fbpx

Zdaj je jasno, kako si je starleta lahko privoščila luksuzno življenje

Gordana Goga Terzić (foto: Facebook)

Na družbenih omrežjih se je srbska starleta hvalila z luksuzom, za katerega je zdaj jasno, kako si ga lahko privošči. Iz hotelske sobe v Beogradu je namreč odšla v spremstvu policije.

Srbska starleta in pevka Gordana Goga Terzić je bila v četrtek skupaj s prijateljico zaradi prostitucije aretirana v policijski akciji.

Pojem prostitucije še danes povzroča številne polemike v sodobni družbi. Gledano skozi prizmo večine medijev v Srbiji bi rekli, da je v naši družbi najbolj zastopana elitna prostitucija, kar pomeni visoke prihodke in stranke, ki prihajajo iz sfere javnega, najpogosteje estradnega življenja. Da to vsaj deloma drži, dokazuje zgodba srbske pevke Gordane Goge Terzić. Javnosti je znana kot ne prav uspešna pevka, nekaj časa nazaj pa je tudi napovedala svoje sodelovanje na resničnostnem šovu Zadruga, vendar iz tega na koncu ni bilo nič.

Gordana Goga Terzić (foto: Facebook)

Vsekakor pa je Goga ena tistih, ki se na svojih družbenih omrežjih radi pohvalijo z luksuznim življenjem, ne glede na to, da za tem ne stoji uspešna kariera ali kakšna druga poklicna pot. Kakšno kariero pa si je izbrala, je postalo jasno, ko so ji policisti iz zasede v hotelski sobi nadeli lisice. Po tem, ko sta se Goga in njena prijateljica, ki naj bi bila posrednik v zgodbi, za intimne odnose dogovorili s svojima domnevnima strankama, so ju v hotelu v Beogradu na Banovem brdu pričakali policisti. Policisti sektorja za javni red in mir so ju namreč po poročanju srbskih medijev vklenili in odpeljali na postajo na zaslišanje.

Čeprav zakon v Republiki Srbiji določa, da se osebe, ki se ukvarjajo s prostitucijo in osebe, ki storitve prostitucije uporabljajo, kaznuje, praksa kaže, da so v 3/4 primerov kaznovane samo osebe, ki se s prostitucijo ukvarjajo. To postavlja pod vprašaj, ali se zakon res dosledno uporablja, piše Danas.rs.

Ana Horvat