Džihadisti brutalno mučili 10-letno deklico, da je izkrvavela vpričo matere

Foto: iStock

Na dan je prišla strašljiva novica iz Mosula, ki ga je zavzela Islamska država, da so džihadisti do smrti mučili 10-letno deklico, ker je zapustila hišo brez spremstva. Zločin so izvedli vpričo dekličine matere, ki je morala gledati, kako jo mučijo do smrti. 

Deklico z imenom Faten je na smrt obsodil odred žensk, ki tvorijo ‘hisbah’ – organ moralne policije Islamske države. Njen greh je bil, ne boste verjeli, da je med čiščenjem hiše ponesreči stopila na ulico.

Pri okrutnem umoru deklice gre za skrajno implementacijo šeriatskega prava, moralna policija pa ji je naložila najhujšo obliko mučenja z železnimi kleščami, pri katerem je izkrvavela v neizmernih bolečinah.

S krutostjo ne prizanesejo niti otrokom niti ženskam
Tragično zgodbo je svetovni javnosti zaupala ženska, ki je pobegnila iz območja Islamske države v Mosulu in povedala za številne zločine džihadistov. Po njenem vedenju so smrtno kazen z železnimi kleščami izvršili vsaj na dveh deklicah, ženska moralna policija pa redno biča ženske, ki si drznejo v javnosti hoditi nepokrite z burko. Zaradi 30 udarcev z bičem je neka ženska tudi izgubila življenje, je zapisal Breitbart.

Številni prebežniki iz zasedenega območja so že pred časom povedali, da se pod Islamsko državo dogajajo zločini, ki bi jih lahko primerjali s srednjeveškimi metodami mučenja. Pri tem niso prizanesljivi niti do žensk niti otrok. Decembra 2015 so na najbolj pošasten način ubili mlado mamico, ki je dojila otroka v javnosti.

M. P.

 • Olga

  Kdo je lahko bolj okruten kot ženske? Milka Planinc se je sadistično izživljala nad svojimi žrtvami! V BiH so bile najokrutnejše z zaporniki ravno ženske! Feministke ščitijo islamistične morilce in se borijo proti Trumpu, ki bi zaščitil svoje drzavljane!? V Evropi ženske v levaški politiki, kot je Merklova, zagovarjajo odprte meje in nenadzorovan uvoz teroristov! Ob množičnih žrtvah terorizma v Evropi in svetu, ravno med ženskami in otroci, pa nekritično nadaljujejo s svojo zgrešeno politiko in celo ponovno kandidirajo?!!!!! Smo res slepi??? Do kdaj?

  • Prle

   Pa ne, da se sramuješ, ker si ženska?

   • Tomzi

    Kaj pa tebi ni jasno?

   • indijanka

    Se ti ne zdijo ženske opisane v članku okrutne?

   • Steiermark

    Zakaj bi se pa naj Olga sramovala, da pripada ženskam? Sramovati bi se morala, če bi pripadala rdečim podganam, ki še v letu 2017 harajo po Sloveniji, uničujejo Slovence in Slovenijo, sami pa so potomci te satanistične rdeče drhali, ki bi nadaljevala z “planičevkinim” drakuslkim delovanjem , če ne bi bili na očeh svetovne javnosti! Torej te in druge pošasti, se naj sramujejo, za to kar so , in kakšni destruktivni poltiki sledijo in ne kateremu spolu spadajo (kar danes ni več pomembno, saj so sami uvedli celo tretji spol in tiste, ki spol iz ure v uro spreminjajo…..)!

  • Steiermark

   milka planinc, sadistična revolucionarka, ki je živim moškim izrezovala srca, kopala oči, rezala ušesa, spolne organe je predhodnica oz. učiteljica vsem tem islamskim teroristom. Poleg nje pa so bili še veliki učitelji klanja in pohabljanja ljudi, ostali socialistični revolucionarji, s titom na čelu!
   Sedaj ob vpadanju islamskih pošasti , ki naskakujejo Evropo, pa lahko razumemo, zakaj se samo rdeči smradi ne borijo proti njim ….

