fbpx

Človeška pokvarjenost nima več meja: v Avstraliji se širijo razuzdane zabave, ena oseba že umrla

Foto: Youtube/Printscreen

V Avstraliji se razširjajo posebne masovne zabave in festivali, kjer se razuzdano oblečeni mladostniki igrajo nevarne igrice, zaradi katerih je ena mlada oseba že umrla. 

Globina človeške domišljije oziroma pokvarjenosti očitno nima več meja, mladi pa ne pravih ciljev in vrednot, da se ogrožajo celo na zabavah, kjer bi morali skrbeti za sproščeno in prijetno vzdušje. Na glasbenem festivalu Earthcore v zvezni državi Victoria v Avstraliji so bili priča smrti ženske, v javnost pa prihajajo posnetki nevarne igre “waterboarding” oziroma zlivanje vode na obraz ležečega človeka, ki mu z brisačo pokrijejo obraz.

Po nekaj sekundah polivanja z vodo si je z roko zakril obraz in začel hlastati za zrakom, kar pomeni, da je bil že zelo blizu nevarne meje, ki pomeni točko med življenjem in smrtjo. Na spletnih omrežjih so se že pojavili komentarji, da gre za zločinske zabave, kjer mladim počnejo tisto, kar so bile nekoč mučilne metode vojnih ujetnikov in političnih nasprotnikov v represivnih režimih.

https://www.youtube.com/watch?v=nG8za-LtXSM

Kot piše Daily Mail, so policisti na lanskoletnem festivalu zabeležili 32 ljudi, ki so vozili pod vplivom prepovedanih drog, 28 pa so jih prijeli zaradi posedovanja drog. Nekaj jih je moralo zaradi prevelikega odmerka drog celo v bolnišnico.

M. P.