Angela Merkel napovedala vojno Orbanu!

Foto: epa

Boju proti madžarskemu premierju Viktorju Orbanu se je pridružila nemška kanclerka Angela Merkel, ki je v četrtek vodji izvršilne oblasti v Evropski uniji izrazila celovito podporo v luči madžarske vladne kampanje, v kateri izpostavljajo, da je sedež Evropske unije namenoma oslabil zunanje meje s sprejemanjem nezakonitih migrantov.

Kampanja Orbanove vlade v luči prihajajočih volitev v Evropski parlament je prispevala k napetostim med Budimpešto in Brusljem.

Vladne plakate, na katerih sta se znašla predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker in ameriški poslovnež madžarskih korenin George Soros, je mogoče videti tudi v časopisih in revijah. Iz njih je razvidno, da voditelji EU sledijo navodilom s strani Sorosa in s tem pričenjajo z izvajanjem eksperimentalnega projekta priseljevanja iz afriških držav. Pri čemer želijo uvesti obvezne kvote za priseljevanje, ob tem pa zmanjšati finančne prilive za države, ki nasprotujejo nezakonitim migracijam.

Foto: Twitter

Voditelji EU so zavrnili trditve, da sta EU in Juncker v ospredju krepitve zunanjih meja unije. Ob tem je Merklova novinarjem v Berlinu povedala, da ima Jean-Claude Juncker njeno polno podporo. “To bom dala jasno vedeti v diskusijah z Madžarsko,” je še povedala. Kampanja je po poročanju Breitbarta sprožila ponovno zahtevo, da Orbanovo stranko Fidesz vržejo iz desnosredinske Evropske ljudske stranke v Evropskem parlamentu.

Juncker sporoča, da ne bo obupal!
Medtem ko se je Merklova izognila odgovoru na vprašanje, kdaj bo konec njenega potrpljenja do Orbana, je Juncker na tiskovni konferenci v Bruslju povedal, da ga presenečajo plakati, ki se pojavljajo na Madžarskem. “Ne bom se vdal. Nisem takšen,” je izpostavil in dodal, da v Evropi ne bo prišlo do napredka, če se bodo narodi medsebojno napadali. “Dovolj je, dovolj.”

Foto: YouTube

Nemški kandidat za novega predsednika Evropske komisije Manfred Weber je izpostavil, da kampanja Orbana v desno-sredinskem združenju povzroča nerazumevanje in jezo. Za nemški časopis Sueddeutsche Zeitung je povedal, da se mu ne zdi prav, da Orban vodi evropsko kampanjo, ki je usmerjena proti predsedniku iz iste stranke. “Orban mora priznati, da se še bolj oddaljuje od Evropske ljudske stranke,” je še dodal Weber.

Madžarska ni pokazala nobenih znakov, da se namerava ukloniti kritikam iz Bruslja. “Plakati vsebujejo trdne, natančne in resnične izjave,” poudarja vodja Orbanovega osebja Gergely Gulyas. “Zadnjih pet let je bilo za Evropo neuspešnih zaradi aktivnosti s strani Evropske komisije. Komisija ne more zavračati odgovornosti za to, kar se je zgodilo v Evropi,” je povedal in ob tem omenil brexit in velik pritok nezakonitih migrantov.

H. M.

 • Valter BraniSlav

  Izdajalka Angela bi morala v zapor.
  Fajonka prav tako.
  Ti dve jalovki sta v sramoto.

  • Olga101

   No, tu se pa strinjava!

  • učko

   …. in pogubo ostalim !!!!

 • no112358

  Nemška golazen!!

 • Antonius

  Dva starca, mlajši obeh zaprisežen alkoholik, sta pa zares najboljše priporočilo volivcem, da v evropski parlament izvolijo predstavnike strank nacionalnega zavedanja.
  Merklova pa s svojim *naskakovanjem* Orbana kar veliko pove o zavedanju šerijatarskega sranja v katerega je spravila posiljeno in sterorizirano Evropo.
  Merklova je do evropske skupnosti držav do konca neiskrena. Za nemški izvoz na Kitajsko je vse naredila, da Evropa uvaža nekvalitetno in ceneno kitajsko robo, ki jo je bilo včasih moč najti samo na Ponterossu v Trstu.

  • Darth Vader

   nas ne…..sam križanića pa cerarja….to sta dva cepca……ostalih 1.999.998 slovencev je bilo proti pomoči…..

   • Govekar

    Previdno, nekateri viri SDS pravijo, da razen v zakotnih grapah sploh ni več Slovencev, kar potrjuje tudi nizek % SDS na vsakih volitvah. Slovenščine ne slišiš več na ulicama većih gradova.

    • Darth Vader

     možno, velika večina sposobnih slovenskih kapitalistov je že v ZDA, čakajo, da se slovenski post-modrni marksistični model urreditve države sesuje v prah, nato jo bomo pa pokupili :)

     • Govekar

      Na žalost so prav zaradi tega v SDS ostali večinoma neokomunisti, stranka pa bo prosti trg in globalizacijo dojela šele po lustraciji. Škoda, da jih Orban ničesar ne nauči.

     • Darth Vader

      menjave generacij so povsod prisotne……tudi znotraj SDS imajo dovolj mladine, ki bo stremela k idealu svobode, katerega lahko zagotovi samo prostotržno gospodarstvo, ki mu za vratom ne visi država ali pa centralna banka z monetarno politiko……prav tako imajo tudi dovolj polpismenih ljudi, ki so zraven samo zato, ker se čutijo pripadne ideji slovenstva a jih je intelektualno čas povozil do te mere, da recimo sploh niso več pismeni po standardih 21 stoletja….to pomen, da znaš brat, pisat, uporabljat informacijsko infrastrukturo če ne že kar programirat v raznih programskih jezikih, poseduješ osnovno finančno pismenost(to pomeni, da v prvem poizkusu znaš ločiti med hipoteko in depozitom ter da razumeš delovanje ERM2 monetarnega območja znotraj eurocone ter znaš opisati mehanizme ECB za ustvarjanje denarnih emisij oziroma M0 monetarnega agregata) ter da govoriš vsaj ene 2-5 tujih jezikov ter poseduješ toliko samozavedanja, da lahko preko SWOT analize ugotoviš, kakšne posledice imajo tvoje odločitve…to so novodobni standardi po katerih se meri pismenost…..no ampak po teh standardih odpade tudi več kot 95% akterjev v levem političnem spektru in pridemo do zaključka, da je slovenija rezervat polpismenih oseb, katerim lahko jutri prodaš zgodbo, da je zemlja pravzaprav ploščata ter da pop tv poroča nepristransko

     • Govekar

      Te stvari vodilni na finančnem ministrstvu, slabi banki, centralni banki, … zelo dobro poznajo. Do ključnih pozicij v državi in EU ne pridejo idioti. Problemi nastanejo zaradi demagogov v koaliciji. Seveda pa so največji problem predvsem tisti, ki te SD, Desus, SNS, SDS obkrožajo in ki padajo na ceneno demagogijo.

