Ilegalci, ki so namenjeni v Slovenijo, prenašajo nalezljive bolezni! To je potrdil tudi minister

Vir: printscreen Bujica, Z1 TV

Migranti, ki se trenutno nahajajo v Bosni in Hercegovini, s seboj prinašajo številne nalezljive bolezni. Ne pozabimo – ti ilegalci so namenjeni v Slovenijo!

V BiH se soočajo s pravo epidemijo, ki so jo s seboj prinesli migranti. To je potrdil tudi bosanski minister za zdravje Hazim Kapić za lokalne medije.

Kapić je razkril, da številni migranti s seboj prinašajo uši in srbečico. “Do sedaj smo zabeležili že več kot 80 okuženih migrantov, prepričani pa smo, da je številka še mnogo višja. Naše ekipe se trudijo zadržati situacijo pod kontrolo, predvsem da bi preprečili masovno širjenje bolezni.”

Ministrove besede so povzeli številni tuji mediji, ki dodajajo, da so ti migranti predvsem iz Sirije, Afganistana, Pakistana in Iraka, njihova pot pa jih bo preko Hrvaške vodila v Slovenijo.

škandal24.si

 • Borut Stari

  Uši in garje je še onvladljivo. Če pride le eden okužen z ebolo in še kakšno podobno hudo nalezljivo boleznijo bo slovenska katastrofa. Varuhi meje so prvi izpostavljeni in ker niso zaščiteni so tako v hudi nevarnosti.Ko pridejo domov so izpostavljene tudi njihove družine

  • Steiermark

   Ali misliš, da takšnh ni med vsemi temi kužnimi kamelarjii, ki poleg garij in uši (uši prenašajo tifus , kugo…..) ni takšnih, ki po izkušnjah v Nemčiji, GB in drugje po Evropi, so raznašalci gonoreje, sifilisa v obliki, ki je odporna na nam poznana zdravila, raznašajo pravtako AIDS in druge kužne bolezni, zato ne dvomim, da tudi ebole ni med njimi……Nam se realnost – resnica prikriva z vsemi sredstvi, tudi z grožnjami za “sovražni govor”…..vse to pa počne rdeča zločinska svojat, povezana z NWO – illuminati, satanovimi hlapci, kot je soroš!

   • Borut Stari

    Modre in pametne ta situacija z migranti zelo skrbi. Če izbruhne epidemija bilo katere kužne in nevarne bolezni bo apokalipsa v Evropi in pri nas.

 • pajot

  Slovenci,spomnimo se Siska,Adama Ravbarja in Andreja Turjaškega. In na tisoče otomanov,utopljenih v Kolpi.

  • Tone

   Maj počivajo v miru! Amen.

   • xtc

    Čakamo na nove Ravbarje ,da zadevo ponovijo in deželo obranijo invazije vsega hudega.

    • Tone

     Nič se bat, ravbarjev imamo dovolj.

 • Tone

  Treba bi jih bilo opozoriti, da se jih tisti, ki še nimajo uši, lahko nalezejo od slovenskih šolarjev. Morda pa jih to odvrne od nadaljnje poti.

  • Olga2345

   Ebola vas nič ne skrbi? Verjetno so levaki imuni…

   • večni srb

    Kakšna ebola, te bolezni te takoj razžrejo in zgniješ pri živem telesu, navadna gripa je nevarna,če jo ustrezno gensko modificirajo, enostavno ni nobenih zdravil, bolezen pa ni odporna na naravno okolje in se sama od sebe razgradi, da ne ostanejo za njo nobeni sledovi, razen mrtvih žrtev.

   • Tone

    Me ne skrbi. Imun pa tudi nisem.
    Ne vem pa, zakaj bi skrbelo vas, saj se vam verjetno gravža, da bi prišli v bližino kakega “zapečenca”.

  • xtc

   Sploh baje levičarje imajo uši rade ,ker so rejeni na račun izkoriščanja naroda.

   • Tone

    Te uši so najbrž šle skozi kake marksistične krožke, da se spoznajo na izkoriščani narod.
    Morda jim je celo Janša kdaj predaval NNNP.

 • večni srb

  Dobro jutro!

  Pa saj to vam govorim že več kot eno leto, mi za lastne državljane nimamo ustrezno usposobljenega zdravja, naši antibiotiki enostavno niso dizajnirani za mutacije, ki jih zahodni laboratoriji niso še nikoli videli. Čakalne dobe so pa pol leta in več, kar je dovolj, da se iz nedolžnih simptomov razvijejo kronične kužne bolezni, ki se ne dajo več pozdraviti in lahko celo naredijo bolnika neplodnega ali rodijo invalidne otroke.

