fbpx

[Video] Svetovni splet: Barron Trump je verjetno najinteligentnejši “prvi deček” ZDA vseh časov!

Foto: epa

Na svetovnem spletu je zaokrožil posnetek, ki prikazuje dejstva, zaradi katerih zaključi, da je Barron Trump verjetno najinteligentnejši “prvi deček” ZDA. V Belo hišo je prišel, ko je bil star 10 let in je bil njegov oče Donald Trump izvoljen za predsednika, vse od takrat pa se zaveda, kaj njegov novi položaj prinaša in kako se mora vesti.

Ko je bil Donald Trump izvoljen za predsednika ZDA, so se oči javnosti uprle tudi v njegovega najmlajšega sina Barrona, ljudje so se začeli spraševati, kdo sploh je najstnik, kaj počne, kaj obožuje in česa ne. In izkazalo se je, da je verjetno najinteligentnejši “prvi deček” ZDA. To podpira več dejstev.

Prvič, Barron je večjezičen. V posnetku, ki ga lahko pogledate spodaj, pravijo, da govori več jezikov – od tega tekoče slovensko, saj je njegova mati, prva dama ZDA Melania Trump Slovenka, prav tako tekoče govori angleško, zna pa tudi francosko.

Drugič, obiskuje najboljše šole v državi. Starša skrbita, da ima Barron vse le najboljše – tudi izobrazbo, zato sta ga vpisala v najboljše šole v državi. Barron je tako hodil v nekatere najbolj prestižne šole v ZDA. Leta 2017 sta ga vpisala v St. Andrew’s Episcopal School, kamor je hodil tudi v letošnjem letu.

Tretjič, vzgajala ga je mama, ne varuška. Prva dama ZDA se je odločila, da hoče vzgajati sina sama, ne pa, da to vlogo prevzame varuška. Tako je med Barronom in Melanio posebna vez mati-sin, ki je mnogi fantki nimajo s svojo mamo. Zaradi tega ima Barron višje razvito čustveno inteligenco kot marsikateri njegov vrstnik.

Četrtič, nanj imajo pomemben vpliv njegovi polbratje in polsestre. Barron je najmlajši izmed petih otrok Donalda Trumpa, kar pomeni, da ima štiri polbrate in polsestre, od katerih se lahko marsikaj nauči. Poleg tega se Barron med odraščanjem lahko marsikaj nauči tudi iz uspehov svojih sorojencev. V posnetku slišimo, da bo tudi Barron zagotovo zelo uspešen v svojem življenju.

Petič, Melania Trump je izjavila, da jo njen sin spominja na Donalda Trumpa. Označila ga je za zelo razmišljujočega in pametnega fanta. Poleg tega je zelo samostojen in točno ve, kaj hoče.

Šestič, ne uporablja nobenega družbenega omrežja.

M. S.