Bizarno: Islamski verski učitelj se je kljub zaporednemu nadlegovanju 11-letne deklice izognil zaporni kazni, ker njegova žena ne obvlada angleščine, da bi lahko preživljala številno družino!?

Foto: Twitter

Islamski verski učitelj Suleman Maknojioa, ki je med učenjem Korana večkrat zaporedoma nadlegoval 11-letno prestrašeno dekle, je ušel zaporni kazni, ker njegova žena ne obvlada angleškega jezika!? 40-letni pedofil se je, zahvaljujoč sodišču, izognil roki pravice, in to kljub temu, da je drgnil otroka med nogami in se celo dotikal njenih prsi. Naj razume, kdor more. 

Sodišče se je odločilo za pogojno zaporno kazen, ker je oče šestim otrokom in je družina finančno odvisna od njega. Prav tako so šle pedofilu na roko zdravstvene težave, ki jih ima zaradi ledvic.

Z božanjem naj bi jo miril
Maknojioa je deklico in njena dva brata zasebno poučeval. Namesto da bi zaradi nadlegovanja deklice pokazal obžalovanje, je raje zatrdil, da je med učenjem le favoriziral dekle in jo z božanjem miril. Seveda so takšni izgovori skregani z vsakršno zdravo pametjo glede na to, da je bila žrtev vsakič prestrašena, ko je vedela, da sledijo učne ure Korana. Mati žrtve je naredila konec zlorabi, ko je slišala, kako se njena sinova, stara 7 in 13 let, pogovarjata o zlorabah.

Sicer je Maknojioa veljal za spoštovanega učitelja Korana. Na dan, ko je bil aretiran, bi moral v bližnji mošeji v domačem Blackburnu poučevati 30 otrok. Obsojen je bil zaradi petih primerov spolnega nadlegovanja, a je nazadnje ušel brez zaporne kazni. Družinski prijatelj družine deklice je izpostavil, da je to naravnost sramotno. “Kakšno sporočilo to pošilja pedofilom? Zaradi takšne oblike zlorabe bi moral končati za rešetkami. Vsi smo prestrašeni.”

Foto: Twitter

Na kraljevem sodišču v Prestonu je bilo mogoče slišati, da se je islamski verski učitelj s starši zlorabljene deklice bolj osebno seznanil leta 2012, ko jih je trikrat na teden obiskoval na domu v angleškem nemetropolitanskem okraju Lancashire. Nato pa je kmalu začel tudi s poučevanjem hčerke in dveh sinov v družinski dnevni sobi.

Deklica si ni upala spregovoriti
Sodeč po informacijah, ki jih je bilo mogoče slišati, je bila deklica uspešnejša pri učenju kot pa njena brata. Deklica je po poročanju Daily Maila povedala, da se jo je Maknojioa ponavadi pričel dotikati medtem, ko je brala iz Korana in molila. Dotikanje je od rok in glave prešlo na noge, stopala, prsi in na stegna. Poroti je povedala, da jo je bilo strah povedati, kaj se ji dogaja. “Ko sta me brata vprašala, kaj mi počne, nisem vedela, kako naj vse skupaj opišem. Dejala sta mi, naj o vsem skupaj povem staršema. Nisem si upala, ker nisem vedela, kako se mi bo učitelj maščeval.” Takoj, ko je oče deklice izvedel za zlorabo hčerke, je z obtožbami soočil verskega učitelja, ki je vse skupaj zanikal. Kakorkoli, na račun popustljivosti sodne veje oblasti se je ta izognil zaporni kazni in lahko se upravičeno sprašujemo, le kdo bo njegova naslednja žrtev?

Hana Murn

 • Steiermark

  Pedofilija je del kulture in pravic islamskih moških, nad otroki, tudi lastnimi in ženskami nasploh, saj dobro vemo, da človeško življenje, sploh žensk in otrok, v njihovi – islamski kulturi, ni nič vredno!

  • KAPIBARA

   Saj se ve, da je pri njih ženska samo kura nosnica..

 • Franci

  zakaj je potrebno učiti koran v NEmuslimanskih državah ??????????????

  • Andrej

   V muslimanskih ni treba, ker ga tam že znajo. Zato so prišli sem. Da nas naučijo. O šeriatu še nič ne vemo in bomo kmalu na vrsti.

 • KAPIBARA

  Za začetek: Vsak ki ne obvlada jezika države, govorno v uradnih postopkih, nima pravice do, bilo kake državne pomoči..

 • Franc Šink

  To pomeni da se v Angliji splača biti neumen.

 • Šobar Davorin

  Tudi v islamu velja Honoré de Balsac: “Kdor hoče srečno živeti, ne sme imeti nobenega opravka z duhovščino.”

  • janko

   V islamu je Koran VSE – noben zakon, NIČESAR drugega zanje nima nobene vrednosti, tudi ne človek njegovo življenje.

 • Olga101

  Kje so varuhi človekovih pravic?

 • xtc

  Za pedofile je samo ena kazen pomolitev k tistem us*** bogu ,ki ga verujejo in nati šus.
  Zloraba otrok je nekaj najbolj nagnusnega,ko ga že vidiš veš da je psihiatrično zločinski primerek.

  • janko

   Musličim, tudi v Turčiji, je sex od 9 let starosti dalje dovoljen. Musliči se poročajo z 9 letnimi punčkami. Čeprav katera nato tudi umre od spolnosti.
   Lani je bebavi Erdogan nagovoril svoj sto milijonski narod: imejte po 5 in več otrok in Evropa bo vaša.

 • janko

  Mešanje ras, Kalegrijev plan je po moje napaka. VSAKA živalska vrsta, vsaka vrsta mravelj itd, si ustvari svojo skupnost na svojem teritoriju. Isto težnjo ima tudi vsak narod! Tudi Dalajlama je pred dnevi izjavil, da naj se musliči vrnejo iz Evrope v svoje dežele, sicer bodo narodi Evrope izginili.
  Logično.
  Levičarstvo, Soroš in to – STOP! Stop nenaravnemu seksu, stop neupoštevanju Svetega pisma, stop podpiranju lenobe (= socializmu), stop mešanju narodov nad par %, stop srednjeveškemu islamu!
  USTAVITI VSA TA POČETJA IN AKTERJE!
  In reševati, kar se da. Evropa je že v loncu, ogenj že tli…

 • m_m

  Kakšna policija neki! Sam bi mu sodil. Sploh po taki debilni razsodbi.

 • mona lisa

  Bolno. To gamad bi morali takoj izgnat v njihovo vukojebino.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!