     • Darth Vader

      ti ljudje, ki trenutno delajo na ministrstvu za finance, slabi banki in centralni banki NIMAJO BLAGE VEZE oziroma imajo intelektualni deficit, ki je pogojen z osebnostnimi lastnostmi egocentričnih psihopatov, ki so na polžaju izključno in samo zato, ker so politično na liniji z globoko državo v slo ter ker imajo notranjo željo po akumulaciji zastonj lastniškega kapitala….sicer na stroške evropskih davkoplačevalcev ampak njih to nič preveč ne moti, saj so mnenja, da s svojo produktivnostjo in učinkovitostjo zaslužijo te zneske :) gre se pa večinoma za insider trading pa organizacijo sistemskega slush-fonda preko sistema (nekoč) državnih bank…..da o skoraj ničelnih obrestnih merah pri posojilih ne zgubljamo besed na račun Pesjaka recimo iz Faktor banke….

   • samotoje

    Plačali smo vsi in Cerar je zunanji minister. Križaniču tudi ni hudega.

  • freedomfighter

   A ves da bi bankrot grcije pomenil se poglobitev krize kar bi na koncu pomenilo da tudi pri nas nebi bilo vec denarja iz bankomata…ampak to je popolnoma nepomembmo a ne…koga briga ce se ti zlomi gospodarstvo nekateri itak zivite v taksni bedi da sploh nebi opazili razlike…ce pa ostalim zjebete svet vam je pa povsem vseeno ker smo itak mi krivi za vaso bedo

 • DEATH TO COMMUNISM

  Angela Merkel se ne zaveda, da bo nekega dne obsojena za veleizdajo. Če ne še kaj hujšega…

  • Frank Novak

   Da bi se to ja cimpreje zgodilo.
   TA PODGANA JE ZAJEBALA RODOVE EVROPEJCEV.

 • Hunyađi

  Sloveniji nič ne ustreza močna Mađarska, če EU razpade.

  • ZatonMesecnikov

   ne bo razpadla. Bo pa sestava parlamenta EU bolj v korist domoljubom. In ne migrantoljubom…

 • Darth Vader

  da je juncker nazi, angela pa komunistka čivkajo že ptički na veji……oni se lahko začnejo metati na popek, napišejo 10000 milijonov direktiv, pa usode oziroma propada EU in eur valute NIKOLI ne bodo zaustavili :) oni bodo na evropskem kontinentu še trepetali za svoje glave #rumenitelovniki

 • ljubinica

  Multikulturnost ne deluje ….
  Razpadla je Avstro-Ogrska, razpadla Jugoslavija, razpadla Cehoslovaska … razpadla bo EU (ce se bo nadaljevala politika Merkel- Macron), kaze, da bodo razpadle tudi ZDA ( ker so postale zaradi imigrantov iz 3. sveta multikulturne in zato kaoticne …)

  • freedomfighter

   Amerika je multikulturna drzava vse od konca drzavljanske vojne…a ni zanimivo da so najbogatejsi in najuspesnejsi deli amerike najbolj multikulti…new york california…je pa res da ni veliko multikulturnosti v revnih predelih pod mason dixi line

   • slosin

    zanimivo….čudi me, da multikulti Bosna ne šiša USA po razvitosti….

   • Darth Vader

    ti naštevaš države, ki imajo največje proračunske deficite in prosijo zvezno vlado skoraj vsak mesec za 1 miljardo dolarjev…..tisto, kar tvoje nevedne oči vidijo na prvi pogled ni ne najbogatejše niti najuspešnejše ne……recimo trenutno se iz države new york dogaja egzodus bogatašev…..kdor se le lahko, se seli na florido iz NYC……kalifornija je država zasnovana na ku klux klanu oziroma demokratski stranki ZDA…..v njej je veliko belcev z belimi privilegiji, ki izhajajo iz dejstva, da je recimo kalifornija zgrajena na bazi lastnikov plantaž, ki so v 18 stoletju uporabljali še sužnje……poleg tega je kalifornija bankrotirana država majstr…..ti imaš popolnoma neobjektivne podatke, ker iščeš (neuspešno) razloge s katerimi bi utemeljil, da je neka multi-kulti socializem style norost nekaj, kar bo zagotovilo dolgoročno prosperiteto….a zagotovi samo dolgoročno sranje, trpljenje in revščino

 • totex39

  Merklova in Juncker sta skopala Evropi grob, lahko vsaj to upamo, da bosta prva padla vanj.

 • Edi Puc

  Kaj se dogaja v BRUSLU za zidovi lahko samo slutimo, ljudje ki kaj vedo molčijo, postaja pa očitno da se za denar tam kupi marsikaj in Soros je tu zelo radodaren.


  Slovenci smo se temu sranju imenovanem EU prehitro priključili in bodimo pošteni demokracija je tam farsa, deželo vodijo biokrati in profitirajo v glavnem nemci (banke, trgovina, razvoj)

  • Darth Vader

   na http://www.infowars.si imaš objavljeno zakulisje bruslja…..videoposnetek z naslovom: Podpredsednik EU v govoru priznal obstoj načrta za beli genocid v evropi…..slovenski podnapisi….

 • Osti jarej

  …ste vedeli,da je diktator v državo vzel 300 venezuelskih migrantov?!

  • Peter

   Diktator?

 • Osti jarej

  ..pobijeta naj se med sabo….

 • Franjo Trojner

  Tri velike, ki so samovoljno vodili EU in
  njihovo za EU pogubno politiko pospešeno vrag jemlje.
  EU pod vodstvom moralno čisto sesutim, pijanim Junckerjem razpada! Merklca je v svoji stranki, v Nemčiji osovražena, że čisto aut in se poslavja iz domače in svetovne politike. Macrona lasten narod na protestih poziva na odstop, Francija gori. Nemško/Francoski vlak je že zdavnaj iztiril, vedno pijanega Junckerja pa itak v EU nihče več resno ne jemlje,. Orban trem velikim solerjem ogledalo nastavi in jim vedno pokončno v fris pove, kar večina državljanov EU misli, želi in to jih boli!
  Jebeš komisijo in komisarje EU z Junckerjem na čelu, ki so povozili vladavino prava in izdali polnopravno članico EU Slovenijo v primeru arbitraže o meji na kopnem in morju.Jean Claude-Juncker ni sledil ocenam pravne službe, celo zamolčal jih je, ko je odločil, da se komisija ne bo izrekala o sporu o meji med Hrvaško in Slovenijo. Razkritje nakazuje, da naveza med Junckerjem in hrvaškim premierjem Andrejem Plenkovićem dejansko presega vladavino prava in tudi njeno spoštovanje, kar je temelj Evropske unije..Tudi Merklca in Macron nista storila nič v podporo Sloveniji in s tem vladavini prava, mar ne? Zato, ko jebe takšno EU, kjer lahko Merklca, Macron in Juncker po mili volji izigravajo EU ustavo, zakonodajo in dogovorjena pravila ( schengen, dablinsko pogodbo itd) ter žugajo drugim državam, narodom, ki na njihovo soliranje, izsiljevanje ne pristajajo. Socialist, tiran Macron puizkuša z streljanjem na protestnike v Franciji zatreti proteste!
  EU je truplo v razkrajanju, krivdo za razkroj si pa mirno lahko pripišejo Juncker, Merklca in Macron! In še to, cepci so tisti, ki mislijo, da bo EU nekoč ena država, kot so ZDA, tega filma v stari Evropi ne boste gledali NIKOLI!
  EU morda lahko reši zakonodaja, ki bo več pristojnosti dala nacionalnim vladam, pristojnosti uradnikom EU v Bruslju pa drastično omejila, zmanjšala na minimum.

