Evropa postaja muslimanska: v Franciji število opredeljenih mladih muslimanov že doseglo število mladih katolikov

Foto: epa

Kot kažejo trenutni demografski trendi, lahko pričakujemo, da bodo v naslednjih štiridesetih letih po celotni Evropi prevladale muslimanske skupnosti, katolištvo pa bo tako zreducirano, da bo postalo manjšinska vera. Omenjeno potrjuje tudi raziskava, s katero je bilo ugotovljeno, da je med mladimi v Franciji delež opredeljenih muslimanov že dosegel delež katoličanov. Glede na večji naravni prirast med muslimani je jasno, da bo muslimanska vera kmalu postala prvo verstvo v tej državi, ki jo že tako pretresajo pogosti teroristični napadi.

Trenutni demografski trendi nakazujejo, da bo v naslednjih štiridesetih letih Evropa postala večinsko muslimanska. Omenjeno se že potrjuje v tistih evropskih državah, v katerih je delež priseljencev še posebej velik. Ena izmed teh držav je po poročanju spletnega portala Voice of Europe tudi Francija, kjer je bila pred kratkim izvedena raziskava, ki je pokazala, da se je v starostni kategoriji 18-29 let delež muslimanov tam že izenačil z deležem katoličanov.

Leta 2018 se je po poročanju francoskega časopisa Le Point okoli 32 odstotkov Francozov opredelilo za katolike. Od tega jih je kar 19 odstotkov izjavilo, da vere ne prakticirajo, 7 odstotkov pa jih je potrdilo, da se verskih obredov udeležujejo samo enkrat na mesec. Omenjeni podatki so za zahodno civilizacijo skrb vzbujajoči. Še leta 1981 se je namreč kar 70 odstotkov Francozov opredelilo za katoličane. Od tega jih je kar 17 odstotkov redno prakticiralo vero. Eden najbolj zaskrbljujočih podatkov, ki jih je pokazala omenjena raziskava, je ta, da mladi Francozi v veliko manjši meri prakticirajo katoliško vero kot starejši Francozi. Delež francoskih katoličanov, ki vero aktivno prakticirajo, v starostni kategoriji 19-29 let znaša le 3 odstotke, medtem ko pri francoskih katolikih, starejših od 70 let, ta znaša 16 odstotkov.

Migrantski muslimani v Franciji pri molitvi na ulici. (Foto: Twitter)

Velika zamenjava
Na mesto nekdaj primarnega katolištva v Franciji stopajo druge vere, med katerimi je najbolj ekspanzivna zagotovo muslimanska vera oziroma islam. Dandanes se tako že približno 14 odstotkov francoskih državljanov opredeljuje za muslimane. Še bolj zaskrbljujoče je dejstvo, da je v starostni skupini 18-29 let delež muslimanov že dosegel delež katoličanov. Na zgodovinski vzpon islama v tradicionalno katoliški državi opozarja Luc Ravel, nadškof v Strasbourgu, ki opaža, da so tamkajšnji muslimani zaradi svojega velikega naravnega prirasta prepričani, da bo do “velike zamenjave” katolištva z islamom v Franciji prišlo že v bližnji prihodnosti. To se po njegovo odraža tudi v miselnosti muslimanov v Franciji, ki že sedaj razmišljajo v smislu, “nekega dne bo vse to naše“. V povezavi s tem velja omeniti, da kljub manipulativnemu in pristranskemu poročanju osrednjih francoskih medijev že zdaj kar 25 odstotkov francoskih državljanov meni, da “elite” izrabljajo množične migracije kot orodje za njihovo nadomestitev.

M. D.

 • Darth Vader

  ne, elite uporabljajo islamsko in krščansko vero zato, da se bosta v medsebojni vojni ti dve verstvi uničili…..elite molijo k satanu……vi pa ste informirani in razgledani do kredarice pa čak i šire……po padcu dveh največjih religij na svetu v tretji svetovni vojni bo dominanta religija satanizem in bankirska rodbina rothschild bo uresničila svoj več kot 400 let star načrt svetovne vlade :) ampak hej, povprečnemu low-iq posamezniku v sloveniji,ki se prebija iz meseca v mesec takšne stvari predstavljajo samo balast, saj ni za hrano….

  • xtc

   Tudi dobršen del Elit bo izbrisanih z njo,po vojni pa stvari zelo drugače stoječe za njih.

 • xtc

  Dejstvo je da te elite-nima jo nobenih šans več 40 let vzdrževati umeten mir,kriza in vojna z njo so le še vprašanje časa.
  Seveda pa se bo z veliko vojno tudi spremenilo za elite-veliko jo bo izbrisane in po tej vojni se bo svet vračal h koreninam biti.

 • Andrej

  Ne delajmo si utvar. EU se je sama odrekla krščanstvu. Razlogi so raznorazni. Eni upravičeni, eni ne. A cena za odpoved krščanstvu bo zelo visoka. Katere države pa so muslimani najbolj napadli? Tiste v katerih niso verni in se jim za vero fučka. Hkrati z odpovedjo vere se vedno zgodi tudi razpad vrednot. Narod ne loči več kaj je prav in kaj ne, kaj je moralno, etično in kaj ne. Te države so najlažji plen in muslimanom to odlično uspeva. Vsak nepismen musliman to ve, znanstveni doktorji EU pa o tem pojma nimajo. Tako to gre v življenju.

  • Lustrator

   “EU se je sama odrekla krščanstvu. Razlogi so raznorazni. Eni upravičeni, eni ne.”

   Mi lahko opišeš en sam upravičen razlog?

