fbpx

Želela se je ločiti, zato je možu ‘nastavila’ manekenko. Njegova reakcija jo je presunila…

Julie si je želela ločitve, toda zanjo ni imela pravega razloga, zato se je prijavila v ameriško oddajo To Catch a Cheater. Je seme torej na ta način končno padlo na plodna tla?

Morda se na prvi pogled zdi popolnoma nerealno, a je vse prej kot to: obupana poročena ženska iz Kalifornije – Julie – nikakor ni našla načina za sporazumno in mirno ločitev, zato se je odločila, da bo posegla po triku: možu je namreč nameravala nastaviti ‘vabo’.

Poudarila je, da se v šov ni prijavila zato, ker možu ne bi zaupala, prej nasprotno – namerno mu je želela podtakniti lepo žensko, ob tem pa je upala, da bo končno ‘klonil’ in bo lahko vložila zahtevo za ločitev.

Svoje namere je javno priznala
Tekmovalka resnice ni skrivala; na televiziji je namreč priznala, kaj je pravi razlog, da se je v šov sploh prijavila: “Poročena sva že nekaj časa in iz dneva v dan me bolj ozmerja – kliče me po imenih, ki jih ne želim niti izgovoriti … Končno bi z življenjem rada šla naprej in to pustila za seboj,” je še povedala.

Nastavili so mu lepotico
Vodje projekta so se za potegavščino res potrudili – možu so namreč za vabo nastavili model Victoriinih angelčov; gre torej za eno najlepših žensk na svetu. Ko sta se manekenka in mož spoznala, sta si najprej izrekla nekaj komplimentov, nato je ona predlagala, da bi skupaj preživela dan in si privoščila pijačo.

Manekenke Victoria’s secret

Moški pa ji je povedal, da tega žal ne more storiti, ker je poročen. Julie nad njegovo izjavo ni bila preveč navdušena: “Celotno moje življenje se vrti okrog njega – vse čas sem mu na voljo, ves čas sem mu dostopna. Tega imam dovolj!” je še povedala v šovu, poroča Večernji list.

S. E.