fbpx

Biden v Beli hiši pomeni pritok nove množice “beguncev”

Demokratski predsedniški kandidat Joe Biden s svojo ekipo sodelavcev. (Foto: epa)

Bidnov tabor že objavlja imena kandidatov za kabinetne položaje. Levo liberalni globalisti so navdušeni. Pričakujemo lahko nove neskončne vojne, ki bodo siromašile Zahod, hkrati pa omogočale globalistom uvoz množice migrantov pod oznako “begunci”.

Medtem ko na oni strani Atlantika še vedno potekajo povolilne sodne bitke, pa “projicirani predsednik ZDA” Joe Biden na veliko objavlja politične prioritete, ki naj bi se jih lotil, če zasede Belo hišo. Poleg tega tudi že predstavlja javnosti imena tistih, ki naj bi zasedali ključne položaje v njegovi administraciji. Predvideni ključni člani njegovega kabineta so skoraj brez izjeme iz tabora levo liberalnih globalistov, ki so se večinoma kalili že v prejšnjih predsedniških administracijah. V glavnem med osemletno vladavino predsednika Baracka Obame, vendar nekateri vlečejo izkušnje tudi iz časa, ko je bil predsednik George W. Bush.

Levici navrgli nekaj bombončkov

Takšen izbor kandidatov je seveda pognal na noge ameriško levico, ki zahteva svoj »delež« pri vladavini, češ da so s svojimi poletnimi akcijami, se pravi z razgrajanji pouličnih teroristov BLM in Antifa, pripomogli k izvolitvi Bidna (kot rečeno, Biden za sedaj še ni izvoljeni predsednik, saj Donald Trump ne priznava poraza in rezultatom volitev v več zvenih državah še vedno oporeka na sodiščih). Šli so celo tako daleč, da so v nekem okrožju v Oregonu razdejali tamkajšnji sedež demokratske stranke kot neke vrste opozorilo demokratom, naj upoštevajo njihove zahteve, če ne … Iz Bidnovega tabora so jim seveda navrgli kup obljub, denimo, da bodo legalizirali ilegalne migrante, da se bodo zavzemali za brezplačno univerzitetno šolanje, za državni zdravstveni sistem, navrgli so kup floskul iz okoljskega aktivizma, kar pa demokrati tako ali tako obljubljajo zadnji dve desetletji ob vsakih volitvah. Dodali pa so nekaj novih norosti LGBT, denimo, da se bo Bidnova administracija zavzemala, da se “odpravi diskriminacija na straniščih in v garderobah”, kar po domače pomeni, da se bo moški, ki se “čuti žensko”, lahko preoblačil v ženski garderobi in obratno.

V službi globalističnih elit

A levici so “bidnovci” navrgli le nekaj bombončkov. Bidnova administracija, če bo zaživela, bo predvsem v rokah levo liberalnih globalističnih elit. Biden je že napovedal, da namerava odpraviti vse ukrepe, ki jih je Trump uvedel, da bi spodbudil domače gospodarstvo in pripeljal delovna mesta nazaj v ZDA. Wallstreetske multinacionalke in Kitajci so seveda navdušeni nad temi obeti, sicer pa so prav zato tudi tako forsirali Bidna. Predvsem pa bo Bidnova administracija obnovila vojaške intervencije v tujini. Seveda ni nič narobe, če se sesuje kakšen diktatorski režim tretjega sveta, problem je v tem, da gre v zadnjih desetletjih le za pretvezo, da se lahko začnejo vojne, ki trajajo v nedogled. In tu je razlika med nekdanjo in današnjo percepcijo vojne. Vojne so nekoč bile zadnje sredstvo, ko so odpovedale že vse druge možnosti. Vojn so se lotevali previdno, saj so odnašale življenja in denar. Namen je bil, da se čim prej zada sovražniku tako hud udarec, da ne bo več grožnja, nato se sklene mir in življenje se vrne v normalne tirnice. Vojne današnjega časa pa so namenjene temu, da trajajo v nedogled, ker so same po sebi posel. Posel za dobavitelje vojaške opreme, posel za finančnike, ki lahko manipulirajo s cenami surovin in vrednostnih papirjev, posel za medije, ki lahko prodajajo bodisi herojske zgodbe, bodisi hlinjeno ogorčenje (oboje se dobro prodaja), posel za kvazihumanitarce, ki nato “obnavljajo” prizadete države. Vse to plačajo v prvi vrsti ameriški davkoplačevalci, čeprav zaradi finančnih manipulacij svoj delež prispevamo vsi Zahodnjaki.