   • Andrej

    Upravičen razlog je, da Boga ne potrebujemo. Hrane – čudež življenja – ne daje Bog, ampak se kupi v trgovini. Torej se ni treba nikomur zahvaljevati, nikomur biti hvaležen. Spočetja – čudež življenja – ne potrebujemo in ga po pravnoveljavnih zakonih lahko kadarkoli ubijemo. Vesti ne potrebujemo, ker imamo zakon. Kdo še premišljuje o: 1 Kor 15 56 “Želo smrti je greh, moč greha pa je postava.”? Nihče, ker ni več potrebe. Greha ni več, ker nam naša postava tako zapoveduje. Ko smo ukinili greh smo ukinili Boga. Logična posledica: idealno okolje za Hudiča, za katerega tudi pravimo, da ga ni.
    Ta razlog ni upravičen zame, ampak opažam, da večina tako misli, če se temu lahko reče misliti.

    • Lustrator

     Z drugimi besedami: razlog je upravičen za tiste, ki ne sovražijo le krščanske EU, ampak Evropo samo, temeljnje človeške vrednote, ljubezen, milost, odpuščanje, ljubezen, tisto najosnovnejšo nadkulturno bit zaradi katere se ljudje že zdavnaj nismo iztrebili.

     • Andrej

      Ja in na žalost je te ki sovražijo na oblast postavilo ljudstvo, ki je bilo še eno generacijo nazaj pretežno krščansko, Ko so vrednote, ki jih naštevaš, še veljale.

  • Nata

   Pod – upravičeni – misliš ravnanje sedanjega vrha Cerkve ?
   Vendar to ne bi smel biti upravičen vzrok. Ker nasedamo potuhnjenim nameram mnogih, ki s tem pridobivajo, se veri – kot Veri ,
   ne smemo odpovedaovati tako, da jo celo ne omenjamo v EU Ustavi !

   • Andrej

    Verjetno Cerkveni vrh marsikaj prispeva (čeprav je to samo izgovor za opravičevanje lastne lenobe), ampak nisem tega mislil. Malo više sem napisal, pa preslikam še sem.

    Upravičen razlog je, da Boga ne potrebujemo. Hrane – čudež življenja –
    ne daje Bog, ampak se kupi v trgovini. Torej se ni treba nikomur
    zahvaljevati, nikomur biti hvaležen. Spočetja – čudež življenja – ne
    potrebujemo in ga po pravnoveljavnih zakonih lahko kadarkoli ubijemo.
    Vesti ne potrebujemo, ker imamo zakon. Kdo še premišljuje o: 1 Kor 15 56
    “Želo smrti je greh, moč greha pa je postava.”? Nihče, ker ni več
    potrebe. Greha ni več, ker nam naša postava tako zapoveduje. Ko smo
    ukinili greh smo ukinili Boga. Logična posledica: idealno okolje za
    Hudiča, za katerega tudi pravimo, da ga ni.
    Ta razlog ni upravičen zame, ampak opažam, da večina tako misli, če se temu lahko reče misliti.

  • freedomfighter

   Pa kje to pobirate da drzave ne locijo vec kaj je moralno in kaj ne…jaz sem liberalec pa dobro vem kaj je moralno in se tega drzim…ce se pa to nanasa na odnos do istospolnih in podobno tukaj smo pa sploh napredovali v moralnem smislu…pred 100 leti so geje kastrirali in zapirali danes jih pustimo pri miru…ne vem kajje tukaj ne moralnega…ce ne zivimo po srednjeveskih nacelih to ne pomeni da smo nemoralni ampak pametni

   • Perkele

    Problem je, da so religije privatizirale univerzalne vrednote in jih danes prodajajo kot svoje.

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   Doktorji družboslovja o tem pojma nimajo, ker so ideološko kontaminirani in navadni paraziti družbe.

   • RATATA

    Ej, važn da se ROPA!

 • Boco

  K upado kristjanov, predvsem katolikov propomore tudi konstantno objavljanje novic o pedofiliji v katero so vpleteni zupniki. Jih ne zagovarjam. Ce je kateri spolno izkoristil otroka mora biti kaznovan. Ampak, da je to le problem katoliske cerkve pa ne more biti res. Mediji ne porocajo, celo skrivajo posiljevanje, ugrablanje deklic kar pocnejo muslimanski pokvarjenci. Grozljivosti, ki so jih poceli v Angliji so nepredstavljive. Mediji o tem nic, le udri po katolikih.
  To mora biti nacrtno. Film Spotlight prikazuje zacetek kampanije proti katoliskim pedofilom v USA. Kampanjo je medijsko vodil jud. Ce vkljucimo malo teorije zarot, je vsa ta pedofilska medijska gonja judovski napad na katolike in kristjane.

  • Nata

   Pa ne samo judovska.

   Vemo , da je veliko pedofilov med šolniki, športnimi trenerji, raznimi prostovoljci, zdravniki, celo v družinah.
   Potem šele pride na vrsto Cerkev. Kar je seveda ogabno, saj že sama vera ne more in ne sme dovoliti takega ravnanja.

 • freedomfighter

  Ja pa a vam se vedno ni jasno da je z religijo na zahodu konec…najbrz se bo v bliznji prihodnosti potrebno znebiti se muslimanov pa bo…z vernimi katoliki se nihce vec ne ukvarja ker so na robu izumrtja kor severni medved…skoda da islam ne gre po isti poti in se ga bo najbrz potrebno znebiti s silo

  • Nata

   In potem boš pa svoboden ?? Daj no ?? V veliki zmoti si.

