fbpx

[Foto] Rumeni jopiči mislijo resno! Pripravili so giljotino, bodo dobesedno padale glave?!

Foto: epa

Rumeni jopiči v Franciji očitno mislijo resno! Po družbenem omrežju Facebook je namreč zaokrožila fotografija giljotine, naprave, s katero so predvsem v času francoske revolucije obglavljali ljudi. Tokrat se govori o drugi francoski revoluciji, se bo zgodovina ponovila?!

Po družbenem omrežju je zaokrožila fotografija giljotine, ki jo postavljajo rumeni jopiči. Včeraj smo na našem spletnem portalu poročali o razburljivem dogajanju v Franciji, več o tem si lahko preberete TUKAJ. Gibanje rumenih jopičev se je sicer razširilo še na druge države, predvsem na Belgijo. Kaj se je tam dogajalo, smo poročali na našem spletnem portalu Nova24TV, kjer smo objavili tudi ekskluzivne fotografije obkoljenega Bruslja (TUKAJ)

Vir: družbena omrežja

Sedaj pa je po Facebooku zaokrožila še pretresljiva fotografija, kako rumeni jopiči postavljajo giljotino, ob njej pa pripis: “Rumeni jopiči mislijo resno!” Glede na to, da so giljotino uporabljali še posebej v času francoske revolucije, sedaj pa se govori o drugi francoski revoluciji, se sprašujemo, ali se bo zgodovina ponovila in bodo glave padale dobesedno, ne le metaforično?!

M. S.