fbpx

Grozljivo! 74-letna vdova najdena v krvi, potem ko jo je posilil “tujec”

Slika je simbolična. Foto: iStock

V nedeljo zvečer se je v italijanskem mestu Caserta zgodil grozljiv napad. Policija je razkrila, da je starejšo žensko posilil “moški s tujim državljanstvom”.

Posilstvo se je zgodilo le streljaj od Neaplja in slavnih Pompejev, žrtev pa je 74-letna vdova, ki je po posilstvu zbrala še toliko moči, da je poklicala policijo. Ti so jo našli na njenem domu vso krvavo in jo odpeljali v bolnišnico. Italijanski mediji poročajo, da ni v življenjski nevarnosti, je pa še vedno “zelo zaskrbljena”. Voice of Europe piše, da je še vedno v bolnišnični oskrbi.

Nekaj podrobnosti v zvezi s tem posilstvom je razkrila tudi policija – predvsem to, da je žensko posilil moški s tujim državljanstvom. Prav tako ga ženska ne pozna niti na videz. Preiskava se sicer nadaljuje.

Tuji mediji po razkritju policije, da ženske ni posilil Italijan, že namigujejo, da je “moški tujega državljanstva” Neevropejec, predvsem zato, ker območje ob Caserti, imenovano Castel Volturno, že zbuja strah in trepet zaradi številnih migrantov iz Nigerije. Italijo so sicer v zadnjem letu pretresala številna zločinska dejanja migrantov. Lanskega oktobra so Maročani umorili 79-letno žensko na njenem domu. Prav tako je lani Italijo pretresel zločin, ko so trije migranti iz Nigerije umorili in razkosali 18-letno Pamelo Mastropietro.

Brutalno umorjena 18-letna Pamela Mastropietro (Foto: Twitter)

Italijani si ne zatiskajo več oči, kaj je migrantska politika prinesla v njihovo državo. To potrjujejo tudi številke italijanskega ministrstva za notranje zadeve, ki razkrivajo, da so v prvih šestih mesecih letošnjega leta tujci zagrešili skoraj tretjino vseh kaznivih dejanj v Italiji.

M. S.