   To kar se na zahodu dogaja je posledica . Vzrok je pa v denarju.
   Ko bodo ljudje zavohali karkoli , kjer se da dobro zaslužiti ( tudi Satanizem ), bodo seveda jadrali z vetrom.

   Zakaj te pa krščanstvo tako moti ? In tudi Islama se ne boš iznebil.

   Le zakaj nekateri kar naprej tiščite v neke spremembe, ko pa po navadi pridemo z dežja pod kap.

   • freedomfighter

    Jaz si ne zelim vecjih sprememb ker mi je sedaj super…muslimani me pa motijo ker hocejo koncati obdobje liberalizma v evropi…iz istega razloga me.motijo vse religije ker mislijo clani da imajo neko visjo podporo ali pa legitimnost pri vsiljevanju svojih prepricanj in svojih moralnih “vrednot” ker so t menda bozje vrednote…zanimivo da ima vsaka religija svoje….pa jaz nikogar ne silim da zivi po mojih moralnih vrednotah drugi pa naj mene ne silijo da zivim po njihovih…in satanizem je le.se ena od religij tako da zamenjati boga za satana ni ravno sprememba…da se razumeva mene vecina krscanskih vrednot ne moti razen ker so skladne z liberalnimi vrednotami…motijo me tiste kjer se ljudje vtikajo v zivljenje posameznika

  • Lustrator

   Komunajzek, koliko časa boš še potreboval, da boš ugotovil, da tvoje militantno zagovarjanje marksizma in marksistov nima nikakršne zveze s svobodo ali demokracijo, ampak njenim antipodom. Ni je razvite države na svetu (tako civilizacijsko kakor gospodarsko, vojaško, demokratično), ki ne bi nastala na temeljih vere, najmočnejšega in pravzaprav edine resnično učinkovitega veziva med ljudmi. Manj kot je med ljudmi vere, več je materializma, več kot je materializma, več je depresije, psiholoških, psihiatričnih in psihosomatskih bolezni kakršen je rak, skratka manko duhovnosti = smrt človeka -> smrt družbe -> smrt narodov – > smrt civilizacije. Ne govorim na podlagi enega primera, govorim o nezanikljivem aksiomu brez izjeme.

   • freedomfighter

    Hahaha bebcek jaz sem hud nasprotnik marksizma ker posega v pravice posameznika…nikoli nisem rekel da je potrebno religije prepovedati samo nihce jih ne sme vsiljevati…ce je to marksizem po tem ne vem…ce sem jaz marksist in komunist si ti kaj…psihopat?

    • Lustrator

     Zdaj pa res ne vem v čem je tvoj problem – ali pozabljaš kaj vse si na tem portalu že spisal pod tem tvojim protislovnim vzdevkom ali pa si prepričan, da vsi ostali pozabljamo kar si napisal in se vsakič znova predstaviš za liberalca, kot da se je vmes resetiral svet.

     Je pa res, da za tvojo boleznijo trpijo tudi nekdanji LDS-ovci, SMC-jevci, LMŠ-jevci, SD-jevci, Desusovci, ZAB-ovci, ki medtem ko hajlajo likom, delu in ukrepom največjih množičnih morilcev in diktatorjev prepevajoč internacionalo ljudi prepričujejo, da so za DEMOKRACIJO, SVOBODO, STRPNOST, SODELOVANJE – torej za vrednote od katerih ideološkone bi mogli biti bolj oddaljeni tud če bi poleg prebarvanih imen svojih strank, na ta način preimenovali še svoja lastna imena.

     “vera in demokracija nimata nic skupnega”
     Drži, a edino če sta edini verstvi, ki ju poznaš komuniuzem in islam. Povsod drugje po svetu je bila prav vera glavni moralni nosilec ne le demokracije, ampak sploh svobode v pravem, nesprevrženem pomenu besede.

     • freedomfighter

      Kje jaz opevam kaksne diktatorje in komunizem…a to si ti sproti zmislujes?’..’se enkrat mene briga ce ti vrjames v smrkce ali katerekoli druge fantazijske like samo meni pusti da zivimpo svoje…nikoli nisem rekel da je potrebno kakorkoli obracunati z verniki…ti veckrat trdis da je potrebno idstraniti liberalce ki zagovarjamo demokracijo in osebno svobodo…kaj od tega ar sem napisal ni v skladu z demokracijo in osebno svobodo…ti vsiljujes drugim svojo religijo oz ideologijo

 • Drago

  Uradne podatke o verski usmeritvi je raziskal Eurobarometer Poll, ki je podal sledeče ugotovitve: 54 % prebivalcev je Katolikov, 31 % Agnostikov. Zaradi imigracij živi v Franciji 4 % Muslimanov, 3 % pripadajo Protestantizmu in 1 % Židovski veri.
  Klasičen Nova tv fake news.

  • Nata

   Takole pa doda Wikipedija

   ” Domneva se, da je uradni odstotek 4 % Muslimanov, v resnici dvakrat do
   trikrat višji (presegal naj bi 10 %) zaradi visoko številčnih
   muslimanskih družin in vsaj milijona ilegalnih imigratov iz severa
   Afrike in JV Evrope.”

  • Lustrator

   In ti verjameš tem uradnim podatkom?? Tako kot podatkom švedske, nemške, belgijske, francoske… policije kar se tiče nedolžnosti tujerodnih ljudi, čeprav obstajajo že celotne četrti, kamor si ne upa več niti oborožena policija?
   Sveta preproščina.