  Lep primer so slovenski prostovoljci, ki so se šli med osamosvojitvijo borit za hrvate, kjer je več kot polovica moških okužena z virusom bradavic, te pa pri ženska povzročajo raka. Kriva je predvsem katoliška tradicija, ki vernike odvrača od cepljenja, tako se bradavice prenašajo iz roda v rod in se jih nikoli ne zatre. Žrtev so predvsem slovenke, ki padajo na temnopolte, napol arabske kelnerje in druge migrante, sicer so naše punce največkrat cepljene, vendar lahko vseeno širijo okužbe.

  • Ivan

   Bradavice imaš ti v glavi .Ti že močno pritiskajo na možgane.

   • večni srb

    Navajam uradno statistiko, pojdi in preveri, ne se znašat nad mano, ki sem samo povzel informacijo.

    • Tone

     Kje se dobi ta informacija?

  • Ferdo

   Haha,ha…ti si res bolan!

   • večni srb

    To ti misliš. pa še smeješ se, ne veš pa, da se režiš samemu sebi.

  • Steiermark

   tisto, z “bradavicami” imajo predvsem radodajke, ki se pečajo s smetmi, katerih “nacionalna pripadnost” pa ni določena…..to povzroča virus, nekaj takšnega kot genitalni herpes, ki ga pa niso prvi “izumili” kamelarji……oni so samo dobro “gojišče” in raznašalci tega sranja

  • Tone

   Kako je zdaj to? Ali nas bodo spreobrnili v muslimane in uničili evropsko kulturo in civilizacijo ali okužili z neozdravljivimi boleznimi? Oboje ne bo šlo? Teh 50 000, ki že najmanj en mesec prodirajo proti Sloveniji, se bo okužilo med sabo in se jih bo malo živih prebilo čez Kolpo. Pa tudi, če pridejo v večjem številu, so oni prvi okuženi in bodo tudi prvi pocrkali, tako da bomo mi, tudi če nas okužijo, vsaj pomrli kot kulturni Evropejci in kristjani. Torej je po vašem evropska kultura že rešena.

   Nihče ne more priti iz centralne Afrike okužen z ebolo do Slovenije živ, razen z direktnim poletom.

   Me zanima, če bo kdo s temi neumnostmi strašil tudi po zaprtju volišč ob 19-h.

 • večni srb

  Pozabil sem poudariti, hrvaški, bosanski in albanski migranti niso bili okuženi samo za navadnimi virusi in bakterijami, pri njih je divjala vojna, kjer se je uporabljalo vse mogoče orožje, tudi biološko. Vojaški virusi so popolnoma drugačni od običajne bolezni, narejeni so tako, da lahko sovražnika samo pohabijo in s tem prisilijo zdrave, da morajo skrbeti za njih, včasih se na zunaj ne vidi veliko simptomov, v telesu pa povzročijo pravo razdejanje in seveda raka, ki jih končno pokonča.

  Kdo pa pri nas pazi na bojne strupe in biološko orožje, a tam pa ni pri nas nobene korupcije? Imamo pa res srečo, država je gnila do amena, samo največje norce imamo neprestano pod kontrolo, a ne.

  • večni srb

   To pravim zato, ker sem poznal nekoč enega ustaškega terorista, kii se je hvalil, da njegova sestra dela v bolnici in mu lahko zrihta vse, od raznih anestetikov, za primer ugrabitve, razmeroma nenevarnih vzorcev virusov in bakterij, pa do najhujših infekcij. Lepo vzame delček brisa in ga prinese domov, kjer ga vrže v kakšno sluz, da se lahko bolezen razmnoži v dovolj velikih količinah in potem lahko s tistim okužijo kar hočejo, verjetno tudi celo vas. Pa nikomur nič, delal je za priznano odvetniško družbo, njegovi prijatelji so bili pa naši vojaki in kriminalisti, tudi državni tožilec, našim teroristom nihče ne more nič zgleda.

   Krivi bodo pa potem itak migranti in golo naključje, a ne.

   • Clemen J.

    ah ne nabijaj.

    • večni srb

     Ti si en velik bedak, če misliš , da je to šala in nisem povedal po resnici. Zaradi takih me je še bolj strah kot zaradi teroristov, od katerih nič drugega niti ne moreš pričakovati, če so pa navaden človeški gnoj.

  • Olga2345

   UDBA.net?

   • večni srb

    Kdo drug se je pa hodil borit za ustaše, med veterane takega gnoja nismo sprejemali.
    V glavnem jelinčičarji, nacional socialisti pač.
    Za teroristični gnoj pa ne vem pod kaj spadajo, saj odvetniška pisarna še vedno deluje, ne vem kako kriminalistična policija nadzira svoje sodelavce in ovaduhe, nad našo nato soldatesko država itak nima nobene kontrole več in lahko delajo za kogarkoli, pa ne bi nikoli izvedeli kdo nas počasi muči in pobija. Če so pa opravilno nesposobni, en večji psiho od drugega.