 • Dragan Krstič

  Zakaj muslimani niso kompatibilni s krščansko civilizacijo? Okrutnost in nasilje je njihov način življenja.
  Otroci že v rani mladosti na živilskih trgih opazujejo kako se ubija žival na halal način, tako da jim je ko odrastejo popolnoma normalno ubiti človeka.

  • Steiermark

   Še odrasti ne rabijo, pa jih že uvajajo v svet klanja – ljudi – “nevernikov”! Tudi petletne otroke! Tisti, ki nam to golazen tiščijo v EU oz. med nas, nimajo dobrih namenov in jih bo potrebno, tako njih kot islam izgnati iz Evrope, da bo ostal še prostor za nas, avtohtone Evropejce! Bomo se morali malo bolj povezati in družno izvesti čistilno akcijo, najprej z najvišjimi glavani v EU in nacionalnih državah, ker to kar oni počnejo z nami, nima nobenega opravičila…… dol z njimi!

 • ney

  GROZNO! Upam, da bodo te babe islamske države, čimprej pristale v rokah Kurdinj -pešmerge…

  • Nata

   ++++++++++

 • Igor Kavalar

  In ta naša izobražena oblast uvaža v Evropo takšne primitvce iz zgornjega videa in pravi da islam spada v Evropo.

  Govor Merklove za novo leto
  https://youtu.be/wEIl9GUrZ_Q

  Dokumentarec, migrantska realnost na tleh Evrope (odprte meje, kolektiven samomor Evrope)
  https://youtu.be/ev9zxdpg6s8

 • totex39

  Mi težko razumemo take peklenske zločine teh džihadistov, ki se tako izživljajo nad otroki. Sramota pa je za evropske politike, ki vedo za vse te zločine in se kljub temu ne odzivajo, ravno nasprotno, vedo da je večina le teh skrajnežev , ampak jih še vedno vabijo v Evropo.

  • Artur

   Hujši so od srednejeveške inkvizicije . Mimogrede evropski politiki torej tudi naši se ravnajo po planu “očetov ” te EU vse poteka tako kot je planirano zločini Đihadistov tudi pri nas v Evropi so sestavni del te njihove zločinske agende.Vsakemu razumnemu človeku postane jasno, da je temu tako . Migrantske (đihadistične)kvote so se po Evropi do zdaj vsilile kolikor so se nekje bolj nekje manj kot pri zavednih odločnih Višegrajcih pri nas nam narodni izdajalci proti volji državljanov še naprej na najbolj bizarne načine vsiljujejo to drhal , pomlad prihaja ali smo državljani pravljeni na še več tega in ali bomo še trpeli to narodno veleizdajo ali ne ??? Moj odgovor je : Ne narod večinoma ni pripravljen na to razen nas nekaj sto domoljubov ! Kaj nam preostane? Uzdaj se use in v svoje kljuse kajti od Borata in šopka za njegovo gazdarico Đihad Willkomen Merkelco in hlapčevskega klečeplazenja med Scilo in Karibdo nič od nič.
   https://www.youtube.com/watch?v=y-HVqoH-ClU
   https://www.youtube.com/watch?v=UJpYwGUC2v4
   https://www.youtube.com/watch?v=MoZKFIR2Fzc

  • elh

   res je, vendar ne velja za vse. še danes jih je polno, ki jih ne ganejo zločini povojnih pobojev, ki časte tita in slovenske komunistične ekstremiste, katerih zastave še naprej vihrajo.

   polno jih je, ki govorijo in mislijo, da so jih še premalo izvensodno pobili, veliko jih je, ki imajo visoke penzije za zasluge iz totalitarnega režima, ki so ščitili zločince do njihove visoke starosti, smrti. taki se z lahkoto pajdašijo z islamisti in jih celo pozdravljajo. oni povsem razumejo njihovo pobijalsko primitivnost. polno jih je, ki jih bolečina drugih ne gane, ki zlahka mučijo in ubijajo, tako živali kot ljudi. tako vzgojeni…

 • Fogglof Tunnek

  Prokleti gnoj islamski !!! Tote kurbe bi jas zravnal z zemljo…z mladežem vred !!! Brez usmiljenja…kot deratizacija podgan !!!

