fbpx

Američani raziskujejo življenje Melanie Trump: Ima skrivnega polbrata

Foto: epa

Američani vztrajno raziskujejo življenje potencialne prve dame ZDA. Tokrat so odkrili, da ima Melania Trump skrivnega polbrata, za katerega morda niti sama ne ve. Trumpova je tovrstne teorije sprva zavrnila, nato pa poudarila, da se ji ne zdi pošteno, da se mediji vtikajo v življenje njene družine. 

Ameriška novinarka Julia Ioffe pripoveduje o manekenski karieri Melanie, ki jo je pripeljala iz Slovenije na Manhattan, kjer je spoznala Donalda Trumpa. V prispevku pa razkrije tudi domnevno dolgo varovano družinsko skrivnost o Denisu Cigelnjaku, ki naj bi bil Melaniin polbrat.

Melaniin oče ima še enega “skrivnega” otroka
50-letnik, ki še vedno živi v Sloveniji, je za ameriški GQ povedal, da ni imel nikoli priložnosti spoznati svojega očeta Viktorja Knavsa, zato domneva, da Melania sploh ne ve, da ima polbrata. Portal naj bi imel dokaze, da je Melaniin oče pred poroko z Melaniino mamo za roko zaprosil Cigelnjakovo mamo, ki je bila z njim noseča. Nato naj bi si premislil in ji predlagal, naj splavi, saj je trdil, da otrok ni njegov. Cigelnjakova mama tega ni storila, Viktorju pa naj bi sodišče celo naložilo plačevanje preživnine, saj je imelo dokaze, da je Denisov biološki oče.

Preberite tudi: Donald Trump: Islamski državi so šteti dnevi

Melania: Zanj vem že leta
Trumpova je Cigelnjakove trditve najprej nemudoma zanikala, ko pa so ji novinarji pokazali dokumente, ki dokazujejo nasprotno, je dejala, da vprašanja ni dobro razumela. “To vem že dolgo,” se je nato popravila, ob tem je prosila, naj spoštujejo zasebnost njenega očeta.

Na članek Ioffeve se je na Facebooku odzvala tudi Trumpova. “Ta prispevek je še en primer nepoštenega poročanja medijev,” je med drugim zapisala. Ob tej priložnosti je medije pozvala, naj njeno družino pustijo pri miru, saj njeni člani niso javne osebnosti.

Številne podobnosti med Knavsom in Trumpom
V članku novinarka opozarja tudi na nekatere podobnosti med Viktorjem Knavsom in Donaldom Trumpom, med katerima je zgolj 5 let starostne razlike. Poleg podobne retorike naj bi bila tako eden kot drugi izredno zaščitniška do žensk v svoji družini. “Oba sta marljiva za delo, pametna in sposobna,” je zapisala novinarka. Kljub temu da sta odraščala v popolnoma različnih okoljih, imata podobne vrednote.

Ioffova se je dotaknila tudi politike Donalda Trumpa. Kljub temu da je slednji vse od napovedi kandidature za predsednika ZDA užival podporo svoje soproge, se Melania doslej na javnih prireditvah ni veliko pojavljala ob njem.

N. K.