fbpx

Džihadisti brutalno mučili 10-letno deklico, da je izkrvavela vpričo matere

Foto: iStock

Na dan je prišla strašljiva novica iz Mosula, ki ga je zavzela Islamska država, da so džihadisti do smrti mučili 10-letno deklico, ker je zapustila hišo brez spremstva. Zločin so izvedli vpričo dekličine matere, ki je morala gledati, kako jo mučijo do smrti. 

Deklico z imenom Faten je na smrt obsodil odred žensk, ki tvorijo ‘hisbah’ – organ moralne policije Islamske države. Njen greh je bil, ne boste verjeli, da je med čiščenjem hiše ponesreči stopila na ulico.

Pri okrutnem umoru deklice gre za skrajno implementacijo šeriatskega prava, moralna policija pa ji je naložila najhujšo obliko mučenja z železnimi kleščami, pri katerem je izkrvavela v neizmernih bolečinah.

S krutostjo ne prizanesejo niti otrokom niti ženskam
Tragično zgodbo je svetovni javnosti zaupala ženska, ki je pobegnila iz območja Islamske države v Mosulu in povedala za številne zločine džihadistov. Po njenem vedenju so smrtno kazen z železnimi kleščami izvršili vsaj na dveh deklicah, ženska moralna policija pa redno biča ženske, ki si drznejo v javnosti hoditi nepokrite z burko. Zaradi 30 udarcev z bičem je neka ženska tudi izgubila življenje, je zapisal Breitbart.

Številni prebežniki iz zasedenega območja so že pred časom povedali, da se pod Islamsko državo dogajajo zločini, ki bi jih lahko primerjali s srednjeveškimi metodami mučenja. Pri tem niso prizanesljivi niti do žensk niti otrok. Decembra 2015 so na najbolj pošasten način ubili mlado mamico, ki je dojila otroka v javnosti.

M. P.