fbpx

[VIDEO] Zaradi rojstnodnevnega darila Trumpu je obstal New York

Američani so navdušeni nad potezo indijskega podjetja, ki je kandidatu za prihodnjega ameriškega predsednika Donaldu Trumpu poslalo 6000 vrečk zelenega čaja, ki naj bi mu pomagal, da postane pametnejši in si očisti dušo.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=hYy7qy2AQeo[/embedyt]

Velikodušno akcijo “dostava čaja na dom” v Trump Tower, kjer prebiva slovenski zet Donald Trump je pospremil promocijski filmček, ki so ga zavrteli na Manhattnu in mestni vrvež v New York-u se je za nekaj minut ustavil.

Darilo za Trumpov 70. rojstni dan

(PETEK) Indijsko podjetje Trumpu podarilo čaj, da si bo očistil dušo 3

Osebna dostava 6.000 čajnih vrečk zelenega čaja na dom Donalda Trumpa v Trump Tower.

Ni naključje, da se lastnik indijskega podjetjaTe-a-Me odločil dostaviti “čajno darilo” ravno na Donaldov 70. rojstni dan. Kot je povedal direktor družbe Te-a-Me, zaloga zadostuje za štiri leta, če bo Trump čaj pil štirikrat na dan. Družba je oblikovala tudi posebno spletno stran, preko katere lahko ljudje preko družbenih omrežij, Trumpu pošljejo sporočilo ter ga pozovejo, naj redno pije čaj.

Trump – pij čaj, da bo na svetu bolje

(PETEK) Indijsko podjetje Trumpu podarilo čaj, da si bo očistil dušo 4Trdno verjamemo, da je čaj koristen. Mislimo, da mu bo zeleni čaj pomagal, da si bo očistil dušo, telo in glavo,” je dejal direktor. Dodal je, da je znano, da zeleni čaj izboljšuje intelektualne sposobnosti, zato je njihovo sporočilo, naj Trump, zavoljo samega sebe, Amerike in celega sveta, pije čaj.

Trump ni umazanec – akcija je žaljiva
Privrženci Trumpa pravijo, da je “čajna” akcija žaljiva in republikanskega kandidata prikaže kot neumneža in umazanca. Verjetno bo imel ravno indijski lastnik od te velikodušne akcije največ, ker so ameriška podjetja postala njegovi največji odjemalci zelenega čaja. In kot pravi lastnik je s to marketinško potezo namen dosežen.

Hindujci molijo za Trumpa

(PETEK) Indijsko podjetje Trumpu podarilo čaj, da si bo očistil dušo 2V Indiji pa tudi Hindujci skrajnega desnega krila Sena budno spremljajo predsedniško kampanjo Donalda Trumpa. V New Delhiju so pripravili praznovanje Trumpovega rojstnega dne z baloni in torticami. Pripravili so tudi plesno rajanje in ob tej priložnosti organizirali skupinsko molitev, saj menijo, da je Trump edini, ki lahko ustavi islamski terorizem.

Molitev za Trumpa korsti celemu svetu

(PETEK) Indijsko podjetje Trumpu podarilo čaj, da si bo očistil dušo 1Vishnu Gupta predsednik skrajnega desnega krila Sena, pravi: “Vsak dan molimo za njegovo zmago. Trump je naš junak, saj je obljubil, da bo ustavil islamski terorizem. Vem, da so naše iskrene želje in molitev za Trumpa koristne za cel svet.”

SPS