fbpx

Grozljivo: Partnerja posvojeno 14-letno hčer posilila, jo zadušila, razkosala in dele njenega trupla odvrgla po cesti

Foto: Printscreen/YouTube

Mati in njen partner sta osumljena, da naj bi kar leto dni načrtovala posilstvo in umor svoje 14-letne posvojene hčerke, poroča britanski Daily Mail.

V nedeljo zjutraj so Jacoba Sullivana obtožili ugrabitve, posilstva in umora Grace Packer, nekaj ur pozneje pa so Saro Packer obtožili zaradi umora in sorodnih kaznivih dejanj. Sullivan je priznal, da sta oba odgovorna za njen umor, pred tem pa mu je spodletel poskus samomora v bolnišnici. Philly.com poroča, da sta pri posilstvu sodelovala oba: Sullivan je Grace posiljeval, mati pa je dejanje gledala zaradi svojega spolnega užitka. Najstnico sta nato ubila in čez štiri mesece njeno truplo prestavila s podstrešja ter ga razkosala.

Okrožni javni tožilec Matthew D. Weintraub je povedal, da je to dejanje predstavljalo spolno fantazijo Jacoba Sullivana in Sare Packer, Grace Packer pa je predstavljala objekt fantazije o posilstvu in umoru. Razkril je, da naj bi par 8. julija lani Grace pripeljal iz doma v Abingtonu v Pensilvaniji v njuno najeto hišo v Quakertownu, kjer sta izvedla okrutno posilstvo in umor.

Foto: Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Deklico zadavil in truplo zakopal v mačjo hrano
Po posilstvu naj bi deklico predozirala s tabletami in jo na soparen dan pustila, da se je dušila na podstrešju. Naslednje jutro se je Sullivan vrnil na podstrešje in našel Grace, ki je še vedno dihala. Najverjetneje jo je zadavil in njeno truplo zakopal v mačjo hrano. Ko sta se sredi oktobra Packerjeva in Sullivan vrnila na podstrešje, naj bi dekličino telo razkosala z ločno žago.

Detektivi so med Packerjevimi stvarmi našli račun za žago in rezila. Par pa naj bi dekličine ostanke raztresel po cesti v okrožju Luzerne County, truplo pa sta odkrila lovca na noč čarovnic.

Foto: Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Telo 14-letne Grace so identificirali s pomočjo zobozdravstvene datoteke. Packerjeva naj bi imela dobiček od hčerkinega umora, saj je za njeno oskrbo na domu mesečno prejemala 712 ameriških dolarjev, pri čemer ni nameravala razkriti, da Grace sploh ni več doma.

Grace naj bi ušla od doma
Packerjeva je policiji povedala, da je Grace pobegnila od doma,  ko naj bi prišlo do spora glede obiska pri prijatelju. Doma naj bi ukradla 300 ameriških dolarjev. Ko je policija Packerjevo zaprosila, da naj pošlje sliko hčerke, da bi jo lažje našli, tega kljub obljubi ni nikoli storila. Packerjeva je Grace razglasila za izgubljeno tri dni po umoru in za njo še naprej prejemala denar.

Na podlagi obstoječih evidenc naj bi Packerjeva po Graceini smrti v svoj žep spravila invalidnino v znesku 3.600 ameriških dolarjev. Po besedah Weintrauba sta se po umoru Grace oba pretvarjala, da je ta še živa, da sta se lahko na njen račun finančno okoristila.

Packerjeva je namerno ovirala preiskavo
Tožilec je namignil, da je mogoče, da bi bili v primer vpleteni tudi drugi sostorilci. Packerjeva je bila obtožena oviranja preiskave, decembra lani pa so jo pričeli obravnavati kot morebitno osumljenko v primeru umora Grace. V policijskem poročilu je bilo mogoče prebrati navedbe, da je Packerjeva prikrila ključne informacije in navedla zavajajoče trditve.

N. Ž.