  • Ivan

   Če je kdo uporabljal vse mogoče orožje, so to bili tvoji četniki.Eni s kokardami,drugi z rdečimi petokrakami.

   • večni srb

    Veš da, vi ste bili pa goloroki in bosi, navadne ovčke nedolžne, mar ne?
    Pojdi razlagat te pravljice evgeikom na Zagrebški akademiji znanosti in umetnosti, ki lahko predavajo edino še v Disneylandu, edino kjer so dobri je v prepovedanem orožju, med katere spadajo tudi strupi in biološko orožje. Srbska mediina še danes velja za eno najboljših na balkanu, sicer pa veš kaj je rekel Putin, kdor zastruplja druge, bo prej ali kasneje zastrupil tudi samega sebe in svoje.
    Kar se srbskega izroda tiče, gnoj je gnoj, ne glede kateri materi se je posral.

 • Olga2345

  Volimo desnico in zavarujemo meje!

 • večni srb

  Ko se že menimo, kako je pa kaj z našimi duševnimi bolniki?
  To niso normalni ljudje, večinoma so res navadni ubogi reveži, ki jim je represivna država, zaradi kakšnih malenkosti popolnoma uničila življenje in iz njih naredila hude, trajne duševne bolnike.
  Ne pa vsi, eni so navaden razvajen drek, nikoli niso bili drugačni, takim je vseeno kaj se dogaja z njimi in tudi kam rinejo svoje spolne organe, poznam celo primer, ki se je namerno okužil z aidsom, iz gole objestnosti in otročje ihte. Ene imajo starši pod nadzorom, drugi se prosto sprehajajo naokoli, lahko vozijo avtomobile in imajo denar, vplivni starši vse pospravijo za njimi.
  Potem so tu še migranti iz hrvaške in bosne, ki so pribežali sem pred vojno, ki je nikoli niso videli. Direkt na psihiatrijo, da so dobili status trajno nesposobnih za delo in invalidske pokojnine, zdaj imajo mir in se lahko poljubno izživljajo, če je kaj narobe, jih pa odpeljejo naravnost v psihiatrične bolnišnice, nafilajo z drogami in čez par mesecev spustijo lobotomizirane idiote nazaj v naše civilne skupnosti. Ampak to so še vedno skrajno nevarni teroristi, za njih se vojna ni nikoli končala, še toliko bolje, če so okuženi, ker zdaj so oni orožje.
  Nimaš kam prijavit, itak rečejo, da so pač zmešani in se ne zavedajo ničesar, pa jih poskusi kaznovati ali vsaj zahtevati strožji nadzor nad njimi če pa živijo pri starših, ki so še večji drek od tistega, ki so ga prav zato tako vzgojili. TO je norišnica brez primere v naši zgodovini, mi se pa še kar naprej delamo, da je vse normalno, seveda, če je pa vse pod kontrolo Pahorjeve vojaško policijske države in Janševih komisij za nadzor nad nevarnostnmi službami, enostavno ne veš več kdo je bolj nor in pokvarjen.

  • KAPIBARA

   Kako grozljivo imaš tleke prav :-(

 • xtc

  Definitivno prenašajo tudi bolezni,ki jih tukaj nimamo in še nekatere bodo mutirale.

  • Tone

   A pri SDS že pripravljate grmade na katerih jih boste sproti kurili? Ogenj najbolj zanesljivo uniči nalezljive bolezni.

   • mojadezela

    Ja tudi tebe bomo gor vrgli.

    • KAPIBARA

     In to z dodatkom..

   • večni srb

    Ni treba, že v Bibliji je omenjena karantena, čeprav jim Bog očitno ni povedal za viruse in bakterije.

    • Tone

     No, to pa že imamo. Vsakega, ki pride živ čez Kolpo, bodisi vrnejo na Hrvaško, ali pa zaprejo v karanteno, ki se ji sedaj reče azilni dom. Tam ostanejo skoraj eno leto. Tako dolgo inkubacijsko dobo pa nima noben bacil. Popolnoma varni smo!

     • večni srb

      Še za naše državljane se ne opravi temeljitih pregledov, kaj šele za tujce.

      Ljudje so se navadili na razne tegobe in težave,mislijo ,da je šenova rdečica nekaj naravnega, ignorirajo izpuščaje, ki ne zginejo niti po več letih in največkrat pomenijo okužbo jeter ali ledvic, kaj jim cveti med nogami, pa si raje nočem niti pomislit.
      Odkar smo pregnali srbske zdravnike, pri nas prave medicine praktično ni več,boljših zdravnikov pa v te zahojene rovte tudi ne bomo dobili.