  • freedomfighter

   Eu je v veliko delih ze bolj povezana in centralizirana od zda…samo se nemci naj pustijo prebivalcem eu da se lahko prikljucijo njihovi vojski pa je in tega jim ostale drzave sploh ne morejo prepreciti razen ce prepovejo izseljevanje iz svojih drzav kar je pa povela sovjetska zveza in vemo kako se je tam koncalo..ljudje sploh ne veste da je evropa ze na stopnji zda samo nekateri se niste dobili te informacije…najbrz ne ves da mora biti vsa zakonodaja posameznih republik v skladu z evropsko ustavo in pravilnikom ki je veliko bolj podroben od ameriske ustave…aja da o soodvisnosti gospodarstva ne govorimo…brez nemcije bi bila evropa spet razdeljena med ameriske in ruske konije kot med hladno vojno…no saj to putin pa trump probata doseci…zakaj mislis da nasi nasprotniki zelijo razpad eu…v dobro drzavljanov eu sigurno ne…aja pa od tega evropskega trupla se financirajo vsi veliki infrastrukturni projekti v eu tako da pazi kaj govoris o truplu da ne bomo ostali brez denarja…razen ce mislis da ljudje lahko zivimo brez hrane in proste trgovine ki nam zagotavlja poceni izdelke

  • Darth Vader

   hvala bogu,da nihče ne podpira te arbitraže…..tako bomo vsaj v prihodnosti nekoč lahko aneksirali celotno istro nazaj v našo deželo slovensko

  • Darth Vader

   ker vidim, da določene stvari spremljaš……si preberi še tole, da boš imel celotno sliko geopolitične analize stanja v EU https://ambasador21.wordpress.com/2019/01/29/bail-out-drzav-clanic-evropska-disunija/

   • Franjo Trojner

    Hvala, prebral!
    Prebrano samo potrjuje dejstvo, da je EU razpadajoče truplo. VB se bo z brexitom verjetno rešila, samo vprašanje časa je kdaj bo EU padla v grozno recesijo. Avstrija resno razmišlja o izstopu iz EU, Sloveniji ne pomaga več niti to.

    • Darth Vader

     zavedati se moraš, da je EU naddržavna absolutistična tvorba namenjena globalistom in njihovim mega-korporacijam……izvolitev Trumpa v ZDA, rumeni telovniki v Franciji in Brexit v angliji….ter višegrajska skupina ter izvolitev Salvinija v Italiji, Orbana na Madžarskem so vse eksplicitne zavrnitve globalizma s strani večine volilnega telesa……torej imajo ljudje dovolj tega sranja in teh norih idej, ki ne delujejo…..prihaja čas bilateralnih gospodarskih dogovorov…..tu so pa teli kvizlingi,ki se imenujejo slovenski politiki, mlinski kamen slovenije, ker teh polpismenih opic ne bo sprejel nihče, ki vsaj približno resno misli s svojo državo, narodom, gospodarstvom itd….

     • Franjo Trojner

      Žal je res kar napoveduješ! Pred Slovenijo so teški časi, žal Šarec vidi sovražnike/”fašiste” v prav vseh vladah nam prijateljskih sosednjih držav. Tudi višegrajska skupnost držav mu ne diši. V neki povezavi z Avstrijo, Madžarsko in morda Slovaško, bi skupaj lahko kaj naredili, tako bomo pa na koncu znova predpražnik stare Evrope, nepomebni, revni in zaostali, skratka plen za velike.

 • freedomfighter

  Na desnici se bodo kregali toliko casa da bo levica na koncu res zavladala evropi in jo pokopala

 • KAPIBARA

  Ne verjamem da so ti Sorosovi izpadi, dejanaje živega prevga sorosa.. to dela njegov podmladek, pa ne more hudič biti tako dolgo živ+ aktiven..

  • Darth Vader

   če si daš 1-2x mesečno infuzijo par litrov krvi od otrok, to bojda dela čudeže na področju regeneracije telesa…..

 • freedomfighter

  Za vse ki ste prepricani da evropejci ne maramo eu…zakaj pa orban ne da clanstva v eu na referendum…zato ker ve da bi gladko izgubil…pa se orban se zaveda da je brez eu prdec ki bi moral nastaviti rit putinu ki pa bi najbrz zahteval kaj vec kot eu…

  • gorenc

   Žalostno je,da Evropa ne premore takšnih kot je Orban.EU nam vladajo sami izdajalci ki služijo oligarhom z nasilnim naseljevanjem migrantov vodijo EU v propad.

  • Darth Vader

   najrajši imamo Trumpa in naš vrhovni poveljnik v Washingtonu zaenkrat dostavlja…..zato mi želimo, da slovenska gospodarska diplmacija sklene bilateralen gospodarski dogovor z največjim gospodarstvom na svetu z ZDA, ne potrebujemo mi ruske revščine in bruseljskih fašistov in nacistov

   • freedomfighter

    Posten dogovor med drzavama kjer ena nima nic za ponudit druga pa vse je nemogoc…trump hoce zrusit eu ravno zato ker potem se mu ne bo potrebno vec pogajati ampak bo samo se zahteval…postenega ali pa vsaj enakovrednega dogovora med dvema drzavama kot sta slovenija in zda enostavno ne mores imeti ker je odnos povsem neenakovreden med tem ko je eu proti zda mocnejsi partner…ampak to.je za ljudi ki so.radi kolonija rusiji ali pa.ameriki enostavno vseeno…slovenci smo pa tako ali tako podvrzeni poniznosti in plazenju za drugimi…pa trump dostavlja za americane ne za evropejce bedak…ti zgleda se nisi ugotovil da mi nismo drzavljani zda in ce trump dela v slabo eu dela v nase slabo jer smo.drzavljani eu…se nikoli nisem slisal takih norosti kot rusenje lastne demokraticne drzave ki je velesila v zamenjavo za kolonizacijo nasega teritorija

    • Darth Vader

     kaj pa bo zahteval? izenačitev carin? da evropejci sami pokrivajo svoje stroške obrambe, nameto, da to za njih sedaj počne srednji sloj ZDA? kdo pa je kriv, da kot država nimamo kaj za ponudt? predvidevam da janša in cca. 0.5mio bolnikov v tej državi, ki v glavi vrednostno drka na socializem, komunizem in yugovino? ter moralno v vsakem pogovoru opravičuje in relativizira krajo, laž itd? namesto, da bi imel recimo kakšne vrhunske fabrike za proizvodnjo orožja, helikopterjev, dronov…..imamo pač LGTB parado in polno nekih trgovcev z betonom in peskom (gradbeniki župani de)…..vse kar je približno inteligentno je že v razvitih tržnih gospodarstvih…..kot je recimo ZDA…..ampak ne, pri nas imamo žitnika in urednice nekih revij ona al kaj že, kjer prvo damo zda obtožujejo, da je kradla…..trumpa da je polpismen retard….žitnika, ki zadeve iz ny komentira tako, da bi ga človek najrajši s kolom razbil do nezavesti, če bi bil v bližini…..prenose inavguracijskega govora, ki ga je neka FDVjevka iz vrst levice simultano prevajala tako, da ti gre na bruhanje oziroma kozlanje, če si vsaj osnovno angleško pismen…..potem mesećeve al kordišove izjave o akrapoviću in kapitalistih……parodiranje z nekimi titovkami in rdečimi zvezdami……ti pa praviš, da nimamo ZDA kaj ponuditi v bilateralnem dogovoru…..

