Black Lives Matter niso zgolj proti diskriminaciji – je anticivilizacijska organizacija, ki podpira abortus, homoseksualnost in protidružinske vrednote

Datum:

Black Lives Matter v samem bistvu ni organizacija, ki bi se borila zgolj proti diskriminaciji, marveč je gibanje, ki skuša rušiti temelje zahodne civilizacije, še zlasti družino. Njen cilj je med drugim podpirati abortus, protinaravna nagnjenja kot je homoseksualnost in raznovrstne protidružinske programe. Politično korektni slovenski in tuji mediji, ki imajo prevladujoči vpliv na družbeno mnenje, česa takšnega vsekakor ne omenjajo. Black Lives Matter je po njihovem prepričanju organizacija, ki se ukvarja z družbeno pravičnostjo, katere cilj naj bi bila promocija pravic Afroameričanov, predvsem pa boj proti sistemskemu rasizmu. Vsekakor pa ne omenjajo, da gre v ozadju tega ultra-levičarskega gibanja za promocijo destruktivne ideologije ‘gender’ in boj proti tradicionalnim družinskim vrednotam. Pod fasado boja proti rasizmu se dogaja kulturna revolucija, katere cilj je ustvariti novo družbo in “ustoličiti” vrednote, ki so daleč od vrednot krščanske civilizacije. 

V spletnem manifestu ultra-levičarske organizacije Black Lives Matter lahko preberemo, v kaj njeni člani verjamejo, ob čemer je navedeno, da nasprotujejo obliki družinskega življenja, ki jo je po njihovem prepričanju vsilil Zahod. Ob tem poudarjajo, da so osvobojeni od “heteronormativne miselnosti” kot to sami imenujejo ter si prizadevajo za “reproduktivno pravičnost”. Še posebej nasprotujejo “zahodni atomski strukturi družine”, saj sami prebivajo v “razširjenih” družinah in “komunah”, ki vzajemno skrbijo eden za drugega in svoje otroke. Po njihovem prepričanju to daje posameznim družinskim članom, še zlasti otrokom in materam možnost, da se počutijo varno. Vodstvo kontroverznega gibanja v svojih skupnostih obenem skrbi za vzdušje, ki zavrača prepričanje, da so vsi na svetu heteroseksualci. Obenem so tudi veliki zagovorniki pravice do umora nerojenega življenja, torej abortusa, poroča Polonia Christiana.

Na tem mestu gre izpostaviti eno izmed ustanoviteljic že omenjenega spornega gibanja, ki je odraščala v tradicionalnem družinskem okolju – Patrisse Khan-Cullors. Gre za gorečo aktivistko organizacije LGBT, ki je sicer zapustila dom svojih poročenih staršev pri svojih rosnih 16 letih. To je storila potem, ko jih je obvestila, da je lezbijka. Še ena soustanoviteljica Alicia Garza pa je prav tako odraščala v družini skupaj z obema staršema in je sedaj poročena z žensko bele rase, sicer transspolnico. Tudi Garza sicer trdi, da je aktivistka LGBT. Še ena izmed soustanoviteljic za zahodno civilizacijo nevarne organizacije – Opal Tometi pa je odraščala skupaj s še dvema bratoma v zvezni državi Arizona, in sicer skupaj s očetom in materjo po rodu iz Nigerije. Že leta 2015 je sicer Khan-Cullors v nekem intervjuju poudarila, da pri Black Lives Matter ne gre zgolj za boj za rasno enakopravnost, marveč so v ozadju še zlasti kontroverzne vrednote že omenjene gejevske skupnosti. V preteklosti se je namreč prizadevalo zgolj za varstvo življenj temnopoltih moških, kristjanov in heteroseksualcev, kar naj bi se z BLM spremenilo.

Black Lives Matter in LGBT. (Foto: epa)

Ryan Bomberger, sicer temnopolti borec pro-life je ob tem dejal, da med drugim zaradi osredotočanja Black Lives Matter na ideologijo LGBT, nikdar ne bo postal njegov član. Kot je sam ob tem povedal že omenjeno gibanje močno promovira tako homoseksualnost kot tudi transspolnike. Ob tem je še poudaril, da BLM povsem ignorira očetovstvo, čeravno je znano, da je v vseh okoljih, kjer se pojavljajo družine brez očetov, več kriminala, več zlorabe prepovedanih drog, pogostejši je tudi abortus, mladi pogosteje ne dokončajo šol, posledično pa je tudi več revščine. V tem kontekstu je izrecno še poudaril, da ustanoviteljev BLM sploh ne skrbi življenje temnopoltih nerojenih otrok, saj otroci, ki so žrtev abortusa ne živijo in se ne bodo naprej razmnoževali. Po njegovem prepričanju se ni mogoče boriti proti nasilju in ga obenem podpirati. Black Lives Matter je bila sicer ustanovljena leta 2013, ko je bil na prostost izpuščen Latinoameričan George Zimmerman, ki naj bi ubil Afroameričana Trayvona Martina.

Black Lives Matter in LGBT. (Foto: epa)

V zadnjem času pa se predstavniki že omenjene organizacije borijo na “demonstracijah” v ZDA, zahodni Evropi in drugod po svetu, pri čemer naj bi šlo za protestiranje proti uboju črnca Georgea Floyda in proti sistemskemu rasizmu, v resnici pa gre za izgrede ultra-levičarskih aktivistov, ki uničujejo tujo in javno lastnino, se grobo znašajo nad nedolžnimi ljudmi in “linčajo” kipe zasluženih zgodovinskih osebnosti. Aktualni predsednik vlade na Otoku Boris Johnson je jasno sporočil, da ne bo dopustil izkrivljanja zgodovine, potem ko so “protirasistični” demonstranti, v resnici pa ultralevičarski izgredniki, oskrunili kip priznanega britanskega državnika, ki je pomagal ubraniti Evropo pred fašizmom, nacizmom in stalinizmom. Gre za eno najpomembnejših osebnosti v britanski zgodovini, ki jo demonstranti želijo odstraniti predvsem zato, ker gre za belega moškega in predstavnika evropske civilizacije, ki jo je potrebno čimbolj demonizirati in demolirati, da bi lahko ustvarili multikulturno družbo. Prav zato so britanske oblasti po novem zaščitile kip Winstona Churchilla in kenotaf na trgu pred parlamentom, da bi aktivistom tako preprečili, da se še naprej znašajo nad njima.

Black Lives Matter in LGBT. (Foto: epa)

Jani Kos

Sorodno

Zadnji prispevki

RTV podprla Milosavljevića, namesto da bi podprla svoje novinarje

RTV Slovenija se je v sporu Marka Milosavljevića in...

Sprejet migrantski dogovor med Italijo in Albanijo

Albanski parlament je odobril migracijski dogovor z Italijo, po...

Košarkarska zveza Slovenije pred tekmo prepovedala izraelske zastave

V nedeljo, 25. februarja, bo v okviru kvalifikacij za...

Novo mesto: Najboljši športniki prejeli županova priznanja

Tradicionalna že 38. prireditev Športnik leta je potekala v...