 • dob

  Islam zaradi nizkega IQ-ja, ki je posledica porok v familiji (ženitve med prvimi in drugimi bratranci), kar je pri njih prej pravilo, kot izjema, se ti ljudje niso sposobni učiti. Sploh pa ne poznajo abstraktnega razmišljanja.
  Koran se učijo na pamet, tam pa so napisana povelja in ne nasveti. Tem sledijo in ukaze ubogajo dobesedno. Intelektualno so nesposobni abstraktnega mišljenja in zato sporti vse pozabijo kar se naučijo, razen kar vsak dan sporti (zmeraj isto!) ponovijo.
  Poročila inštruktorja letalskih pilotov v Saudski Arabiji poročajo, da zjutraj pozabijo, kar so se včeraj naučili. Zaradi genskih okvar pa imajo težave z nočnim vidom.

  Ker se učijo lahko le na pamet, tako da ponavljajo eno in isto v neskončnost, jim civilizacija PROPADA!

  Kar preštejte si Nobelove nagrajence med muslimani (na prste obeh rok jih lahko preštejete). Potem pa za štos preštejte še Žide, ki so prejeli Nobelovo.

  Primerjajte, kaj je kdo dal človeštvu. Muslimani so v glavnem prejeli nagrade za “prizadevanje za mir na svetu”, torej za nekaj, kar niso sposobni sproducirati niti v muslimanskem svetu, med sabo. Kaj šele ponuditi svetu.

  To je kot bi komunistu dal Nobelovo za ekonomijo!

  Muslimani bodo Evropi kmalu zbili splošni IQ tako zelo nizko, da bo ta dosegel sedanjega slovenskega pod kučanom. In sicer jugoslovenarskih volivcev, ki volijo leve vlade.

  Tabela ženitev v muslimanskih deželah med prvimi in drugimi bratranci:
  http://shrani.si/f/3u/nL/1sNokTw2/1/cons.jpg

 • dob

  1400 years of Inbreeding
  IsraPundit ^ | May 24, 2016 | Nesara

  Posted on 24. 5. 2016 18:29:41 by Yollopoliuhqui
  We asked several Muslims in Saudi Arabia why they marry their first cousins. All of them told us it’s to keep the wealth within the family and that the Prophet allows them to do this. There is one town in Saudi Arabia where there are only two last names listed for all its citizens.
  This came from a Lockheed employee who has had three assignments to Saudi Arabia. Worth the read!
  During the pilot transition program with the KV-107 and C-130 with Lockheed, we found that most Saudi pilot trainees had very limited night vision, even on the brightest of moonlit nights. Their training retention rate was minimal, including maintenance personnel.
  Some had dim memories and had to be constantly reminded of things that were told to them the day before. An American, British or any other western instructor is burned out pretty quick. It actually took Muslim C-130 pilots years before they could fly in the dark safely and then would be reluctant to leave the lights of a city. Ask any Marine, Air Force or Army guy who’s been trying to train Iraqis – and especially Afghans.
  Islam is not only a religion; it’s a way of life all the way a around. Yet another set of revealing facts about Muslim beliefs and traditions and ways of life. 1,400 years of inbreeding. I found this to be interesting. Didn’t know whether to believe it or not. To research I went to Wikipedia, “Cousin Marriage,” and far down in the article “Genetics” it seems there is a lot of truth here. A huge Muslim problem: Inbreeding.
  Nikolai Sennels is a Danish psychologist who has done extensive research into a little-known problem in the Muslim world: The disastrous results of Muslim inbreeding brought about by the marriage of first cousins.
  This practice, which has been prohibited in the Judeo-Christian tradition since the days of Moses, was sanctioned by Muhammad and has been going on now for 50 generations (1,400 years) in the Muslim world. This practice of inbreeding will never go away in the Muslim world, since Muhammad is the ultimate example and authority on all matters, including marriage.
  The massive inbreeding in Muslim culture may well have done virtually irreversible damage to the Muslim gene pool, including extensive damage to its intelligence, sanity and health. Per Sennels, close to half of all Muslims in the world are inbred. In Pakistan, the numbers approach 70%. Even in England, more than half of Pakistani immigrants are married to their first cousins, and in Denmark the number of inbred Pakistani immigrants is around 40%. The numbers are equally devastating in other important Muslim countries: 67% in Saudi Arabia, 64% in Jordan and Kuwait, 63% in Sudan, 60% in Iraq, and 54% in the United Arab Emirates and Qatar.
  Per the BBC, this Pakistani, Muslim-inspired inbreeding is thought to explain the probability that a British Pakistani family is more than 13 times as likely to have children with recessive genetic disorders. While Pakistanis are responsible for three percent of the births in the UK, they account for 33% of children with genetic birth defects.
  The risks of what are called autosomal recessive disorders; such as, cystic fibrosis, spinal muscular atrophy, is 18 times higher, and the risk of death due to malformations is 10 times higher. Other negative consequences of inbreeding include a 100 percent increase in the risk of stillbirths and a 50% increase in the possibility that a child will die during labor.
  Lowered intellectual capacity is another devastating consequence of Muslim marriage patterns. Per Sennels, research shows that children of consanguineous marriages lose 10-16 points off their IQ and that social abilities develop much slower in inbred babies. The risk of having an IQ lower than 70, the official demarcation for being classified as “retarded,” increases by an astonishing 400 percent among children of cousin marriages. (Similar effects were seen in the Paranoiac dynasties in ancient Egypt and in the British royal family, where inbreeding was the norm for a significant period of time.)
  In Denmark, non-Western immigrants are more than 300 percent more likely to fail the intelligence test required for entrance into the Danish army. Sennels says, “The ability to enjoy and produce knowledge and abstract thinking is simply lower in the Islamic world.” He points out that the Arab world translates just 330 books every year, about 20% of what Greece alone does.
  In the last 1,200 years of Islam, just 100,000 books have been translated into Arabic, about what Spain does in a single year. Seven out of 10 Turks have never even read a book. Sennels points out the difficulties this creates for Muslims seeking to succeed in the West. “A lower IQ, together with a religion that denounces critical thinking, surely makes it harder for many Muslims to have success in our high-tech knowledge societies.” Only nine Muslims have ever won the Nobel Prize, and five of those were for the “Peace Prize.”
  Per Nature magazine, Muslim countries produce just 10 percent of the world average when it comes to scientific research measured by articles per million inhabitants.
  In Denmark, Sennels’ native country, Muslim children are grossly over represented among children with special needs. One-third of the budget for Danish schools is consumed by special education, and anywhere from 51% to 70% of retarded children with physical handicaps in Copenhagen have an immigrant background. Learning ability is severely affected as well. Studies indicated that 64% of schoolchildren with Arabic parents are still illiterate after 10 years in the Danish school system. The immigrant dropout rate in Danish high schools is twice that of the native-born.
  Mental illness is also a product. The closer the blood relative, the higher the risk of schizophrenic illness. The increased risk of insanity may explain why more than 40% of patients in Denmark’s biggest ward for clinically insane criminals have an immigrant background. The U.S. is not immune. Per Sennels, “One study based on 300,000 Americans shows that the majority of Muslims in the USA have a lower income, are less educated, and have worse jobs than the population as a whole.”
  Sennels concludes: There is no doubt that the wide spread tradition of first cousin marriages among Muslims has harmed the gene pool among Muslims. Because Muslims’ religious beliefs prohibit marrying non-Muslims and thus prevents them from adding fresh genetic material to their population, the genetic damage done to their gene pool since their prophet allowed first cousin marriages 1,400 years ago are most likely massive. This has produced overwhelming direct and indirect human and societal consequences.
  Bottom line: Islam is not simply a benign and morally equivalent alternative to the Judeo-Christian tradition. As Sennels points out, the first and biggest victims of Islam are Muslims.

