fbpx

Dalajlama je jasen: “Muslimani in afriški migranti naj se vrnejo domov, da bo Evropa ostala evropska!”

Dalaj Lama (foto: epa).

Dalajlama je vsem evropskim multikulti privržencem, ki so skorajda že uničili evropsko civilizacijo, postregel z jasnim sporočilom. Muslimani in Afričani se morajo po njegovih besedah vrniti domov, da lahko Evropa ostane evropska.

V intervjuju za BBC je dalajlama med drugim povedal, da bo “Evropa postala muslimanska, če begunci ne odidejo domov. Evropo ohranite za Evropejce”! Ko ga je televizijski voditelj osovražene BBC, ki so jo prisiljeni financirati britanski davkoplačevalci, Rajini Vaidyanathan vprašal, kakšno bi bilo pravo razmerje med Evropejci in “begunci”, je sogovornik odgovoril, da mora biti cilj, da se z določenimi izkušnjami vrnejo v svoje države. 83-letni budistični vodja je dal intervju iz svojega doma v severnoindijski državi Himachal Pradeš, kjer živi že 50 let, poroča Voice of Europe.

Ekonomski migranti lahko ostanejo v omejenem številu
Štirinajsti dalajlama je sicer neke vrste zvezdniška osebnost svojih privržencev, že septembra pa je v švedskem mestu Malmö jasno povedal, da je Evropa za Evropejce. Takrat je dodal, da bi ekonomskim migrantom moralo biti dovoljeno, da ostanejo, a v omejenem številu, sicer bo eventualno celotna Evropa postala muslimanska ali afriška država.

Migrantski muslimani v Franciji (Foto: Twitter)

Begunci naj se izobrazijo in nato vrnejo pomagat svojim državam
Glede beguncev je povedal, da naj jih v Evropi izobrazimo in jim pomagamo, a potem naj se vrnejo v svoje države, ki bi jih z novimi znanji pomagali razvijati: “Morate biti pragmatični. Nemogoče je, da pride vsakdo.”

Rok Krajnc