28-letna Martina si je dala svoje prsi povečati do številke 32-S s posebnimi vsadki, podobnim vrečkam, ki jih je mogoče napolniti s fiziološkimi injekcijami, piše Daily Mail. V ZDA je obiskala lepotna kirurga Paula Nassifa in Terryja Dubrowa in ju prosila, naj ji vsadita ogromne implantate, ki bi “izravnali” njeno ekstremno podobo. Pojavila se je celo v realistični televizijski oddaji “Botched na E!”, kjer je izjavila: “Imam največje ‘joške’ v Evropi, vendar potrebujem še vsadke na riti, ki se bodo ujemali z mojimi ‘joški’.”

Foto: YouTube

Najprej odšla na liposukcijo za manjšo zadnjico, zdaj ji je žal
Da je očitno povsem odvisna od lepotnih posegov, priča tudi dejstvo, da je pred nekaj leti odšla na liposukcijo, da bi si zmanjšala zadnjico, vendar pa danes priznava, da je bila to napačna odločitev. Sedaj si želi, da bi bila prav tako “bogata”, kot je njeno oprsje, tudi njena zadnjica  da bi ugotovila, kako velike vsadke si želi, pa je eksperimentirala kar z balončki, ki jih je napolnila z vodo in si jih vstavila pod najlonke. Na koncu se je odločila, da bi bilo 1500 ccm tekočine idealno za vsako ritnico. Zdravnikoma iz Los Angelesa, ki kar nista mogla verjeti njenim željam, je dejala: “Potrebujem res ogromne ritne vsadke, s katerimi lahko nadgradim svojo obliko, da postanem vse večja in večja.” Pri tem jo je spodbujal tudi njen dolgoletni fant Michael, ki je nad njenimi implantanti in njenimi oblinami navdušen. Na srečo sta jo zdravnika prepričala, da je njena ideja nerealna, s čimer se je kasneje strinjala tudi ona, češ da bo morala razmisliti o manj ekstremnih posegih. “Fantazija ni resnična,” je dejala.

Foto: youtube

Martina je svoje telo začela spreminjati leta 2012. Na začetku si je želela predvsem povečati oprsje in ustnice, potem pa jo je zaneslo v ekstremne posege. Kot zanimivost naj še dodamo, da je bil njen fant nekoč pilot, prav on pa jo je spodbudil, da je iz stevardese postala ekstremni model. Ko Martina kot glamurozni model zdaj potuje po svetu, Michael deluje kot njen vodja in “osebni stilist”.

M. S.