 • dob

  The extreme lack of scientific and social contributions from the Muslim world may be another result of inbreeding. While 184 Jews have received the Nobel Prize for their scientific, social and artistic contributions to the world, only few Muslims have had this honor.
  Since 1901 Jews have received 34 percent of all Nobel Prizes. The world Jewish population in 2012 is approximately 14 million whereas the total number of Muslims is estimated to number 1.5 billion.
  Only nine Muslims have ever won the Nobel Prize, and five of those were for the “Peace Prize.” According to Nature magazine, Muslim countries produce just 10 percent of the world average when it comes to scientific research measured by articles per million inhabitants
  In Denmark , non-Western immigrants are more than 300 percent more likely to fail the intelligence test required for entrance into the Danish army. Sennels says, “The ability to enjoy and produce knowledge and abstract thinking is simply lower in the Islamic world.” He points out that the Arab world translates just 330 books every year, about 20% of what Greece alone does.

  • macon

   Slovenija je sama izdajala čez 4000 knjig letno, zdaj je cifra okoli 3000. Slovenci izdamo več prevodne literature kot 15 ali 20 arabskih držav s 450 milijioni ljudi. Njihovi športni dosežki so tudi smešni.

   Gre za avtokracije, ki z ljudmi delajo kot z drekom, poleg tega so po mojem še skrajni materialisti, čeprav se delajo islamsko duhovne.

 • dob

  Consanguinity and reproductive health among Arabs:

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2765422/

 • šmentanamuha

  Satanu gre delo dobro od rok … Tudi Frančišek je zadovoljen, saj ga ves čas bolj skrbi za musliče kot za svoje katoliške ovčice. Ampak pozor, Sveto pismo ni v lasti katolikov niti muslimanov, to so preprosto navodila, ki jih je dal Stvarnik Človeku, da bo dobro in zadovoljno živel na Zemlji. Sveto pismo se tiče torej vseh ljudi, ne samo ene ali druge verske skupine.

  • freedomfighter

   Ja problem je ker ima vsaka religija svojo interpretacijo iste knjige…moje osebno mnenje je ce je bog dal ljudem biblijo po tem ne rabimo duhovnikov in podobnih ljudi ker je namenjena vsakemu posamezniku ne pa da duhovniki imami in podobni ljudem prodajajo SVOJO vizijo boga…ce nekdo potrebuje duhovnika da spozna boga bo spoznal duhovnikovega boga ne svojega

   • Lustrator

    Ravno nasprotno – brez življenjsko posvečenih interpretov, bomo dobili toliko interpretacij knjige, kolikor je ljudi na zemlji – to pa je definicija anarhije, ki vodi v krvavo medsebojno iztrebljenje človeštva. Enostaven mikropirmer: ustava RS. Bojda prekopirana v večji meri od Nemčije, v praksi pa dobesedno diametralno nasprotna slika, oni so na vrhu med rpavnimi državami Evrope, mi na samem repu. Zakaj? Zaradi tistih, ki zakon interpretirajo, uveljavljajo innadzorujejo. Dokler pri nas to delo opravljajo in poučujejo tisti, ki so služili režimu, ki je temeljil na ZANIKANJU prava in človekovih pravic, se bomo lahko pred svetom hvalili edino s tem, da smo leta 91 od Nemcev preplonkali njihov pravni red.
    Enako velja za Sveto pismo katerega različne interpretacije so privedle do treh POPOLNOMA različnih religij in civilizacij, ki si med seboj skorajda ne bi mogle biti različnejše. Zakaj? Zaradi tega, ker si je svete besede vsak želel interpretirati po svojih LASTNIH načelih, čeprav gre za Božja.