 • učko

  Merkelca je tista presica, ki razbija EU. Brexit se je storil ravno zaradi politike Merkelce in Francozov, ki so lifrali preko Calaisa migrante na otok. Francoski migranti so posledica kolonialne politike Francije v Afriki !!! Smrt Franciji in Merkelci-prasici !!!!!

  • Darth Vader

   ne drži čisto ta zadeva…..Barrack Hussein Obama, oziroma Barry Soetorro je član ene od frakcij islama, ki ima 20.000 članov po celem svetu……on je nategnil svetovno javnost, zlorabil ameriški sistem zato, da je z vojsko napadel bližnji vzhod, zrušil neke diktatorje, ki so vse te horde imeli kar lepo pod kontrolo, zato, ker je vedel, da bodo tako, pod pretvezo humanitarne krize – begunske….najbolj elegantno parkirali svojega trojanskega konja v srce evrope…..nemčijo, francijo in anglijo……poglej si sam http://www.infowars.si videoposnetek z naslovom Rdeča tabletka: kdo je Barrack Hussein Obama…..imaš slovenske podnapise….

 • macon

  “..Angela Merkel, ki je v četrtek vodji izvršilne oblasti v Evropski uniji, izrazila celovito podporo v luči madžarske vladne kampanje, kjer izpostavljajo,..”

  Pri najboljši volji ne razumem, kaj to skrpucalo sploh pomeni.

  “Voditelji EU so zavrnili trditve, da sta EU in Juncker v ospredju krepitve zunanjih meja Unije.”

  Kaj je pomen tega?

  Najdite si koga pismenega ali pa lektorja.

 • soc

  Ne prebavljam socialnih migrantov. Verjamem v zgodovino in bit svojega, slovenskega naroda. Kljub odličnemu znanju treh tujih jezikov je moj ljubljeni materni, brez srbskih dodatkov. Ne prakticiram religije svojih staršev in dedov, a gradim življenje na etiki te religije.

  Zato neglede na moj izjemno pozitiven odnos do Adenauerjeve in Kohlove Nemčije absolutno podpiram Madžara Orbana proti nadnacionalni neomarksistični podtaknjenki Angeli. Skupaj z rdečim papežem in Obamo (ter irelevantnim butlerjem Junckerjem) samozvanimi grobarki naše evropske, s tem tudi slovenske identitete. Fuj, Merkelca!

  • Darth Vader

   službice in zasebni kapitalski interes so glavno vodilo ljudi, ki iz slovenije kandidirajo za bruselj….poleg tega je v levi in desni slovenski politiki prisotna kolektivna blaznost oziroma težko enoumje, ki je za posledico naplavila negativno selekcijo….in sedaj, v tem predvsem prednjači levičarska politika/stranke v sloveniji, o zadevah sprejemajo odločitve ljudje, katerih intelektualni manjko je viden na 500km…..razni bluzerji z delavsko pankerskih univerz, FDVjevsko diplomirani abervezniki, katerim je slovenska politika socialni korektiv, ker bi drugače bili prejemniki socialnih pomoči in brezposleni…..tako bi bili sicer direkten strošek slovenskega realnega davkoplačevalca….zdaj pa njihov intelektualni manjko povzroča merljivo gospodarsko škodo sloveniji, največji hec/komedija pa je, da sprejemajo odločitve brez osebne, materialne, finančne ali pa kakšne druge odgovornosti……še vedno so mnenja, da bogastvo lahko natisneš na kos papirja, ki se imenuje EUR dandanes….par desetletij nazaj je bil tolar…..še par nazaj pa dinar….vse se je tiskalo po receptu socialistov in nareku politike in vse te FIAT valute so šle zaradi vmešavanja politike v ekonomska razmerja v kurac…..ta škoda je merljiva in lepo bi bilo, če bi slovenski davkoplačevalci oblikovali eno civilno iniciativo in odškodninsko tožimo socialiste in komuniste, ki sprejemajo odločitve znotraj javne uprave in zakonodajne veje oblasti….

   • Štalmajster

    A ti bi tožil v ZDA ?? ;-)))))
    Vidiš, to pa je to, ker čez svoj plot ne vidiš, pa misliš, da je takoj za tvojim plotom vse drugače.
    Pojdi malo na youtube pa poslušaj kaj menijo dr. David Duke, Brother Nathanael, etc.. etc … pa potegni kake korelacije z dogajanjem po EU.

    • Darth Vader

     youtube ni plot majster :) boljše je poslušati Ann Coulter, Alex Jones, Roger Stone, Owen Schroyer, Paul Craig Roberts, Gavin McInnes, Stuart Rhodes, Ben Shapiro, Paul Joseph Watson :)

     • Štalmajster

      Aha super …. pol pa kar zatoži Merklco, Junkerja, & Co….. njihovim zionističnim “ameriškim” frendom. ;-)))

     • Darth Vader

      kako zionističnim, če imajo v senatu muslimane? Ilhan Omar….mimogrede…..si vedel, da je Milan Kučan velik prijatelj Izraela? :)

  • Štalmajster

   Kaj bi pa ti rad povedal ? V Buxel-lesu slavijo ……rabinovega sina Karla Marxa ! Petrle jim lahko le …… na orglice zašpila. ;-

   • soc

    Manjši problem z dojemanjem tekstov? Kraljevska pota na vodijo v matematiko, lumpenproletarska še manj.

 • xtc

  Zelo verjetno se bodo iz EU kmalu poslovili Italjani,Madžari ,Poljaki in Čehi ter blizu temu so tudi Avstrijci in Merckelca in Macron bosta razbila EU z njenimi birokrati vred.

  • Govekar

   Ne bodo in ne morejo, tako državo finančni trgi uničijo v enem mesecu, za konec pa demagoge na križ pribijejo upokojenci in javni uslužbenci, ki jim država brez dostopa do denarnih tokov ne more izplačevat plač in pokojnin.

   • xtc

    Težva je globalna kriza in začetek onfliktov.
    Za lažje razumevanje,Nosterdamus je naspovedal začetek 3 svetovne nekje do 2020,sveta,ki ga pa poznamo pa do nekje 2000,kar nekako drži.
    Stvari kot se pripravljajo sedaj niti globalne elite ne morejo ustaviti,kajti stvari uhajajo izpod nadzora vsem,težava je ,da je na svetu v obtoku od Rusije-Kitajske-Nemčije-ZDAitd 8500X več denarja ,kot je realno in niti zlate rezerve teh držav ne pokrijejo te katastrofe,kaj to pomeni?
    To pmeni,da v primeru zloma ekonomije,ki se bliža v kombinaciji z krizo ilegalcev,razrastom socializma in deviantnih praks privede do logičnega zaključka,ki ga je neznano kako podal Nosterdamus ,kot prvo konec sveta(družbe,ki jo poznamo),vojna,ki bo izbrisala polmesec in rdečo zvezdo in abotnosti ter zlome ekonomij(beri držav) ter vzpostavitev 1000 letnega miru.
    Torej ne glede kaj se dogaja je Nosterdamus pravilno zaključil,da se neka ekonomska era in tudi politično verska zakjučuje,kakšno ceno predstavlj zdravljenje ni omenil.Definitivno pa je jasno,da svet z takimi kreditnimi in ekonomskimi in drugimi vzvodi pač ne gre naprej sploh pa z obešanjem divjakov na breme produktivnik.
    Na neki točki-kriza,se začne kolaps in to je logika,seveda je treba ob tem vedeti,da denar zlato,diamanti itd res ohranjajo neko(kolikšno vrednost=?) vse ostalo od posesti do premoženja in denarja pa je minljivo.
    EU ni trdnjava-EU je hiša iz kart,ki že pada.

