Elita: Nizozemski načrt radikalne homo-lezbične-bi-trans-queer seksualne prevzgoje!

Foto: 24kul.si

Na Nizozemskem se že dolgo ne zavzemajo več za enakopravnost med ženskami in moškimi. Pred desetimi leti so namreč pod vplivom bogate elite radikalnih homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov, ki obvladujejo nizozemsko politiko, gospodarstvo in medije, začeli vsiljevati enakost med moškimi in ženskami oz. zanikovati vse razlike med spoloma. V zadnjem času se to še stopnjuje, in sicer v vsiljevanje enakosti med heteroseksualnostjo in homoseksualnostjo, biseksualnostjo, transseksualnostjo in queerseksualnostjo, pri čemer jo vse bolj propagirano kot odnos med žensko in moškim.

Slovenec, ki živi na Nizozemskem, posledice izvajanja tega programa opisuje z besedami: “Ljudje si več ne upajo govoriti o tem, kaj je mama, kaj je oče.” Posledica tega programa je npr. izvajanje samoindentifikacije otrok (brez navzočnosti staršev) v vrtcu. Otrok se torej sam odloči, katerega spola je. Ko so v državi omogočene posvojitve otrok v homoseksualna razmerja, se z vso intenzivnostjo začne naslednja faza: odkrita prevzgoja in inkvizicija proti drugače mislečim.

V preobrazbo družbe se vlaga na stotine milijonov
Nizozemska vlada je v homoseksualizacijo Nizozemske in tujih držav vložila več sto milijonov evrov. Samo za delovanje domačih organizacij homoseksualnih aktivistov 17 milijonov evrov vsako leto. Vrednote se ne spreminjajo, ampak jih načrtno spreminjajo z ogromnimi finančnimi sredstvi. Tudi za večino slovenskih homoseksualnih aktivistov je aktivizem odličen posel. Plačujemo jih vsi. Preberite si program “LGBT petletke” na Nizozemskem, ki vključuje celo posebne nadstandardne šole za “LGBT otroke” na državne stroške in spremembo nizozemske kulture prek zakonodaje in politike.

Preberite Načrt za homoseksualizacijo nizozemske družbe 2011-2015.

Spomnimo. V kanadski zvezni državi Alberta je vlada v šolah prepovedala besedi “mama” in “oče“.

24kul.si

 • Morala

  Vedno več jih je! Trdim, da je okvara gena! Se sploh strokovnjaki trudijo z študijami v katerih bi se začeli spraševati zakaj narašča ta populacija?!

  • SloBoySMC

   Spolna usmerjenost je dosti bolj kompleksna in ni odvisna od nobene okvare gena

 • soc

  Inštitut za varovanje zdavja praktično v celoti, Ministrstvo za zdravje pa delno, sta pri nas že v gejevskih rokah.

 • Nata

  Kako prepovedana ? Naziv mama in oče ? Ja, kako se bo pa reklo?
  Piši me v rit 1 in piši me v rit 2 ??
  Kako za vraga naj se otrok odloči kaj je ??
  Ja, potem pa naj gre delat, da bo zaslužil zase, potem pa naj bo zaradi mene tudi kača………ali pa naj živi od zraka, samo, da bo lahko tisto, kar mu odgovarja.

  • Steiermark

   Jim bo opankar, po lublanskih šolah dobro razložil!

   • Nata

    Pa dobro zaslužil. Tiček hudirjev.

  • Olga

   Zato pakapo dol Primcu, ki se bori proti Jankovićevemu podpiranju LGBT!

 • Olga

  To je zločin proti človeštvu in nasilje nad otrici! Skorumpiranci med politiki, ki to dopuščajo, si zaslužijo najstrožje kazni! Kje so starši? Kakšna je njihova vloga? So tiho? Zakaj se ne združujejo in ne borijo? Moje otroke bi “vzgajali” samo preko mojega trupla!

  • Artur

   “Nekaj je v zraku” eni so imuni na to eni niso in tisti ki niso počnejo takšne norosti.Malo za šalo malo zares.To je tudi namen elite, ki obrajta samo pokorne, ubogljive,retardirane, zombiranie državljane in na dolgi rok depopulirane.