    • freedomfighter

     Bolje da si vsak razlaga boga po svoje kot jim eden vsili svojo ideologijo…to ni svoboda ampak indoktrinacija

     • Lustrator

      Ojej, močno upam, da s tako perverzno relativističnimi idejami ne misliš vzgajat svojih otrok, sicer lahko kmalu pričakujemo nov rod relativističnih “vse je dovoljeno, vsi smo bogovi” norcev, ki bodo poklali, oropali in posilili vse kar se ne bo ujemalo z njihovim v tistem trenutku navdihnjenim svetovnim nazorom, dokler ne bodo spoznali, da se tudi njihovi egoistični kompasi medsebojno razlikujejo preveč za sobivanje in bo sledil še notranji obračun za ohranitev “LASTNEGA prav”.

     • freedomfighter

      Jaz ne vrjamem v boga pa ne posiljujem ne kradem in ne morim tako da teli tvoji krizarski argumenti so zelo smesni…kr ce ne vrjamem v boga bom slabclovek…zanimivo da ljudje v imenu vere ubijejo veliko vec ljudi kot tisti ki ne vrjamejo v boga

     • Lustrator

      “Jaz ne vrjamem v boga pa ne posiljujem ne kradem in ne morim”

      In kaj konkretno ti preprečuje, da bi to storil? Naša pravna država? lepo te prosim. Na tem portalu si že večkrat jasno zagovarjal partizansko posiljevanje, kraje in morjenje (nemalokrat je bil zraven še kakšen Assad, Che, Fidel, Maduro) in kar se mene tiče, si s tem že sokriv, čeprav osebno nisi bil neposredno udeležen – ker pač nisi imel priložnosti.

      “zanimivo da ljudje v imenu vere ubijejo veliko vec ljudi kot tisti ki ne vrjamejo v boga…”

      Res? Kaj pa daleč največji masovni pokol v zgodovini, ki se je zgodil med 2. svetovno vojno? Kdo ga je izvajal in v imenu katere vere? Poglej si malo listo največjih množičnih morij in hitro boš ugotovil, da močno dominirajo tisti, ki so jih izvedli v imenu totalitarnih ideologij: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_genocides_by_death_toll

      “v demokraciji posilstva in umori ne bodo nikoli legalna ker kako bos
      preprical zenske da podprejo posilstva in kako bos preprical vecino
      ljudi da legalizirajo krajo in umore…to samo bebcki mislite da bi brez
      vere ljudje morili in posiljevali…”

      Res? Kaj pa so splavi in evtanazija drugega kot umori in to tisti najbolj umazane vrste – kjer žrtev nima niti teoretične možnosti bega, kaj šele obrambe? Posilstva in pedofilija pa so v tej “demokratični” družbi že nekaj časa legalizirana – legalizirali pa so jih tebi podobni komiji, ki iščejo svoje nove destruktivne kolege v ponorelih islamistih, ki pa tako ali tako niso religija pač pa vojaška ideologija. Nobena prava vera ne spodbuja ubijanja, laži in kraje, ampak se proti njim izrazito bori. Ateizem pa vsak greh relativizira in torej neko dejanje prizna kot nezaželeno zgolj takrat, ko zadostno število ljudi reče, da ni ok. Ko se ta ista masa ljudi zaradi lastnih egocentričnih vzgibov odloči, da določeno dejanje ne bo več negativno, postane naenkrat družbeno sprejemljivo in celo spodbujano. Zato argumentirano trdim, da je najbolj uničujoča ideologija na tem svetu ateizem in iz njega neposredno izhajajoč egoistični materializem. Zakaj? Ker ne pozna pojmov kot so “dobro” ali “slabo”, saj je vse “relativno”. In tako resnica postane laž, laž pa resnica.

     • freedomfighter

      Kaj mi preprecuje da ne posiljujem in morim…ja to da nisem psihopat in pa zakoni seveda…faj povej kdaj sem zagovarjal partizansko posiljevanje, madura cgeja in podobne…jaz samo pravim da razumen te ljudi…bebcki moslite da razumevanje pomeni podpiranje ker vas vera uci da je ze razmislajti o teg stvareh slabo…pac za slaboumne bebcke je res slabo ja zame ni….ja morijo pa verni in ne verni ljudje tako da spet pade v vodo tvoj argument da vera naredi ljudi dobre …to je bull shit…pedofilja v nasi druzbi ni legalna je pa v religijah tolerirana. Tudi krscanstvu…evtanezija ni umor ampak samomor…splav pa pozitivno vpliva na zivljenski standard v druzbi torej je dobro za vecino ljudi..nihce te ne sili da splavis svoje otroke…in se strinjam v demokraciji in ateizmu vecina ljudi odloca o tem kaj je dobro za njih…torej se odlocijo za tisto kar vecini druzbe ugaja…posilstvo in umor ne bosta nikoli odgovarjala ve ini druzbe ker si nihce ne zeli hoditi po cesti in skrbeti ce ga bodo posilili ali umorili…ce ti rabis nadzor boga da se ne obnasas kot zival je to tvoj problemne moj…zaradi mene lahko vsi ljudje ziviti verno zivljenje samo meni ga ne vsiljujte ….to je liberalizem

     • Lustrator

      Zabaven si – če seveda en misliš resno. Če pa misliš, potem pomilujem tako tebe kakor tvojo okolico. Če misliš, da le psihopati morijo in celo, da so državni zakoni tisti, ki preprečujejo, da bi se to dogajalo bolj pogosto, očitno res živiš v nekem drugem svetu. Tistem svetu v katerem se niso ljudje recimo na zadnjih EU volitvah odločili, da aktivno podprejo množičnost pojava umorov in posilstev (skupaj s požigi, pedofilijo, tatvinami in ostalimi kulturnimi bližnjevzhodnimi pridobitvami). Nihče ni nikjer napisal, da verni ne morijo, napisal pa sem, da neverni nimate prav NIKAKRŠNEGA vzroka, da tega ne naredite, saj ste sami sebi kompas – kompas, ki si seveda prireja sever glede na lastne egoistične interese (sicer ne bi bil nevernik).

