Belgijko po obisku božičnega sejma napadel migrant severnoafriškega videza

Foto: Facebook

Belgijko je brutalno napadel neznani moški, ko je s sinom obiskala božični sejem v mestu Leuven. Po njenih besedah je s svojim 14-letnim sinom uživala, dokler je ni moški nenadoma napadel. Napad se je zgodil po tem, ko je božični sejem zaprl svoja vrata. 

Ženska je povedala, da so okrog pol ene zjutraj zapustili kavarno in takrat se je tudi poslovila od prijatelja, od nekje pa se je nato prikazal moški, ki ji je zadal težak udarec. “Tisti trenutek mi ni bilo jasno, kaj se je zgodilo, saj je moški po napadu odšel, jaz pa sem tam ostala z okrvavljenim nosom.”

Moški je bil severnoafriškega videza
Belgijka si želi, da bi napadalec odgovarjal za svoje dejanje, policiji pa je povedala, da jo je napadel severnoafriški moški z valovitimi temnimi lasmi. Ženska je po navedbah Voice of Europe zaradi poškodb poiskala zdravstveno pomoč, njen sin pa je bil še nekaj časa po napadu v šoku, a se je doslej že pomiril. Ironično je, da se je ženska enkrat že preselila iz mesta, saj se tam ni počutila varno, očitno pa je njena vrnitev potrdila njene strahove pred migranti, ki se lahkih nog naokrog sprehajajo po ulicah Leuvena.

Foto: YouTube

N. Ž.