fbpx

George Soros in nevladne organizacije naročili umor preiskovalne novinarke in domoljubne Evropejke?

Zanimivo je, da je zelo težko dobiti podatke o smrti omenjene novinarke na svetovnem spletu. (foto: Mondo)

Minilo je dobro leto dni od tragične smrti nemške novinarke Friederike Beck, ki sta jo napadla dva psa in jo do smrti zgrizla. Po nekaterih podatkih naj bi bila krvoločna štirinožca namerno naščuvana nanjo, kar pomeni, da ne gre zgolj za slučajen dogodek, pač pa morda celo za prikrit umor, saj naj bi bila novinarka trn v peti nevladnim organizacijam pod vodstvom globalista Georgea Sorosa.

Za njen morebiten umor seveda obstaja jasen motiv – Beckova je namreč avtorica razvpite knjige Tajna migracijska agenda, v kateri je razkrila marsikatero šokantno podrobnost. O tem je spregovorila tudi za srbski večjezični spletni portal Geopolitika.rs (intervju je bil objavljen šele aprila letos). Gre za to, da se evropski kontinent že vrsto let srečuje z večplastno krizo. Začelo se je leta 2008 z globalno gospodarsko krizo, leta 2015 pa še z migrantsko. Ob tem opozarja na vlogo finančno zelo močnih nevladnih organizacij, ki so tesno povezane tako z EU kot tudi z Organizacijo združenih narodov in njenimi “hčerinskimi” družbami, saj prav te družbe zalagajo nevladne organizacije z denarjem. Beckova je tako opozorila na vlogo vodje globalnega foruma za migracije in razvoj Petra Sutherlanda.

Kot je pojasnila Beckova, je njena knjiga osnovna kritika globalizacije, še zlasti pa globalne preobrazbe družbe, za kar naj bi skrbele prav nevladne organizacije pod patronatom Georgea Sorosa. V intervjuju, ki si ga lahko preberete tukaj (klik), podrobno opisuje procese, ki so privedli do sedanjega stanja.

Zanimivo je, da je na internetu zelo težko najti podatke o smrti omenjene novinarke, spletne strani navajajo le letnico smrti, ne pa tudi razloga za smrt. Kar pomeni, da skušajo zadeve čim bolj pomesti pod preprogo.

demokracija.si