    • freedomfighter

     Za lazje razumevanje…ce mi kdo kot dejstvo ali pa neko resnico omeni nostradamusa potem je tezko resno jemati karkoli drugega poves

     • Iztok Pušnik

      Počakaj, da se začne sklicevat na Babo Vango…

     • freedomfighter

      Ja da o bogu in podobnih literaturnih likih sploh ne govorimo…dokler ni bilo nove 24 se mi nikoli v zivljenju ni zgodilo da bi kdo v resni debati zacel govoriti o prerokbah in podobnem sranju…no pa saj so.me prepricevali tudi ze o ploscati in votli zemlji in najbolje je bilo ker sem jaz govoril o znanstvenih izracunih ki ovrzejo njihove trditve oni so mi govorili pa o veri…totalno blazno

     • Iztok Pušnik

      Ja. Združba na tem portalu je večinoma klavrna. Na prste ene roke je mogoče preštet nas modele, ki smo sposobni normalne komunikacije.

     • samotoje

      Aha, zrcalce, zrcalce na steni povej…

     • Iztok Pušnik

      Če sem napisal – nas-, ni nujno, da štejem tebe zraven…

     • samotoje

      Bognedaj, ko napišeš “nas”, je meni in še komu jasno, da to pomeni jaz+jaz+jaz in še jaz. Take napihnjene jaz+jaz+jaz pa z veseljem samo od daleč opazujem. Poučno.

     • Iztok Pušnik

      Bodi zvest sebi in opazuj od daleč. Če se ne motim, si ti prvi pod moj post zapisal mnenje. Torej, nisi opazoval od daleč.

     • samotoje

      Kakorkoli. Moji vnuki bi rekli:”Kr neki.”

    • Govekar

     Poglej si oktober 2018, nek populist v Italiji je ven prišel z idejo “make Italia great again” in kako bo z zadolževanjem preporodil italijansko gospodarstvo. V parih dneh se je spread med nemškimi in italijanskimi obveznicami povečal za 100 pip in demagogi so se pogodili z Brusljem za “vzdržen proračun”.

     Kaj pa bi ostalo od perifernih V4 držav, ki imajo zaradi poceni delovne sile presežke v trgovini z Nemčijo (tako močno so odvisne od nje), če bi izstopile iz EU, si pa ne zna predstavljat samo SDSovec iz kake samozadostne grape.

     • xtc

      Heh, samo tole-Italija ima večina dolga notranjega kot ZDA torej obvvladljivega.
      Glede Nemčije pa tole,samo da jim Trump stisne carine na karjole,pa boš videml Nemčijo in če je pameten bo to storil,kot Kitajcem takrat,pa je veselice konc sploh v Nemčijio.,pa Merckelce tud.
      Francek pa bo kmalu pristal na kandelabru,če ne bo odšel prostovoljno.

 • sveta preproščina

  Bravo, Frau Angela. Vi in vaši nemški rojaki ste dokaz, da zmerno desničarstvo zmore razuma in modrosti. Kar pa ne bi molgi reči za tale Orbanov medij, na katerem svoje frustracije futrajo sami iahahaji.

  Ej, koliko je beguncev v Slovenije? Milijon? A so na poti? Tik pred mejo?
  Keri modeli i, podalpski orbanistične jajofili.

  • macon

   Kaj, ko bi iz svojega plačeval zanje? Prosim, ne sili še mene v to, ker nočem, ampak moram. Razlogi so tako bedasti in otročji, da bi bil tudi en preveč.

   Migranti so odvečen strošek državi in nič drugega. Želim si, da država racionalno troši denar.

   • Imperial Commando

    Saj nima nič svojega, ima socialo, ki mu jo pridni delovni državljani rihtamo. Pač še en rdeč luzer.

  • Peter

   Preproščina si, sveta pa niti nisi videl kaj dosti, rajtam, no.

   btw, ti še kar o beguncih? Še na hanzi jih ne kličejo več tako….

   • sodnikisozločinci

    Hanziju se je poslabšal, odkar je dobil skodelico z ventilatorjem,…

  • slosin

   …o sancta simplicitas…

  • rubec

   spelsemajmun

   • sveta preproščina

    ja, že bežim – pred homo erectusom. Saj veš, katera sorta je to? Tvoja žlahta. Nizko ćelo, tupi pogled. ;)

    • Rožle

     Ti spadaš bolj med sortro .. Red Lewakus

     • Imperial Commando

      Homo Patheticus Leftardis

   • Rožle

    U Majmunstan :)

 • Olga101

  Živel Orban! Dol s Sorosovimi plačanci!

 • Govekar

  Aja, po volitvah pa bodo SDS, Fidesz in CDU ponovno lepo skupaj v Evropski ljudski stranki, njihovi poslanci pa zavest glasovalni stroj Merklinih idej.

  • xtc

   Merckelca ima vse več težav doma.
   Razen ,če nisi ekonomski debil,je 11 miljard presežka za D gospodarstvo ob rekordnem letu hudo vprašljiva stvar,zakaj tako nizek presežek.

   • Govekar

    Tkole je s temi SDS in Fidesz psički, doma za predstavo za debilni del svojih volivcev lajajo, v Bruslju pa mahajo z repkom Evropski ljudski stranki in Angeli Merkel. Sam poglej kok je na Nova24 člankov, ko Zvera ali Romano Tomc po ramah potreplja kak kolega iz Francije ali Nemčije.

    • xtc

     Očitno imaš težave v glavi kot vsak povprčen kučanov volilec-pardon ovca.

     • freedomfighter

      Hahaha ko ti nekdo natoci cistega vina je pa groza…res malo se pozanimajte orbanu kako je glasen za svoje ovce in kako uboga ko nanj pritisne nemcija saj ve da je njegovo gospodarstvo odvisno od nje…ti ovcka pa vrjames v njegovo neoporecnost hahaha eni pa res radi verujete

     • Govekar

      A sm kej narobe napisal, ja, vaš medij je debilen ker predstavlja kao nek razdor med Orbanom, SDS in CDU, medtem ko so v Bruslju sinhronizirana glasovalna mašina.

      Orban je lani privabil na Madžarsko milijardno investicijo Mercedesa, a zdej bodo šli iz EU in glasovali kot LePenova in podobni.

      Graparji ste zgolj koristna glasovalna mašina, ki vas neoliberalci dobijo s precej cenenimi triki in to še na foro “antiglobalizma”. Haha, Orban pa antiglobalist. Na Češko in Slovaško vsak dan vozijo kolone avtobusov iz Bosne in Srbije v njihove nemške avtomobilske tovarne.

 • Minister za kulturo

  Večini EU voditeljem u išijasom na čelu je mesto v Haagu , seveda za rešetkami.

