Homoseksualni lobi v anglikanski cerkvi pokazal pravi obraz – Pozivajo k “molitvi”, da princ George postane homoseksualec

Foto: Facebook

Anglikanski duhovnik je pozval vernike v Veliki Britaniji, naj molijo, da štiriletni princ George postane homoseksualec. Več kot očitno postaja, da tudi anglikanska cerkev ni imuna na lovke homoseksualnega lobija.

Da anglikanska cerkev nikoli ni stala na trdnih temeljih, je splošno znano, a le redki so tisti, ki bi odkrito priznali, da delujejo v nasprotju z naukom, ki naj bi ga učili. Kakor poroča RT, te dni v Veliki Britaniji odmeva izjava anglikanskega duhovnika Kevina Holdswortha, ki je pozval vernike, naj molijo za štiriletnega princa Georgea, da postane homoseksualec. Takšna izjava ni samo sporna. Je sprevržena in zlobna slika pokvarjenosti. To bi pomenilo, da ljudje molijo zato, da nekdo drugi zapade v greh. Takšno obnašanje duhovnika bi morali preganjati.

Pozivu anglikanskega duhovnika nasprotuje nekdanji kraljičin kaplan Gavin Ashenden, ki je izjavo komentiral z naslednjimi besedami: “To je neprijazna in razdiralna molitev. Je teološka ekvivalenca prekletstva zlobne vile v kakšni pravljici.”

Še huje pa je, da si upajo zagovorniki te sprevržene ideje izrabiti otroka za svoj namen. Da si upajo predstavniki anglikanske cerkve tako javno prizadevati za normalizacijo homoseksualnosti, kaže na globoko zakoreninjeno gnilobo znotraj anglikanske cerkve. Da nekaj ni v redu, govorijo tudi številke o verujočih, ali bolje rečeno o neverujočih, ki so se v Veliki Britaniji letos povzpele komaj nad 53 odstotkov. Morda bi lahko pomislili, da je prišel čas, da prenehajo z razširjanjem krive vere in se raje vrnejo k nauku, kakor je zapisan v svetem pismu.

Ivan Šokić