202-odstotna volilna udeležba, registrirani volivci z začetka 20. stoletja, ki so glasovali še pred svojim rojstvom, ponarejanje datumov na glasovnicah in vsi ostali načini, kako so se demokrati namenili ukrasti volitve!

Foto: epa

3. novembra 2020 so se odvijale volitve za ameriškega predsednika. Vzporedno so v ZDA potekale tudi volitve za senat, kongres in guvernerje zveznih držav. A namesto, da bi dobili zmagovalca volitev, je sledil kaos, saj je postalo jasno, da je med štetjem glasov šlo nekaj hudo narobe. Predsednik Donald Trump bi moral z vso pravico biti razglašen za zmagovalca, namesto tega se v ZDA soočajo z volilno prevaro, ki se lahko primerja samo z “demokracijo” v kateri od banana republik. To brezpravje in nepravilnosti lahko preseka le vrhovno sodišče ZDA. 

Več sto tisoč preštetih glasovnic v vsaki od treh ključnih zveznih držav ob 4. uri zjutraj, potem ko so vmes prekinili štetje glasov in vsi brez izjeme za nekdanjega ameriškega podpredsednika Joa Bidna. Večja verjetnost je, da bi zadeli sedmico na Lotu.

Iz Arizone poročajo o vsiljevanju flomastrov za izpolnjevanje glasovnic, zaradi česar so bile oddane glasovnice nato diskvalificirane kot neveljavne. Spet v prid Bidnu. Iz Wisconsina po drugi strani izbrani okraji znotraj Milwaukeeja po pisanju Milwaukee City Wire poročajo, da je bila volilna udeležba preko 100 odstotkov, kar je enostavno nemogoče. Še več, volilna udeležba v nekaterih okrajih je bila več kot 200-odstotna!

Volilni rezultati najbolj zavednih okrožij v Milwaukeeju. Takšne volilne discipline ni niti v Severni Koreji! (foto: Milwaukee City Wire)

A demokratom uspeva nemogoče! V Michiganu so svoj glas oddali ljudje rojeni leta 1921, ki so bili registrirani volivci leta 1900. To je res posebna skupina ljudi, zavednih državljanov, ki so volili kar 21 let pred lastnim rojstvom. Če to ni najboljši argument proti splavu je zagotovo eden najbolj očitnih primerov volilne prevare.

V Michiganu poročajo tudi o tem kako je bil dostop do preštevanja glasovnic onemogočen uradnim opazovalcem volitev. Medtem, ko je poštni uslužbenec razkril, da jim je bilo naročeno, da glasovnice, ki so jih prejeli 4. novembra ločijo od ostale pošte, napišejo datum 3. november, in glasovnice pošljejo po priporočeni pošiljki naprej. Neveljavne glasovnice spreminjajo v veljavne. Spet v prid Bidnu.

Demokrati in vsi njihovi lakaji, ki sodelujejo pri največji volilni prevari v zgodovini ZDA so se tokrat ušteli. Predsednik Donald Trump je za razliko od ostalih republikancev pripravljen iti do konca in poskrbeti da bodo vsi prešteti glasovi legitimni. “Lahko je zmagovati. Izgubljati pa ni nikoli lahko – vsaj ne zame,” je 3. novembra v Arlingtonu povedal Trump. Njegove besede dajejo slutiti, da je vedel, kaj bodo zakuhali njegovi nasprotniki.

Začelo se je že na sam večer štetja glasovnic 3. novembra 2020. Če so nekatere zvezne države lepo v miru preštele glasove in poročale rezultate sproti, se je v nekaterih drugih zveznih državah štetje iz neznanega razloga ustavilo. Zvezne države v katerih so ustavili štetje glasovnic “zaradi pozne ure” so bile med drugim Nevada, Arizona, Wisconsin, Michigan in Pensilvanija. Pri tem je potrebno dodati, da imajo ameriške zvezne države zelo samosvoja pravila v kakšnem vrstnem redu preštevajo volilne lističe.

Republikanske države načeloma prvo preštejejo volilnice prejete po pošti in nato sprotno poročajo o glasovnicah z dneva volitev po okrajih. Države v katerih pravila narekujejo demokrati, prihranijo štetje po pošti prispelih glasovnic za konec. Kar je ob tem problematično je dejstvo, da so pripravljeni upoštevati tudi vsakršno glasovnico, ki prispe po 3. novembru. To pa pomeni, da je volilna prevara resnična grožnja, saj odgovorni natančno vejo koliko glasov potrebujejo za zmago njim ljubšega kandidata.

V Michiganu v volilno prevaro vpletena pošta
To nas pripelje do Michigana. Uslužbenec ameriške pošte je za Project Veritas razkril, da so od nadrejenih prejeli navodila naj zberejo in ločijo ovojnice z glasovnicami, ki so prispele po 3. novembru 2020, kar je bila zakonsko določena meja za še veljavne glasove oddane po pošti. Kot je povedal so jim nadrejeni na pošti naročili naj na zapoznele glasovnice nalepijo datum 3. november, pri čemer gre za očiten primer volilne prevare. Žvižgač je na to opozoril ameriško javnost 4. novembra 2020. V zadevo se je poglobil ameriški Generalni inšpektorat za pošto.

A ponarejanje datumov na neveljavnih glasovnicah ni edini primer volilne prevare v Michiganu. Summit News je poročal, da so v Centru za preštevanje glasov zakrili okna prostorov kjer so se preštevali glasovi oddani na daljavo. S tem je bila ogrožena transparentnost procesa preštevanja glasov, saj v samo štetje niso imeli vpogleda uradni opazovalci volitev.

To je šele začetek razsežnosti volilne prevare, ki so se je vsem na očeh lotili demokrati, ko so uvideli, da jih čakajo še štiri leta s Trumpom na čelu države. Namreč sredi preštevanja glasov so z delom prekinili v Pensilvaniji, Wisconsinu in Michiganu. V vseh treh zveznih državah je na tisti točki bil v veliki prednosti Trump. Ko so začeli ponovno preštevati glasove, tokrat glasove prejete po pošti je bilo več kot sto tisoč glasov v vsaki od omenjenih zveznih držav za Bidna in niti eden za Trumpa.

Biden in samo Biden je tako v Michiganu v enem mahu dobil 138.339 novih glasov in skrčil zaostanek za Trumpom na manj kot 1,5 odstotka. Tudi v Wisconsinu je Biden po naključju prejel kar 138 tisoč novih glasov, medtem ko je število glasov za Trumpa ostalo nespremenjeno. Res je, da naj bi demokrati zagovarjali glasovanje po pošti, a taki rezultati so naravnost absurdni. Mejijo namreč na nemogoče.

Iz Arizone medtem poročajo o tožbah, ki so jih volivci sprožili zaradi razveljavitve njihove na volišču oddane glasovnice. Kakor so izpostavili so jim člani volilne komisije porinili v roke flomaster, zaradi česar pa se je črnilo na volilnici razlilo, stroj pa je oddano volilnico razglasil za neveljavno. Ko je volivka zahtevala novo volilnico, so jo člani volilne komisije zavrnili, češ da je že volila. Po poročanju Breitbarta volivci v Arizoni zahtevajo, da se pregleda neveljavne glasovnice in upošteva vse kjer je jasno označena volja volivca.

Jasno je, da gre za volilno prevaro in Trump jih je pripravljen preganjati po sodišču dokler ne bo razglašen za zmagovalca volitev kakor mu pritiče. Če bi demokrati imeli kaj soli v glavi, bi samo priznali poraz in šli dalje, tako pa bo v celoti razkrinkan njihov pokvarjen način delovanja.

Ivan Šokić