  • Štalmajster

   Aaaaa ti še pa v pravljice o Haagu verjameš. ;-))

 • PLavi-mil

  Stasijevka, prvo je migrante navlekla, zdaj bi jih pa rada podtaknila državam, ker vidi, da niso za nobeno rabo, podpiram g. Orbana, da se ne pusti tej nagravžni stasijevki in pijancu Junckerju.

 • Peter

  Stavim na Orbanovo zmago.

 • skorpijon93

  kaj pa boste švabi, madžari so naši sosedi, slovenci bili povabljeni v višegrajsko četverico, nevarnost nam povročajo naši vazali od pahorja do šarca pa vse do cmerarja

  • freedomfighter

   Od koga je.odvisno nase gospodarstvo ? nemcev ali madzarov?

 • if

  Gergely Gulyas, vodja osebja Orbana: “Plakat poudarja trdne, natančne in resnične izjave v vseh njegovih elementih.«

  Vsakdanjik Evrope potrjuje sporočilo plakata in univerzlanost Orbanove usmeritve preživetja naroda: “Obramba naroda, njegovih identitet in družine, vse v okviru nacionalne države.”

  Orban, kot Slovenec podpiram ta tip politike, ker lahko le s tem tipom politike ohranjamo prihodnost narodov Madržarske, Slovenije …, vseh narodov, o katerih poje Slovenec Prešeren, človek, ki se mu vsakega 7. februarja zvečer s Cankarjevega odra klanja zlagana srenja politikov Slovenije, ki ni politika slovenstva, ker deluje proti slovenstvu!

  Zato, Orban, vašemu tipu politikov izrekam besede Slovenca Prešerna in slovenske ustave “Žive naj vsi narodi, ki hrepene dočakat dan, ko prepir bo iz sveta pregnan”.
  Političnim nasprotnikom naroda namenjam besede istega vira “V sovražnike z oblakov Rodu naj na’šga treši grom!”

  Slovenec sem, tako je mati djala, namenjam 30 minut besa Junkerju, Cerarju, Merklovi, Makronu, Pahorju in drugim nasprotnikom naroda!

  https://www.youtube.com/watch?v=vC7lg8LJ-AU

 • skorpijon93

  na madžarskem se tudi revščina zmanjšuje, država gre v pravo smer, bravo orban,ne daj se naš junaški sosed !

 • Frank Novak

  DRZI SE ORBAN.
  Tudi Josip Broz je zdrzal pritisk s strani Stalina in skrbel za nas gresnike.

 • skorpijon93

  na madžarskem tudi muslimanov NI, v Sloveniji je 3,8 % delež muslimanov, na sosednjem Hrvaškem 1,6 % , podatki za leto 2016, tudi na češkem,slovaškem,poljskem jih NI ! IN JE ljubi mir

 • Hribouc

  Smrt Sorošizmu!

 • sveta preproščina

  Gledam, kako nacikatolibani spet kimajo hunu iz stepe. Madžarska je razen Budimpešte še vedno nekje v srednjem veku- Tako kot naši hillybillyji.

  • if

   Niste svet, ste prostak.

   • sveta preproščina

    samo ogledalo vam nastavljam, primitivci. Glej, kakšne pišete. Se vidi, da vas 90% nima niti OŠ končane.

    • Peter

     Ojoj, spet en pametnjakovič z ogledalom…

  • Janez Kepic-Kern

   AVTO SI POZABIL ZAKLENITI. Se zdi.

  • Peter

   Preden se boš naslednjič delal pametnega, si oglej, kako se napiše hillbillies, kmetavzar z dokončano osnovno šolo, no.

  • xtc

   A ti to o onih,ki karnaprej lezejo iz goš okrog Dražgoš Januarja?

  • if

   Naci-komunist, član Kominterne, ki je med 1.9.1939 in 22.6.1941 (dvajset mesecev) vzajemno z nacistom vojaško razbijal Evropo.
   6. aprila 1941 je naci del naci-komunista napadel Slovenijo znotraj KJU.

   • milanček

    1. maja 1941 v trbovljah, velenju in še… skupaj korakata nemška svastika in komunistična rdeča zvezda! dokazi-slike!

    • if

     1. maj 1941, Rdeči trg, Moskva, komunist gosti nacista.
     To je bilo 25 dni potem, ko je naci del naci-komunista napadel Slovenijo in 4 dni potem, ko je naci del naci-komunista v LJ tvoril PIF zoper VB in Francijo, ki ju je takrat že vojaško obdeloval naci del naci-komunista.

     https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8!

  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA.
   A “kominacitaliban” si ti, ali kar navaden “teleban”? To zadnje? L.r. Janez K.Kern KOMENDA
   P-S.
   KONEC ŠALE
   T

  • Peter

   Jaz pa rad gledam, kako naši levi izobraženci kimajo tovarišu Pjutinu, ki je uspel iz vse Sovjetske zveze narediti cvetočo državo in jo, od vasi do vasi, popeljal v atomski vek.
   Prava mana zo oči, no.
   Ogledalo bom pa drugič nastavljal, zdaj mi je padlo na tla, prav?

   • freedomfighter

    A ves kaj je pa najlepse…ko gledas levicarje in desnicarje ki se kregajo med sabo in zase mislijo da so najpametnejsi med tem ko pametni vemo da so to le šumi v politiki zato da se vi ukvarjate z neumnostmi med tem ko gre denar svojo pot brez politicne rasne in verske opredelitve…DENAR najbolj postena in demokraticna stvar ki pokoplje vse ideologije saj so v vseh pogledih totalno odvisne od njega…a ves kako se je komunizem sesedel…tako da mu je zmankalo denarja..

    • Peter

     Torej, VI….mi se ukvarjamo z neumnostmi, ti pa se ukvarjaš s pametnimi rečmi?
     Takoj za cepsci, ki nastavljajo ogledala so najhujši tisti, ki mislijo, da so najpametnejši, medtem ko so oni edini pametni na širnem svetu….

     • freedomfighter

      Nisem rekel da sem edini pameten…ti pa logika pove da je 10 procentov ljudi veliko pametnejsih od ostalih…ze razporeditev bogastva ti to pove…ce nebi bilo 90 procentov ljudi intelektualno prikrajsanih nebi obstajale ideologije kot so socializem in nacionalize…

     • Peter

      Hotel sem te samo opozoriti na način komuniciranja. Če se vrneva deset dni nazaj, ko si navalil name kot nor….kmalu po komentarju, na katerega si se obesil, mi je telefoniral sin z novico, da sem dobil vnukinjo. Zato sem odšel k njemu in mi na misel ni prišla kakršnakoli debata na Novi.
      Toliko v vednost.

     • freedomfighter

      Priznam vcasih tudi mene zanese in pozabim na pravila kulturne komunikacije. Se opravicujem. Aja pa cestitam za rojstvo vnukinje in zelim ji veliko srece v zivljenju

     • Peter

      Ni problem.
      Hvala za čestitke. Ja, v čudne čase se je rodila, bo rabila srečo.

  • Janez Kepic-Kern

   FOTOGRAFIRANO. TOŽLJIVO.- PO USTAVI.
   ŽALJENJE VERE IN VERSKE USTANOVE.. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

  • Rožle

   Komentator HUN je vaš .. kaj se delaš zdej budalo ..ej

   • Iztok Pušnik

    Uf, neki dugi koment ti je rato…

   • Hunyađi

    Komemtator hun ti jebal mater v usta škrbava.

