fbpx

[Video] Božična Bela hiša, ki vzame dah – tokrat v duhu ameriške tradicije

Foto: Twitter

Prva družina ZDA praznuje svoj tretji Božič v Beli hiši. Letošnja tema je “The Spirit of America,” oziroma “Ameriški duh” in je posvečena v čast tradicijam, običajem in zgodovini, zaradi katerih je Amerika velik narod, so sporočili iz Bele hiše. Dekoracija in okrasitev, ki jo je izbrala prva dama Melania Trump, namreč slavijo pogumne posameznike, ki so oblikovali njihovo državo in ohranjali ameriški duh pri življenju.

“Za letošnji božič želim častiti tiste, ki so oblikovali našo državo in iz nje naredili ponosen dom. Ko potujem po državi, me navdihnejo delovni ljudje in družine, s katerimi se srečam. Številni Američani delijo neomajen niz vrednot in cenijo tradicijo ter zgodovino naše velike države, ne glede na to, iz katere zvezne države prihajajo. Hvala osebju in vsem prostovoljcem, ki so zagotovili, da je ljudska hiša pripravljena na božič,” je sporočila prva dama ZDA ter vsem zaželela vesel božič in srečno novo leto.

Melania je ponovno pokazala, da ima izjemen stil in žilico za estetiko. V sklopu teme so postavljena drevesa in venci ter okraski, ki prikazujejo zvezde in črte, kot ameriška zastava. V eni izmed sob so na vrhu smrečic tudi zlati orli. Cela Bela hiša pa sveti od božičnih lučk ter tako ustvarja božično vzdušje.

Image

Image

Image

Lana Božič