      “splav pa pozitivno vpliva na zivljenski standard v druzbi torej je dobro za vecino ljudi”

      Saj se šališ, kajne? Hitlerjev genocid nad odraslimi (torej obrambe zmožnimi) judi, ki se je napovedoval leta pred uresničitvijo, ni v primerjavi s tvojo logiko še nič. Pri tebi je stvar precej bolj enostavna: umor nemočnih se izplača, zatorej ga izvedimo – brez opozorila, brez možnosti obrambe, bum, pa je. Pravi “liberalec”, ni kaj :)

     • Perkele

      Krščanski zločinci ste imeli v Evropi še 200 let nazaj celo monopol nad pobijanjem, ker je bilo v tem času 100 % ljudi krščenih. Vsak, ki je pobijal in kradel je bil kristjan.

      Danes bi ponovno pobijali muslimane, 1000 let nazaj ste pobijali muslimane, vmes pa še malo Judov, razsvetljencev (katere danes zlorabljate in njihove dosežke pripisujete “verskim temeljem”), čarovnic, pa najbolj intenzivno med sabo kot različne krščanske sekte.

     • freedomfighter

      Njegov argument je da ljudje ne morimo in posiljujemo zaradi vere…bolano…

     • macon

      Vera je lahko osebna vera ne pa uradna religija. Meni je to bolj etični ali moralni kodeks, ki je lahko oseben, lahko ti pa kaj razložijo tudi religija in filozofija.

      Državni monopol nad nasiljem pride potem.

     • freedomfighter

      No s tabo se jaz strinjam…vera je stvar posameznika religija pa je ze bolj politicna stvar…jaz nikoli nisem nikomur rekel da ne sme vrjeti v boga in ziveti po religioznih pravilih…zaradi mene se lahko verniki vsak dan pribijejo na kriz samo meni naj dajo mir da zivim kot hocem…kristus ni nikomur vsiljeval vere danasnji verniki pa jo…no saj tudi fake liberalci vsiljujejo svojo ker ne razumejo da liberalizem pomeni osebno svobodo ne pa da vsi zivijo liberalno zivljenje…tisti liberalec ki pravi da v druzbi ne sme biti vernikov ni pravi liberalec

     • macon

      Pravi verniki so kot vsi fanatiki pretežno dolgočasni in zadrgnjeni ljudje.

      Držim se pravila: ne delaj drugim kar nočeš, da drugi delajo tebi.

     • freedomfighter

      Ja to je cista resnica…saj lustrator me je ravno prej prepriceval kako so ljudje depresivni v obdobju materializma…moram priznati da jaz nisem cisto nic depresiven in nezadovoljen…tisti ki jih pac tako zivljenje ne zadovoljuje pa naj bodo vsak dan v cerkvi…meni ni jasno zakaj bi moral se jaz delati tako kot oni ce je meni vsec to kar delam sedaj

     • macon

      Muslimani so veliko bolj in veliko dlje pobijali kristjane in to je zlahka preverljivo.

      Ti si samo en od forumskih dokazov, da je levičarstvo duševna motnja, ker tako abotno lažeš.

     • freedomfighter

      A je kje rekel da muslimani niso pobijali kristjane…to samo verniki vedno branite svojo vero in svoje clane…trenutno se pogovarja s kristjanom tako da mu nima smisla ocitati muslimanskih zlocinov…je pa islam le ena od religij

     • macon

      Nisem noben vernik, gibljem se med ateistom in agnostikom. Kako naj se pogovarjam z vami, ko že v par besedah limate nalepke in samo brcnete v temo.

     • freedomfighter

      Ja a nisi ti najprej nalimal nalepke nanj da je levicar in da se laze pa je napisal cisto resnico…najprej pocisti pred svojim pragom.preden drugim ocitas isto stvar

     • macon

      Seveda je levičar in celo skrajni, saj že nekaj časa berem kaj piše. Tako se izraža in kot tak nemarno laže.

     • Perkele

      Ok, ampak ali so sploh pobijali kristjane?

      Glede na nauk, bo moral pravi kristjan nastavit drugo lice!!

      Lažni kristjani pa so šli na roparske in posiljevalske pohode v Sveto deželo.

     • freedomfighter

      Dal si dober primer za kaj je krscanstvo dokaj ne prakticna religija za to si jo “kristjano” priredijo po svoje

     • Perkele

      Ali pa si krščanstvo predstavljajo skozi odpustke… grešim —> grem k spovedi, darujem 100 eur za cerkev in sem ponovno dober človek, zapisan z zlatimi črkami v cerkvi in Bogu.

      Res poceni in preprost ta krščanski Bog.