  • Steiermark

   tunek, tudi ti spadaš med te “tote kurbe” in podgane , saj si vendar na strani tadrugih , ravnotako zločinskih in satanističnih “kurb”, ki so klale in morile nedolžne Slovence, pod titovo taktirko – največjo pedofilsko in morilsko posiljevalsko podgano, na enak način – rekla bi, da so ravno tile isis-ovci imeli “dobre učitelje” za mučenje ljudi, v komunistično satanistični titovi podganji združbi – revolucionarji. Zatorej, izgleda, da bomo morali mi Slovenci , najprej , v svoji domovini izvesti “deratizacijo rdečih podgan” (bistvo in začetek vsega zla) ter jo nato izvajati naprej, dokler se jih ne rešimo – vseh!

 • PIA PlA

  Dejanje me spominja na norenje komunističnih aktivistk po vojni, ko so vsako dekle, ki je po njihovo imela kakršnekoli stike z okupatorjem, pretepli in ostrigli na balin.

 • Unikatna

  Kje ste ob tem krutem dejanju amnesty international in ostali?!

  • Franc Šink

   To so za njih samo “incidenti”.

 • Dragan Krstič

  Kakšni barbari so radikalni islamisti poglejte na Googlu: Woman beheaded in Saudi Arabia. To državo bi bilo treba zbrisati z obličja Zemlje in to državo sta podipirala in prijateljevala Hussein Barack Obama in Clintonova. Upam, da jim Trump ne bo lezel v njihovo smrdljivo muslimansko rit

 • if

  Kriminana je politika, ki mimo demokratičnih norm uvaža v EU islamsko kulturo.
  vzdrževalci take politike boste obsojeni, ali EU ne bo več!

 • cploger

  Vas zanima, kaj pravi Federica Mogherini, “zunanja ministrica” EU?
  Norosti uvažanja negroidov v Evropo še ni konec.

  ‘We will not close doors’: EU foreign affairs chief says aging Europe needs migration.
  https://www.rt.com/news/376817-europe-needs-immigration-mogherini/

  Riba smrdi pri glavi in da bo tega enkrat konec, je treba narediti konec s to levičarsko EU kot politično tvorbo. EU kot ekonomska unija da, kot naddržavna politična tvorba pa NE!

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Franc Šink

  Zakaj ne bi v Evropi, takšen Islam enostavno prepovedali! Če ne, je potrebna revolucija.Najprej kulturna, če to ne bo pomagalo potem krvava.Bojim se dabo do tega prišlo.

  • Steiermark

   Ja, prav imaš ampak se bojim tudi jaz, da bo do tega prišlo, vendar z njihove strani….

 • cosmosjasnovidec

  Svinje zaostale nekulturne.
  Take predele zravnati z zemljo,ker so milijarda let za civilizacijo.

  • Steiermark

   Ne zravnati z zemljo, najprej jih skuriti, potem pa “pokopati” njihov pepel zelo globoko v zemljo! To niso ljudje ampak satanovi stvori, saj je vendar satan tudi njihov bog, ki ga ob vsakem izvajanju zločina nad ljudmi tudi kličejo, po imenu alah. Če bi resnično verjeli v Boga, potem tega nebi izvajali, ker Bog uči ljubezni in spoštovanja do bližnjega in ne klanja in mučenja – sadističnega izživljanja, nad vsemi, predvsem ženskami in otroki – to je delo satana – njihovega boga!

 • D&G

  To mi sprejemamo v Evropo…živali …

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!