fbpx

Vse najboljše Zmago Jelinčič Plemeniti! Predsednik SNS upihnil že 73. svečko!

Predsednik SNS Zmago Jelinčič Plemeniti (foto: STA)

Zmago Jelinčič Plemeniti spada med najbolj znane politične predstavnike v Sloveniji. Dolgoletni predsednik in poslanec Slovenske nacionalne stranke je vedno na prvo mesto postavljal slovenske državljane, za katere se zavzema vsakodnevno. Zato mu danes želimo vse najboljše za njegov 73. rojstni dan.

Verjamemo, da bo Zmago Jelinčič Plemeniti preživel praznovanje svojega rojstnega dne v prijetnem krogu svojih bližnjih in sodelavcev. V dani politični situaciji je eden redkih, ki je v opoziciji ohranil trezno glavo in se ni pridružil projektu levega opozicijskega četverčka KUL. V dosedanji politični karieri so se ga večkrat sovražno lotili na levem političnem polu, ko je odkrito govoril o migracijah in širjenju islamske vere v Sloveniji.

Jelinčič je s sedanjo vlado v teh težkih časih epidemije koronavirusa podpisal sporazum o sodelovanju. S tem je pokazal državniško držo in zavedanje. V svoji politični karieri je predvsem osrednje medije v lasti levih političnih in gospodarskih sil postavljal pred dejstva in jim kratil spanec s svojimi iskrivimi izjavami.

Gospodu Jelinčiču želimo še naprej zanimivo in uspešno politično pot.

Luka Perš