     • freedomfighter

      Zadnjic sem s epigovarjal z enim vernim clovekom in sem ga vprasal zakaj bo sel on v nebesa ce dela dobra dela jaz pa ne pa lahko delam se veliko vec boljsih del…bog menda ceni slepo vero ne pa dobrote

     • Perkele

      Ne vem, a jih ni sram imeti taka infantilna mnenja o stvarniku? Eni majo take, da se začneš spraševat, kaj si je Bog po stvarjenju naredil z možgani, da prodaja take cenene fore.

     • macon

      To so davne bedne fore, ki jih je teologija že davno naslovila in odpravila. Naredi si update.

     • Perkele

      Glede na povprečno starost katoliškega vernika teli novi upadate-i dosežejo zelo ozek krog ljudi.

      Najboljši update bo, ko se naši baby boomerji poslovijo. Potem bo treba iz Afrike uvažat mlade, črnske duhovnike, kjer danes v zadnjih revnih in nerazvitih delih sveta še cveti verska indoktrinacija. Ko bo slovenskim vaškim legendam kristusovo telo v usta dajal črnc, bo kar zabavno.

     • macon

      Religiozni sistemi so obstajali že pred krščanstvom in so bili kulturna podlaga za skupino ljudi. Okoli religije so se ljudje organizirali za bolj kompleksne družbene zadeve.

      Jezusova hipijada nima zveze z realnostjo, to je lahko filozofski pogled, ki nima zveze z realnostjo. To je dojel že Sv. Pavel, ki je šel gradit mrežo in sistem.

      Še stopetdesetič: karkoli si že bral o križarskih pohodih bi moral kaj prebrati tudi o jihadih, ker so križarji samo posledica in sicer zelo zakasnjena posledica.

      To je tako kot brati o Judih in Palestincih, treba je pogledati obe strani.

     • freedomfighter

      V konfliktu islam krscanstvo ni noben nedolzen…ok nismo mi sedaj krivi za to kar se je dokajalo pred 1000 leti…za ljudi ki so ziveli takrat pravim…oz za elito ki je vodila islam in krscanstvo…za to da svet ni crno bel je dokaz druga svetovna vojna…hitler brez nepostenih pogojev ki so jih nemci prezivljali po prvi vojni nebi bil niti opomba v zgodovini

     • Perkele

      Zato je tudi skrajni čas, da si krščanstvo neha lastit “krščanske vrednote”, ker kao 500 let pred Kristusom pa tega niso poznali.

     • freedomfighter

      Pa ti bebcek verski…se enkrat ponovim…vecina ljudi ne bo nikoli podprla umora in posilstev ker to pomeni da sami lahko postanejo zrtve…ti si res tako glup da ne razumes da ljudje cenijo mir in varnost…pa rekel sem da jaz ne posiljujem in morim za to ker nisem psihopat in ker nocem v zapor zakaj drugi ne posiljujejo ne vem…najbrz se bojijo zapora…zaradi mene lahko za posiljevalce in morilce uvedemo smrtno kazen mi je povsem vseeno…splav pa pozitivno vpliva na zivljenski standard za to ker nimas slabse stvari za visoko stopnjo zlocina kot veliko otrok revnih starsev ki se po tem potepajo po ulicah in delajo pizda.rije..hitlerjev genocid je bil rasna debilnost…le psihopat se spravi na najbogatejsi in najproduktivnejsi del druzbe…od zarodka nimamo nic…pa spet ne vem kako pravica do splava vpliva nate in na tvojo druzino…lahko se pa tako zmenimo…prepovemo splav pa vsakega otroka ki se rodi kljub nasprotovanju starsev ti vzames domov…isto kot tisti ki vabijo migrante…domov si jih vzemite druge pa pustite pri miru…pa se tole te vprasam kaksna je razlika v tvoji veri med splavom in tem da pusti otroka na meji da umre ker se ti bojis njegovih sonarodnjakov…mene briga za tiste na meji in vse ostale ki niso moji za to podpiram zaporo meje in splav…tebe pa krscanstvo uci kaj..da je bel otrok pomembnejsi od crnega za to bi prepovedal splav pustil pa umirati otroke.po svetu…ce se delas mesijo bodi v celoti ne samo.tockah kjer ti to ugaja…zdajsni papez se ravna po kristusovih moralnih pravilih pa vam ni pre vec vsec…religijo izkoriscate za politicne ideologije

 • Van Der Waals

  VOJNE SE BLIŽAJO. KOSOVO JE LEP PRIMER RAZMNOŽEVANJA ŠIPTARJEV!!!

 • skorpijon93

  v višegrajskih državah ne ! tam je musličev zgolj 0.2 % delež ali manj !

 • mona lisa

  Bolno Evropa si sama jamo koplje.

 • Sonce

  Naši predniki so začudeno in malo z strahom opazovali kako se je k nam valila ta religija iz bližnjega vzhoda, govorim o krščanstvu.

 • Dada

  Krščanstvo – 400 let cerkvene inkvizicije v Evropi, krščanski vladarji so iz Afrike odgnali v suženjstvo 12 milijonov Afričanov, vE vropi so bile vojne med krščanskim monarhi, najhujša 30 letna vojna je bila med bratranci in sestričnami., za krščanstvo so nune spolni sužnji za duhovnike in prednice samostanov, v krščanstvu je zelo razširjena pedofilija , v Sloveniji je bilo samo letos 18 novih prijav.

  Zame so vere samo nekaj slabega, ker so razlog, da se ljudje sovražijo in na koncu vojskujejo. Vseeno , krščanstvo. Islam, Judaizem. Pobijte nevernike je moto. Slovenski škof Mahnič je v 19 stol. izjavljal, “Cerkev napoveduje vojno vsem nevernikom”, TOREJ, zakaj bi se morali vojskiovati…. ??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!