fbpx

Tragično: Slavni voditelj Mirko Mayer se je zapletel v res nevarna razmerja

Foto: Instagram/STA

Voditelj komercialne televizije Planet TV Mirko Mayer se ločuje. Razlog za razpad njegovega zakona naj bi bila novinarka in sodelavka Kaja Flisar. Mayer, ki sicer živi v Kranju, tako po nekaterih informacijah že išče novo stanovanje in se seli v Ljubljano, kjer tudi prebiva njegova nova izbranka.

Pred vrati je še ena voditeljska ločitev. Potem ko smo poročali o ločitvi Nuše Lesar, voditeljice na Kanalu A, je zdaj odjeknila novica še o eni ločitvi. Tokrat gre za voditelja televizije Planet TV Mirka Mayerja, razlog ločitve pa naj bi bila usodna sodelavka Kaja Flisar. Kot poročajo Slovenske novice, se je ljubezen med Mayerjem in Flisarjevo razvila konec novembra. Na vprašanje, ali drži, da sta s Kajo več kot prijatelja, pa je slavni voditelj odgovoril pritrdilno.

Mayer ima sicer z ženo Tjašo, ki je po poročanju Požareporta zaposlena v radijski družbi Infonet Media in na Radiu 1, dva otroka.

Avgusta lani se je v javnosti sicer veliko govorilo o tem, da naj bi Mayer prestopil s televizije Planet TV na RTV, a si je nato premislil. Neuradno pa je bila zgodba nekoliko drugačna. Bojan Traven, nekdanji odgovorni urednik na Planetu TV, ga je namreč želel pripeljati s seboj na RTV, a naj bi se številni novinarji na RTV prodornega novinarja ustrašili in začeli pritiskati na generalnega direktorja RTV Marka Fillija, naj Mayerja ne vzame. Filli naj bi podlegel pritisku, Mayer pa se je vrnil na Planet TV.

 

B. O.