fbpx

[VIDEO] Filmska legenda Chuck Norris srečal svojega idola – Viktorja Orbana!

Foto: printscreen

Na družbenem omrežju Youtube se je pojavil posnetek, ki prikazuje, kako je svetovno znana legenda filmov in borilnih veščin Chuck Norris obiskal madžarskega premierja Viktorja Orbana.

Končno vemo, koga Chuck Norris obožuje! Viktorja Orbana! To razkriva posnetek, objavljen na Orbanovem Facebook profilu, in v katerem sta se srečala prav filmski zvezdnik in priljubljen politik. Najprej sta si podata roko, Norris pa je od navdušenja Orbana celo objel ter nato še dejal: “Poznam vas že! Toliko sem prebral o vas, da se počutim, kot da se že poznava.” A po objemu sta se očitno tudi zares spoprijateljila – Orban ga je celo zapeljal malo naokrog po Madžarski, naslednjič pa se bosta očitno dobila kar v Orbanovem rojstnem kraju!

To pa še ni vse, predsednik vlade in zvezdnik sta ugotavljala, kaj imata skupnega. Recimo, Chuck Norris je star 78 let, prav toliko pa je star oče Viktorja Orbana. 

Kot je razvidno iz posnetka, je Orban ostal zvest samemu sebi. Tako je Norrisu pokazal, kaj pomenijo borilne veščine na Madžarskem in ga odpeljal na trening TEK-a, Centra za boj proti terorizmu, ki je poleg že omenjenega boja proti terorizmu specializiran še za reševanje ugrabljenih talcev, groženj z orožjem, prijetje nevarnih kriminalcev in zaščito madžarske vlade ter madžarskih državljanov. In kaj je po koncu treninga dejal Norris? “Videl sem že treninge po vsem svetu, a to je bil najboljši prikaz.” Madžarskega predsednika vlade obožuje celo sam Chuck Norris, zato je odgovor na vprašanje Kdo je večja legenda? popolnoma samoumeven!

Posnetek poglejte tukaj:

M. S.