Dalajlama je jasen: “Muslimani in afriški migranti naj se vrnejo domov, da bo Evropa ostala evropska!”

Dalaj Lama (foto: epa).

Dalajlama je vsem evropskim multikulti privržencem, ki so skorajda že uničili evropsko civilizacijo, postregel z jasnim sporočilom. Muslimani in Afričani se morajo po njegovih besedah vrniti domov, da lahko Evropa ostane evropska.

V intervjuju za BBC je dalajlama med drugim povedal, da bo “Evropa postala muslimanska, če begunci ne odidejo domov. Evropo ohranite za Evropejce”! Ko ga je televizijski voditelj osovražene BBC, ki so jo prisiljeni financirati britanski davkoplačevalci, Rajini Vaidyanathan vprašal, kakšno bi bilo pravo razmerje med Evropejci in “begunci”, je sogovornik odgovoril, da mora biti cilj, da se z določenimi izkušnjami vrnejo v svoje države. 83-letni budistični vodja je dal intervju iz svojega doma v severnoindijski državi Himachal Pradeš, kjer živi že 50 let, poroča Voice of Europe.

Ekonomski migranti lahko ostanejo v omejenem številu
Štirinajsti dalajlama je sicer neke vrste zvezdniška osebnost svojih privržencev, že septembra pa je v švedskem mestu Malmö jasno povedal, da je Evropa za Evropejce. Takrat je dodal, da bi ekonomskim migrantom moralo biti dovoljeno, da ostanejo, a v omejenem številu, sicer bo eventualno celotna Evropa postala muslimanska ali afriška država.

Migrantski muslimani v Franciji (Foto: Twitter)

Begunci naj se izobrazijo in nato vrnejo pomagat svojim državam
Glede beguncev je povedal, da naj jih v Evropi izobrazimo in jim pomagamo, a potem naj se vrnejo v svoje države, ki bi jih z novimi znanji pomagali razvijati: “Morate biti pragmatični. Nemogoče je, da pride vsakdo.”

Rok Krajnc

 • Valter BraniSlav

  “Begunci” so najvecji Trojanski konj
  PRISLI SO ISLAMIZIRAT EVROPO, NE SE IZOBRAZEVAT.
  K TEMU SO JIH VZPODBUDILI IZDAJALSKI POTOMCI MOJIH STRICKOV EDIJA IN IVANA MATIJE.

  • Matt von Glanz

   Sam si rekel.

   • Valter BraniSlav

    Jaz to ze skozi govorim.
    Kaj bi storila moja stricka Kardelj in Macek?
    Muslije bi deportirala, izrojeno levico ki jih vabi pa bi z enosmerno karto poslala na Goli Otok na PREVZGOJO…

  • šmentanamuha

   Lahko se samo strinjam. Upam, da to tudi njim kdaj poveš.

 • gušto

  Ko bi v Evropi našli med vodilnimi vsaj enega tako pametnega, kot je Dalajlama, ki ni Evropejec in Evropa bi bila rešena, tako pa smo že skoraj postali sužnji prišlekov.
  Dalajlama si je upal jasno povedati vsem evropskim multikulti privržencem, ki so skorajda že uničili evropsko civilizacijo in nepovabljenim “gostom” – (no muter Merklca jih je vabila zato naj jih ima TAM ) zelo jasno: “Muslimani in Afričani se morajo vrniti domov in Evropa MORA ostati evropska.”

  • xtc

   Ne bat,ko bo zaškripalo pride pamet in adiinustrijska tehnelogija in obdelava-j*** ga nič ne moreš.

 • xtc

  Mislim ,da je Dalajlama povedal več kot pravilno in njegovemu nauku kaže slediti.

 • Clemen J.

  Dalajlama je zelo moder človek. In vedno ima prav.

  • opazovalec

   In ker ima vedno prav je že kakšnih 60 let v izgnanstvu…., nekaj takega kot papež ki je “izumil” dogmo o papeški nezmotljivosti in je bil tako nezmotljiv, da mu je ostalo od 1/2 Italije le Vatikan…. S tistimi, ki imajo vedno prav je običajno nekaj hudo narobe!

 • skorpijon93

  v Sloveniji smobv preteklih 7 letih izgubili 35.000 državljanov slovenije, ki so se zaradi boljših razmer odločili da ostanejo v tujini, namesto da bi imeli dobro in srečno življenje v domovini, vlada pa uvaža kosovarje, albance, bosance in tako uničuje slovenijo, tako še nikoli ni bilo !!!

 • šmentanamuha

  Je treba sploh še kaj dodati?