fbpx

Elita: Nizozemski načrt radikalne homo-lezbične-bi-trans-queer seksualne prevzgoje!

Foto: 24kul.si

Na Nizozemskem se že dolgo ne zavzemajo več za enakopravnost med ženskami in moškimi. Pred desetimi leti so namreč pod vplivom bogate elite radikalnih homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov, ki obvladujejo nizozemsko politiko, gospodarstvo in medije, začeli vsiljevati enakost med moškimi in ženskami oz. zanikovati vse razlike med spoloma. V zadnjem času se to še stopnjuje, in sicer v vsiljevanje enakosti med heteroseksualnostjo in homoseksualnostjo, biseksualnostjo, transseksualnostjo in queerseksualnostjo, pri čemer jo vse bolj propagirano kot odnos med žensko in moškim.

Slovenec, ki živi na Nizozemskem, posledice izvajanja tega programa opisuje z besedami: “Ljudje si več ne upajo govoriti o tem, kaj je mama, kaj je oče.” Posledica tega programa je npr. izvajanje samoindentifikacije otrok (brez navzočnosti staršev) v vrtcu. Otrok se torej sam odloči, katerega spola je. Ko so v državi omogočene posvojitve otrok v homoseksualna razmerja, se z vso intenzivnostjo začne naslednja faza: odkrita prevzgoja in inkvizicija proti drugače mislečim.

V preobrazbo družbe se vlaga na stotine milijonov
Nizozemska vlada je v homoseksualizacijo Nizozemske in tujih držav vložila več sto milijonov evrov. Samo za delovanje domačih organizacij homoseksualnih aktivistov 17 milijonov evrov vsako leto. Vrednote se ne spreminjajo, ampak jih načrtno spreminjajo z ogromnimi finančnimi sredstvi. Tudi za večino slovenskih homoseksualnih aktivistov je aktivizem odličen posel. Plačujemo jih vsi. Preberite si program “LGBT petletke” na Nizozemskem, ki vključuje celo posebne nadstandardne šole za “LGBT otroke” na državne stroške in spremembo nizozemske kulture prek zakonodaje in politike.

Preberite Načrt za homoseksualizacijo nizozemske družbe 2011-2015.

Spomnimo. V kanadski zvezni državi Alberta je vlada v šolah prepovedala besedi “mama” in “oče“.

24kul.si