 • Clemen J.

  Res je islam je bolezen!

  • večni srb

   Katera religija pa ni, daj me prosim razsvetli, kaj je na teh oslarijah sploh zanesljivo res.

 • rebula7

  IZREDNA NEVARNOST ZA EVROPO POSEBEJ ZA SLOVENSKI NAROD.OPOZORILO VSEJ
  EVROPI DA SE MEJE ZAPREJO .RESDA DA SO DOBRODOSLI IZOBRAZENI MIGRANTI
  AMPAK VAL LJUDI KI PRIHAJA NE PRINASAJO IZOBRAZENOSTI AMPAK POSILJEVANJE
  NADLEGOVANJE ITD.SVARILO VSEJ EVROPI .EVROPA ZBUDI SE PREDEN BO
  PREPOZNO.DA POTEM KDO NEBO DEJAL NISMO BILI OPOZORJENI .Lep pozdrav in vse Dobro

  • večni srb

   Nehaj s temi osnovnošolskimi črkami, ne bom bral, ker me bolijo oči od teh visokih črk.

  • Tone

   Evropa že proučuje ta tvoj apel.
   Trenutno se prepirajo, ker nekateri trdijo, da izgleda, kot da je napisan v cirilici.

 • herman

  Najnevarnejša bolezen, ki ogroža Slovence, je janšizem.

  • večni srb

   Če ne bi bilo fašizma, tudi janšizma ne bi moglo biti, se ti ne zdi?

   • KAPIBARA

    Pa še keki… izem, je vmes !!

   • Steiermark

    mislim, da blodite po temnem močvirju ter si sproti izmišljujete neke izme, medtem ko sami niste sposobni spoznati, da je edini, nam grozeči zločinski sistem, komunizem! Sploh pa ne vem, kaj se imajo raznorazni jugopritepenci in ostali pritepenci za oglašati, kaj je primernejše za nas, avtohtone, v Sloveniji, ki smo si rdečega fašizma naužili, preko glave.

  • Steiermark

   predvsem pa takšne parazitske uši, kot si ti!

  • šmentanamuha

   Zate, zagotovo.

 • garfi

  OPOZORILO O ZLORABAH V VOLILNI KAMPANJI NA rtv ZA VOLITVE DANES 3. junija
  “leva” “prvorazredna politična opcija” JE UGRABILA DRŽAVNO rtvSLO že pred leti
  TAKO, DA SO LAHKO TUDI TO VOLILNO KAMPANJO ZLORABILI:
  -za neprestano pristransko navijanje za “prvorazredne” izbrance pri VSEH informativnih oddajah
  -za medijske umore, diverzije, izključevanje, absurdne napade “drugorazredne” politične opcije
  TO PODLO POČNO BORCI ZA ENAKOST IN STRPNOST IN PROTI RAZREDOM IN PROTI DISKRIMINACIJI !!!
  DANES 3. JUNIJA JE DAN UPORA PROTI “PRVORAZREDNIM”, KI V RESNICI IZKLJUČUJEJO
  IN SE CELO ZDRUŽUJEJO ZA IZKLJUČEVANJE !!!
  VSI NA VOLITVE BREZ IZGOVOROV IN VESTE KOGA JE POTREBNO PODPRETI – “drugorazredne”,ki so vresnici prva liga-kvaliteta Slovenskih Politikov
  VODA ŽE TEČE V GRLO IN SEDAJ NAM ŽE UVAŽAJO PARAZITE NA PARAZITIH

 • šmentanamuha

  farmacevtski lobij si že mane roke. Še malo pa bomo dobili direktivo, da moramo vsi na cepljenje. Nemsto, da bi te ilegalce neznanega izvora zaprli v karanteno, se prosto sprehajajo naokoli.

  • Tone

   Ali ti res misliš, da imajo blodne izjave Večnega srba tako močan vpliv na slovensko zdravstvo in politiko?

 • garfi

  DANES JE DAN ZA KAZNOVANJE PROTISLOVENSKIH IN VELEIZDAJALSKIH “POLITIKOV”
  BREZ KAZNI NI DEMOKRACIJE
  VSI NA VOLITVE OPRAVITI PRAVICO IN DOLŽNOST
  SLOVENCI ŠE NIKOLI NISMO BILI TAKO OGROŽENI OD PRAVIH DOMAČIH IZDAJALCEV
  kdor ne bo šel nima pravice niti stokati kaj šele obtoževati in v zelo nevarnih razmerah delate samomor

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!