  • samotoje

   Rednecks bolj malo gledate, še manj pa razumete. In reče se hillbilly, če se že spakuješ. Slovensko se tvoji sorti reče lepo zveneče rovtarji.

 • primoz

  Tokrat moram dati popolnoma prav Orbanu in zadnja ki se lahko oglasata sta prav pijanček Juncker,ki s svojim obnašanjem ne vliva nikakršnega zaupanja Evropejcem ter g Merkel ki je z svojim klcanjem migrantov v EU skoraj unicila nekaj kar so predhodniki dolga leta gradili skupno EU.

  • samotoje

   Vsak, ki ne bo kimal nemško francoski viziji združene Evrope pod komando Nemčije ob asistenci Francije, bo označen s sovražnikom Evrope. EU mora ostati zveza nacionalnih držav, sicer bo razpadla na dva dela in verjetno ne brez spopadov.

 • Janez Kepic-Kern

  KOMUNISTI, TITO !
  MED NAHUJŠIMI POLIT MORILCI SVETA. Mednarodno znano. L.r. Janez K.Kern KOMENDA
  P-S.
  TITO MED NAJHUJŠIMI POLIT MORILCI SVETA, Finance
  https://www.finance.si/192580

  • freedomfighter

   Ti a to imate eni privide ali kaj…se v sovjetski zvezi niso toliko omenjali bivsih diktatorjev kot jih nekateri v sloveniji

   • Iztok Pušnik

    Pusti ga, ker drugač bomo spet prste šteli, pa klavir špilali…

    • Janez Kepic-Kern

     ŠALA
     Ti lahko
     ČESTITAM
     ZA TEKST K FILMČKU “Sestanek v Murglah”?
     a zdaj pišeš polit provokacije po naročilu kogarkoli?l.r. Janez K. Kern KOMENDA
     P.S.
     KONEC ŠALE

   • Janez Kepic-Kern

    REHABILITOVAN DRAŽA MIHAJLOVIĆ, BGD, 2015. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
    P.S
    SODNA, URADNA REHABILITACIJA D.. MIHAJLOVIĆA
    https://www.blic.rs/vesti/drustvo/rehabilitovan-draza-mihailovic/hl3x4ex

    • freedomfighter

     Ja ravno o.tem govorim…svet se razvija in se ukvarja s pomembnimi vprasanji nasega casa na balkanu se pa ukvarjate s titom mihajlovicem in ne vem.se kom…a tebi se vedno ni jasno da ljudem dol visi za zlocince iz pred 40 ali pa 80 let…no one cares…tistim ki jim je bilo v jugi fino je vseeno tistim ki pa ni bilo bi pa radi cim prej pozabili in ziveli naprej…potem imas pa se ljudi ki nimate za kaj drugega ziveti kot tita komuniste in ostale preminule like in ideale…aja ostanejo pa se tisti ki niso ziveli v jugi tem je pa najbolj vseeno od vseh ker je to za njih tako oddaljeno kot napoleon

     • Iztok Pušnik

      Zdaj bodeš pa deležen nove šale… LOL

     • Peter

      Pomembno je, da napiše tudi kdaj je konec šale, no.

     • Iztok Pušnik

      Ma ja. Nikol mi nebo jasno, zakaj bluzi tu z totim Tunekom. Ma saj je Tunek na Demokraciji, pa se tam krega z Mefotom pa Viktorhom. Ni mi jasno, zakaj nea gre Janes tja razgrajat, pa pisat ove njegove bolane kao šale???

     • Janez Kepic-Kern

      NE GRE ZA TO.
      V Sloveniji take rehabilitacije – še ni bilo. A ne? L.r. Janez K.Kern KOMENDA

   • Nata

    Hm. . . . . . kako neki ? Saj se jih niso upali !

    • freedomfighter

     Kaj da ne …vsak dan so bili clanki o tem kako super je voditelj…sedaj so pa kako grozen je bil…se vedno se pa govori o njem…in to ne kot o hitleju kjer se govori o zgodovinsko osebnosti ampak nekateri.o titu govorijo kot da je vceraj umrl…tisti ki diktatorja ki je mrtev ze 40 let se vedno krivijo za lastno bedo so bedniki…poglej kaj je judom.uspelo po hitlerju kaj je pa zlahtnim balkanskim upornikom

     • Nata

      Judje imajo denarne posle že v genih .

 • milanček

  merklca, poberi se baba zafostrirana

 • Janez Kepic-Kern

  BESEDILO K
  FILMČKU “SESTANEK V MURGLAH” !
  TA
  “PRIMOŽ PRUŠNIK=F. TUNEK – NE ZANIKA AVTORSTVA.
  Izrazi, zmerljivke itd. so čisti – “TUNEK-STIL”. Torej. ? L.r. Janez K.KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  “ŠALA.

  “SVETA PREPROŠČINA”=TUNEK?
  PO
  KOLIKO – SI – TI – NAPRODAJ? Kot se reče.
  Tvoje storitve, da sem bolj – natančen.? Povej, a ne? L. r.Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • Frank Novak

  ORBAN = STEVILO BIOLOSKIH OTROK = 5
  MERKLOVA = STEVILO BIOLOSKIH OTROK = 0
  JOSIP BROZ = STEVILO BIOLOSKIH OTROK = 34
  JV GOMEZ = STEVILO BIOLOSKIH OTROK = 99

 • abc

  Se je Orbanova hčera že naučila kaj kulture, ali plenice še kar ob cesti odmetava.

  • Rožle

   A šteješ tut samo do 3 ? ..

   • abc

    Seveda, po Srpsko sa tri prsta je dovoljno. Pričaj Srpski, da te razumije celi svijet.

    • cosmosjasnovidec

     To misliš na te tri prste katere si tlačiš u tvoje buzerantsko čobansko dupe.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

   • cosmosjasnovidec

    Mislim,da tale butl nima pojma kaj je štetje.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

  • cosmosjasnovidec

   Kaj je pa tebi spet naškodilo kurjejebec čefutarski?Ziher se ti je kakšna kokoš nalimala na penis,ko si jo nategoval nesnaga odurna sedaj pa imaš povečane blodnje.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

   • abc

    Poglej si jo debelo Madžarsko kokoš in njeno kulturo.Serjejo in ščijejo- te kjer vam paše. Kako že pravi stari rek? Jabolko ne pade daleč od drevesa.

 • cosmosjasnovidec

  To prasico “merkelco”bi že zdavnaj moral pihniti kakšen snajperist a se ne najde,ker so švabi posrani.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Nata

   Pa še koga zraven !!

   • sveta preproščina

    krava nepotešena

    • cosmosjasnovidec

     Te je izvrgla iz njene smrdljive debele ciganske riti kamor so jo porivali cigani ter šiptarji gnoj buzerantski zato si pa usekan bolj kot je po zakonu dovoljeno.
     Marš svinja smrdljiva zabita pedrovska.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

    • Nata

     Eh, ob denarju, ki ga ima. . .

  • sveta preproščina

   ha, ha, ker pacient. Najbrž si mozoljast debel katolibanski prasec. Tukaj po močn kot tarzan. Kje imaš čito?

