[VIDEO] Zaradi rojstnodnevnega darila Trumpu je obstal New York

Američani so navdušeni nad potezo indijskega podjetja, ki je kandidatu za prihodnjega ameriškega predsednika Donaldu Trumpu poslalo 6000 vrečk zelenega čaja, ki naj bi mu pomagal, da postane pametnejši in si očisti dušo.

Velikodušno akcijo “dostava čaja na dom” v Trump Tower, kjer prebiva slovenski zet Donald Trump je pospremil promocijski filmček, ki so ga zavrteli na Manhattnu in mestni vrvež v New York-u se je za nekaj minut ustavil.

Darilo za Trumpov 70. rojstni dan

(PETEK) Indijsko podjetje Trumpu podarilo čaj, da si bo očistil dušo 3

Osebna dostava 6.000 čajnih vrečk zelenega čaja na dom Donalda Trumpa v Trump Tower.

Ni naključje, da se lastnik indijskega podjetjaTe-a-Me odločil dostaviti “čajno darilo” ravno na Donaldov 70. rojstni dan. Kot je povedal direktor družbe Te-a-Me, zaloga zadostuje za štiri leta, če bo Trump čaj pil štirikrat na dan. Družba je oblikovala tudi posebno spletno stran, preko katere lahko ljudje preko družbenih omrežij, Trumpu pošljejo sporočilo ter ga pozovejo, naj redno pije čaj.

Trump – pij čaj, da bo na svetu bolje

(PETEK) Indijsko podjetje Trumpu podarilo čaj, da si bo očistil dušo 4Trdno verjamemo, da je čaj koristen. Mislimo, da mu bo zeleni čaj pomagal, da si bo očistil dušo, telo in glavo,” je dejal direktor. Dodal je, da je znano, da zeleni čaj izboljšuje intelektualne sposobnosti, zato je njihovo sporočilo, naj Trump, zavoljo samega sebe, Amerike in celega sveta, pije čaj.

Trump ni umazanec – akcija je žaljiva
Privrženci Trumpa pravijo, da je “čajna” akcija žaljiva in republikanskega kandidata prikaže kot neumneža in umazanca. Verjetno bo imel ravno indijski lastnik od te velikodušne akcije največ, ker so ameriška podjetja postala njegovi največji odjemalci zelenega čaja. In kot pravi lastnik je s to marketinško potezo namen dosežen.

Hindujci molijo za Trumpa

(PETEK) Indijsko podjetje Trumpu podarilo čaj, da si bo očistil dušo 2V Indiji pa tudi Hindujci skrajnega desnega krila Sena budno spremljajo predsedniško kampanjo Donalda Trumpa. V New Delhiju so pripravili praznovanje Trumpovega rojstnega dne z baloni in torticami. Pripravili so tudi plesno rajanje in ob tej priložnosti organizirali skupinsko molitev, saj menijo, da je Trump edini, ki lahko ustavi islamski terorizem.

Molitev za Trumpa korsti celemu svetu

(PETEK) Indijsko podjetje Trumpu podarilo čaj, da si bo očistil dušo 1Vishnu Gupta predsednik skrajnega desnega krila Sena, pravi: “Vsak dan molimo za njegovo zmago. Trump je naš junak, saj je obljubil, da bo ustavil islamski terorizem. Vem, da so naše iskrene želje in molitev za Trumpa koristne za cel svet.”

SPS

 • dr Janez Sveti

  Odlična reklamna poteza. Genialno.
  Dr Janez Sveti EPP

  • tarantela

   Najbrž si jo je plačal sam. Ampak zares odlična, kot si zapisal!

   • dr Janez Sveti

    Mislil sem na čaj :)
    Dr Janez Sveti čajoljub

 • Nata

  Jej, jej !
  Dušo si bo očistil , kaj drugega pa počistil , če bo bostal prvi mož ZDA !!
  Če te njegove ideje ne bo preveč spoliral Senat .
  Molijo pa kar naj zanj.
  Vsaka molitev koristi tistemu za katerega molijo in tistim , ki molijo .

 • Steiermark

  Tile divjaki, s kulturo množičnega skupinskega posiljevanja in po posilstvu tudi ubijanja (indija) kjer ženska ni človek, otroci pa tudi ne, naj raje sebi pripravijo zvarek, ki jim bo omogočil (čeprav močno dvomim v moč takega zvarka, ker pri njih bi bil potreben kar čudež, da bi se civilizirali…..prevzeli civilizacijske norme, kjer bi bil človek človek in ne moški in neka stvar – ženska, brez pravic….) da se bodo približali normalnim in civiliziranim ljudem, kjer velja ljubezen do bližnjega in ne razslojevanje med bogate in revne, kar utemeljujejo s “karmo” ter brezpravne osebe – ženske in otroke…… Pa še veliko takšnih imajo, npr. ko starejša ženska – mati, ovdovi oz. postane nezmožna dela, jo otroci vržejo na cesto in izženejo iz doma……Seveda takšnim divjakom bi pasalo, da se Evropo preplavi z njihovimi kopijami “človeka”, ki bi družno z arabci in črnci poskrbel, da se “izžene” in pobije avtohtone prebivalce da bi se laže polastili tistega, kar jim ne pripada…. Samo ne vem, kaj bi bilo z njimi, v kratkem času, ko bi usahnile oz . o bi požrli in uničili vse, kar smo Evropejci pridelali s trudiom in skrbnostjo…. počasi bi tudi oni pocrkali od lakote in bojevanja med sabo, za preostale dobrine…. Naj se lepo umirijo in nehajo riniti v Evropo ter se zadovoljijo s tistim, kar si sami pridelajo , zaslužijo……pravtako naj se vrnejo na svoje domove vsi tisti, ki so že uspeli prilezti k nam in že uničevalsko delujejo na vse nas, tudi z atentati….

  • if

   Bravo!
   Prava beseda v svetu norih in bebavih!

 • tarantela

  Kaj pa, ča bo volitve dobila gospa Clinton? A bo moral čaj vrniti?

  • elh

   Duša gospe Clinton je bližja indijski duši, jo imajo kar za svojo. Zato je bolje, da ne zmaga in iz Amerike naredi Indijo.

  • Jaz bi ga že takoj. Bogve, kaj so noter spravili. Takšnih daril se ne daje, ne za hec in ne zares.

 • Osti jarej

  …ej…glede na to,da je slovenski zet….naj ga,tamle septembra,pošlje v slovenski parlament in na vlado…

 • elh

  Če bi stvar pomagala, bi bilo najbolje, da ga vsega popijejo sami. V Indiji bi bila blaginja, brez kast, umazanije, revščine… Ne vem, če bo Trump to pil, posebej, ker verjamem, da je v Indiji že bil in ve, da njihove stvari niso ravno apetitlih.

 • Olga

  Trumpa podpirajo zaradi napovedanega boja proti Islamističnemu terorizmu! Tako kot mi, so tudi oni priti terorizmu! Čaj gor dol!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!