   • SloBoySMC

    Po mojem tud ja. Kot je blo neki v zraku ze v stari Grciji

    • Artur

     Takrat je bil tudi verjetno en “Kučan” ,ki je enemu “Sorošu ” predstavniku visoke elite pripel odlikovanje za zasluge za “prosperiteto in oplemenitenje ” človeške družbe na naših prostorih.

 • Artur

  Elita: Nizozemski načrt radikalne homo-lezbične-bi-trans-queer seksualne prevzgoje! Že znano, že prežvečeno, že obsojanja vredno !!!!
  Zločinska Elita:CHEMTRAILS CHEMAGGEDDON FRIDAY 3 10 17 DEATH FROM ABOVE!
  Zastrupljanje ozračja po svetu in pri nas , že znano, zasmehovano , ignorirano, neobsojanja vredno.
  https://www.youtube.com/watch?v=qhzZnLw7R7Y
  https://www.youtube.com/watch?v=HMC9PVdI9_8
  https://en.wikipedia.org/wiki/Biological_warfare
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1d/WMD_world_map.svg

 • Mihilus

  Moji zaključki za takšno ravnanje so, da želijo na krati rok zmanjšati rodnosti avtohtonega prebivalstva in očistiti genetski bazen ljudi, ki so predispozicionirani k temu sranju, na dolgi rok pa po Heglu kriminalizacija tovrstnega početja

  • MižekFiga

   Bolj enostavno! Komunisti lovijo zadnjo bilko za preživetje (obstanek)!

 • The Truth Keeper

  Čemu takšno zgražanje? To je odraz več kot sedemdeset let zmagoslavja človekoljubnih zaveznikov oziroma osvoboditeljev nad poosebljenim zlom! Morali bi biti srečni, da ne živimo pod brutalno diktaturo nacifašizma! Storiti moram vse, kar je v naši moči, da iz obličja tega sveta izbrišemo vsakršen sediment nacionalizma oziroma domoljubja in prihodnost naših zanamcev zaupamo internacionalni kliki oziroma kominterni! Nikakor si ne moremo privoščiti, da nas etikirajo z rasizmom, antisemitizmom, ksenofobijo, homofobijo ali kakšno drugo brezpredmetno besedo, ustvarjeno za umsko paraliziranje pobožnih ovčic! Kaj vam ni jasno… boljševizem strmi k boljšemu svetu za nas vse! Že pred stotimi leti so nam ti dobrotniki dejali… če nismo sposobni sprejeti družbenih sprememb, se moramo umakniti s poti tistim, ki želijo slediti poti preobrazbe tega planeta v človeško farmo! Miljoni evropskih bratov in sester si je drznilo z ramo ob rami biti krvavo vojno proti temu talmudskemu mentalnemu virusu! Da nebi niti slučajno še kdaj pomislili na kaj takšnega, četudi morate za zmeraj brez sledu ponikniti v zgodovini človeštva! Ali se iz holokavsta niste naučili prav ničesar?

  • MižekFiga

   Sibirija, v obeh pomenih besede, je odprta in pripravljena na ruski način sprejeti vse (VSE) ki hočejo družbene spremembe takoj. Prazna dežela ima bogate izkušnje za zdravljenje vseh mentalnih virusov.

 • karpelec

  Neumnost je postala bolezen modernega časa.Oh, Bog prekini ciklus poneumnljanja in reši svet pred okužbo z njo.

 • xtc

  Spol pač ne moreš izbirati;ti je pač dan od narave;redke so zadeve;kjer so res ljudje ujeti:Ostalo večinako pa je duševna bolezen in iztirjenost;vse to pa na koncu prinaša ekstreme in ekstremne ukrepe zoper to:

 • renee

  To je navadno kozlanje z ust nekaterih!

 • SloBoySMC

  Sam da ne boste mislili da je to tud program Cerarjeve vlada. Ker ni

 • Ana Job

  Škoda, da ni zmagal Wilders, bi jim dal po pi…..

 • MižekFiga

  NI ničesar nad babjo ritko z malo celulita!

 • Adolf Hitler

  PRŠU JE ČAS DA ODPREM KZ!

 • Megatron Arrows

  S prijatelji smo na pikniku ugotovili, da smo vsi LGBT, ker so naši idoli Liquer, Guns, Bacon,. Tits. Edino za Q se nismo mogli zediniti, najlažji predlog je bil qurbarija. Čas je za našo parado, če bo kdo proti pa bo kasiral po-nosu