   • cosmosjasnovidec

    Si se kar dobro opisal zavaljeni čefutarski prašič z plešasto čelavo bučo.
    Spizdi gnoj izrojeni ali pa daj naslov,da pridem in ti pokažem kdo je debel nesnaga čefutarskokomunajzerska,ko te bom razbil na kose pederčina kozojebska.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • sveta preproščina

     Ne morem zdaj, mozolje stiskam tvoji zavaljeni babi. Pa glivice ima med prsti – in zobmi. Res ste luštna familija :)

     • cosmosjasnovidec

      Sebi stiskaš prste v rit nesnaga odurna buzerantska,ker te zaradi tvojega smradu noče naskočiti niti en buzič tvoje sorte.
      Spizdi gnojni izcedek sramota samemu sebi,ker mi je z tako primitivno kriplasto pokveto izpod principa komentiranje.
      Tako pa šššššššššššššššššc na tvojo butalsko čefutarsko komunajzersko 24.kurjo kjer ste same LGBT pederčine ter zahojeni sfustrirani čobanski čefutarji.
      In ne pizdi mi več,ker te bom blokiral smrduh buzerantski.
      Prečitaj kaj imam tukaj spodaj dodano in to velja tudi zate in celotno zblojeno familijo smrdljivec nagraužen,da te ni sram pasjejebec.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

 • Štalmajster

  “Jean-Claude Juncker in ameriški poslovnež madžarskih korenin George Soros ” ???
  Madžarskih korenin ???? Pa koga vi tu ……

  Kaj če bi se vi res potrudili in poiskali korenine Sorosa, Junkerja, Merklce, Webra, Schulza,.Sarkozija,……..
  To je Vaša Evropa in vaš parlament: http://ejp.eu/
  Vse ostalo je …… pesek v oči.

 • Govekar

  V EP so Orbanovi in Ivanovi poslanci v koaliciji s soroševko Tanjo Fajon in njenimi Evropskimi socialisti. Noro, kako so izdali domoljubje za Sorošev denar, sedaj pa poizkušajo prek fake news medijev oprati svojo krivdo.

  • Nata

   Razloži prosim ? Kaj še vedno ne ločiš med beguncem in migrantom ?

   • Govekar

    Dokler imamo izdanih 30 000 delovnih dovoljenj tujim državljanom, ker eni raje sedijo na zavodu, me to niti ne zanima.

   • freedomfighter

    Beguncev skorajda ni…tujih delavcev je pa ogromno…ravno vceraj sem se pogovarjal z odvetnico ki se ukvarja z delavnim pravom in je povedala kako se uvazajo delavci z balkana ker pri nas enostavno ne dobis vec delavca…sploh fizicna in bolj slabo placana dela ki jih prebivalci slovenije nocemo opravljati…dober primer je posta kjer uvazajo celi balkan ker nihce noce opravljati te sluzbe

    • Nata

     Veš, po moje je pa še kaj drugega vzrok. Delavci z juga skrbijo, da pridejo njihovi na mesta, ki so prosta. To je doživel moj sin,ko je iskal delo vzdrževalca. . . Ne drži , da naši nočejo delati. . . no, razen na gradbišču.
     Vendar sem jaz mislila na ” begunce”! Ta termin se je potem spremenil. Vemo zakaj.

     • freedomfighter

      Za begunce mi je vseeno…in ni res kar govoris…delavcev enostavno ni vec ker nihce v razvitem svetu noce biti fizikalec…in tudi tako ti povem vsak direktor ima raje zaposlenega slovenca kot pa tujca ce je le ta slovenec priden in delaven…ampak jih enostavno ni…ce poznas koga ki se ukvarja z zaposlovanjem ti bo lahko lepo predstavil kaksna situacija z delavci je v sloveniji oz celi evropi…brez uvoza delavcev bi imeli sedaj ze recesijo da o narascanju stroskov zaposlenega ne govorimo…pomanjkanje delavne sile je ena najhujsih stvari za ekonomijo

     • Nata

      Fizikalci so kdo ?Profilov je veliko

     • Govekar

      Aja, se pravi so neizobraženi, leni, vlečejo socialo, obkrožujejo Jankoviča in Levico in za povrh še kradejo službe Slovencem.

      Morš met pa res smolo, da ti tak ukrade službo :(

     • Nata

      Dej , prečitaj v miru, kar sem napisala.

     • samotoje

      Tu si pa pozabil SDS prilepiti zraven. Cccc, pozabljivost ali kaj.

    • Oregon

     5% od novodobnih prislekov v Nemciji je zaposlenih po treh letih. Tolk o profitu.

     • freedomfighter

      Ti govoris o ilegalnih migrantih jaz pa o legalnih…ce romun odide v nemcijo dvomim da gre na socialno…tudi srbi in bosanci v vecini delajo

 • Nata

  + + + + + + Trapa neumna ?? Kdo je oslabil meje ? Ona !
  S svojim neomejenim sprejemanjem migrantov ! Je kaj koristnega v tem njenem ravnanju vsaj za njeno državo , Nemčijo ?
  Ko smo zopet pri migrantih, pripenjam zanimiv članek – s komentarji vred – o Slovencih v Venezueli !!
  Kar potihnilo je vse skupaj. Zakaj ? Ker vladajočim ne paše ?

  https://www.domovina.je/slovenci-v-venezueli-guaido-je-del-resitve-smo-zrtev-kube-rusije-in-kitajske/

  • Oregon

   v Munchnu me v soboto napadel zamorc iz cistega mira, brcnil v nogo želel spotakniti. K sreči nisem nasedel, takoj bi bil to rasizem. V Munchnu je v z<adnjih letih postalo grozno. Kaj to delate iz urejene, nekdaj ciste drzave, kjer je stela vsaka malenkost, da ste sestavili celoto. Zdaj sirjejo po vas kot muhe po dreku.

   • cosmosjasnovidec

    Jaz ne bi niti trenutka pomislil na kakršen koli rasisem ampak bi mu v gobec nabil kakrkoli bi se kje našlo pri roki še bolje pa ga z bučo zabil v kako izložbeno okno.
    Že,če mi taka nigerijska ali ostala muslimanska golazen pride samo v bližino cirka 10 metrov je že smrtno ogrožen,ker ne prenesem njihovega smradu.
    Svetujem ti,da si nabaviš orožje ter ga drugo krat enostavno pihneš in odideš.
    V velikem mestu nihče ne bo vedel kdo si niti kdo ga je saj se niti ne bodo trudili storilca iskati pa tudi ne pozna te nihče in,če te tudi bi ne bo povedal.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

 • Franc Bizjak

  Angelca z vse manj prikrivanja in zadreg nakazuje “mestu in svetu”, da se pripravlja 4. Reich. Tudi tokrat prepoznava AngloAmeriško navezo za najhujšega sovražnika in komuniste za najpomembnejšega zaveznika.

 • Franc Šink

  Mnogi ne razumejo, da je danes lažje priti do orožja , kot poskrbeti da si cel dan sit.

 • Štalmajster
 • Oregon

  komu je ta pijanec sploh se relevanten sogovornik?

 • skorpijon93

  na madžarskem kot tudi v ostalih višegrajskih država nimajo muslimanov oz jih je manj od 0.4 % populacije, medtem ko je na zahodu nad 6 % delež muslimanov, zahodnoevropska velemesta imajo po 20- 40 % ali več tujcev migrantskega porekla

  • FRANC3

   No, in to bo pokopalo Zahod: Muslimani in LGBT teoretiki.

 • Anton

  Kakšen šamar ta Angela.

 • sodnikisozločinci

  Smrt EU, svobodo narodu!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!