Biden je že napovedal, da bo za novo finančno ministrico imenoval Janet Yellen, ki je pod Obamo štiri leta vodila Zvezne rezerve (FED) in bila ključna sodelavka pri norem zadolževanju Obamove administracije. Za novega zunanjega ministra namerava postaviti Anthonyja Blinkna, ki je bil namestnik svetovalca za nacionalno varnost pod Obamo in vmešan v vse vojaške intervencije, ki se jih je lotila Obamova administracija. Kot obrambna ministrica pa se omenja Michele Flournoy, ki je bila v Obamovi administraciji zadolžena za načrtovanje operacij v Afganistanu in Libiji. Po odhodu Obamove administracije sta bila Blinken in Flournoyeva partnerja v lobistični firmi WestExec Advisors (ustanovitelji firme so vsi bili nekoč zaposleni na ključnih položajih v Obamovi administraciji), ki zastopa interese oboroževalne industrije. Partnerica v tej firmi je tudi Avril Haines, ki je predvidena za direktorico Nacionalnega obveščevalnega urada, ki je krovna organizacija vseh ameriških obveščevalno-varnostnih agencij.

Pričakujemo lahko nove množice “beguncev”

In potem so tu še migracije. Zanimivo pri novodobnih vojnah je, da se državljani ene v vojno vmešane države množično selijo v državo nasprotnico in tam dobivajo status begunca z vsemi ugodnostmi. Kot bi se med drugo svetovno vojno Nemci ali Japonci množično preseljevali v ZDA ali Veliko Britanijo in tam dobivali socialno podporo, mediji pa bi zahtevali, da je treba spoštovati njihovo drugačnost in jim omogočiti, da jo tudi javno izražajo. In v primeru, če bi kateri med njimi izvedel kakšen teroristični napad, razlagati, da se to ne sme posploševati. Blinken je namreč počel točno to; bil je ena ključnih oseb pri načrtovanju vojaških operacij na Bližnjem vzhodu, hkrati pa je po televiziji, še celo v otroških oddajah, razlagal, da je treba prebivalstvo s teh območij sprejeti v ZDA kot “begunce”, jim dodeliti finančno podporo in tolerirati “njihove posebnosti”, čeprav je v isti sapi zatrjeval, da se “nič ne razlikujejo od nas”. To je še en dokaz, da bo Bidnova administracija, če bo dejansko zasedla Belo hišo, v prihodnosti sprožila kup novih neskončnih vojn, ki bodo na tak ali drugačen način goltale denar Zahodnjakov, za nameček pa nas še »obdarovale« z novimi množicami “beguncev”. Navsezadnje, o tem smo poročali že v prejšnji številki, je Bidnov tabor objavil, da namerava dvigniti kvote za legalno priseljevanje iz islamističnih držav za 800 odstotkov, kar je že samo po sebi velik zalogaj. V primeru vojne pa kvote tako ali tako ne veljajo in iz “humanitarnih razlogov” nam bodo globalisti navesili nove množice migrantov, ki bodo orodje, da se osiromaši in na koncu tudi uniči zahodna civilizacija. To pa je seveda glavni cilj levo liberalne globalistične kabale.

Bogdan Sajovic