fbpx

To je slovenska starleta, ki je pri Poreču povzročila nesrečo ter grozila policistom

Aneta Andolini (Foto: Fb)

Nesreča nikoli ne počiva in to se lahko zgodi tudi na potovanju. Tako se je v soboto tudi v Poreču zgodilo, da je prišlo do prometne nesreče z udeležbo znane Slovenke, ki je bila povzročiteljica nesreče.

A to še ni bilo vse. Izkazalo se je, da je 34-letna Slovenka, ki je vozila od Tara proti Poreču, očitno pod vplivom maliganov, saj je že prej precej nestabilno vijugala in so se mnogi vozniki komaj izognili trčenju z njo. Ko pa se je v krožišču na poreški obvoznici zaletela v drugo vozilo, se je šov šele začel, saj je začela ostalim voznikom kazati iztegnjen sredinec.

Kot poročajo Slovenske novice, je v policiste pljuvala, jih preklinjala, enega od njih pa je celo ugriznila. “Policijskim smetem” je celo napovedala, da bo pobila njih in “vse vaše“. Policisti so jo vklenili in jo odpeljali na “hlajenje”, vendar so imeli z njo precej dela, saj se je krčevito upirala, enega policista pa celo brcnila v obraz. Še isti dan so jo odpeljali na psihiatrični pregled v Pulj, kakšni so izsledki pregleda, ni znano. Jasno pa je, da se bo morala zaradi številnih prekrškov in kaznivih dejanj zagovarjati pred sodnikom, njeno prostaško rogoviljenje ji bo zagotovo prineslo krepko kazen.

Fotografija osebe Aneta Andollini.

Foto: Fb

Hrvaški mediji so kasneje sporočili, da je bila vročekrvna Slovenka udeleženka resničnostnega šova Kmetija Aneta Andolini (nekoč se je pisala Salihović), ki je že v šovu pokazala, da je zelo vzkipljiva in vroče krvi, še poročajo Slovenske novice.
Demokracija