[Video] Incident v migrantskem taborišču v Bihaću: Napad na inšpektorico bi se lahko končal tragično!

Migranti so fizično napadli inšpektorico urada za tujce, ki je opravljala redne preglede lokacij, kjer nezakonito prebivajo ilegalni  migranti, poroča portal Krupljani.

Inšpektorica je imela nalogo, da šotore, ki so izven določenega območja, vrne tja, kjer je določen teren za šotorišče. Najprej je migrante skušala pregovoriti, toda skupina je krenila nanjo, da bi z njo fizično obračunala.

Na srečo sta bila poleg dva varnostnika, ki sta morala uporabiti silo, da sta jo rešila. Pri tem je eden od napadalcev padel na deblo in se poškodoval, je sporočil Slobodan Ujić, direktor urada za tujce.

Migrantska zgodba je seveda drugačna. Po njihovo so družini, ki bi se morala preseliti, rekli, da mora takoj oditi. Pri tem naj bi bili predstavniki oblasti nasilni.

Demokracija

 • ZatonMesecnikov

  #Po njihovo so družini, ki bi se morala preseliti, rekli, da mora takoj oditi.#

  Nezaslišano, kaj si inšpektorji upajo. Če so Europske države rešile v veliki meri svoje socialne probleme, jih sedaj čaka 2-4 milijarde socialcev. Pa če jih sedajle vzamejo 80 milijonov, se sploh poznalo ne bo, saj se jih 80 milijonov vsako leto na novo rodi v teh državah odkoder prihajajo.

  Delaj pa tiho bodi, To je geslo za Novega Europejca.

  • Marcos Kače

   A se že govori o miljardah? No, če se tako hitro vzpenjajo te številke, bomo vsaj kmalu dosegli nivo, ko jih ne bo več mogoče zviševati.

   • ZatonMesecnikov

    Tako je, 2-4 milijarde je takšnih v tretjem svetu, ki bi takoj krenili v Europo. Vzel jih boš milijardo, pa bo čakala nova. Pa s svojimi razmnoževalnimi kapacitetami bo njihovo število doseglo prejšnji nivo v 50 letih. Pa četudi se ta milijarda, ki si jo vzel, ne bi razmnoževala.

    Bom s preprosto logiko, da jo boste levičarčki razumeli. Afrika je imela leta 1950 220 milijonov ljudi. Danes jih ima po 68 letih 1,25 milijarde.

    Če bi se razmnoževali kot Europejci, bi jih bilo danes 330 milijonov. Dela dovolj za vse, virov dovolj za vse, delo bi imelo vrednost.

    Če bi se Europa razmnoževala tako kot Afrika, bi od leta 1950 ko je bilo 550 milijonov Europejcev do danes njihovo število narastlo na 3 milijarde. Ni dela za vse, ni virov za vse, delo ima nizko ceno.

    Bo šlo?

    • Marcos Kače

     Aha, in hvala tudi za pokroviteljski ton. “Levičarji” (je kdo sploh rekel da sem levičar?) smo namreč vsi po vrsti neumni in popolnoma inferiorni nad-inteligentnim desničarjem (?).

     Moji sub-inteligenci navkljub, prosim, dovoli mi, da postavim podvprašanje. Azija že sedaj ima 4.6 miljarde ljudi, zakaj niso vsi tu? Pa še to, imaš vir za podatek, da 2-4 miliarde, ki bi takoj prišlo v EU?

     Osebno mislim (če mi je dovoljeno), da simplifikacije kot so ta tvoja, še posebej če jih ljudje vidijo in pomislijo, aha, glej matematika, to gotovo drži, so izjemno zavajajoče. Kdo se nebi ustrašil številke 2-4 miliarde. In dejansko sploh ni pomembno, ali je to res ali ne. Cilj take simplifikacije je že dosežen že s tem, ko tisti ki ga prebere številko vidi in se ustarši.

     • ZatonMesecnikov

      ne trdim, da ste vsi, vendar pišete tako. Zato me je življenje naučilo, da z levičarjem moraš “preprosto”, da bo razumel. Morda razumel.

      Dežele kot Brazilija, mehika, indija, kot politične tvorbe z zunanjimi mejami so to doživele, ko so se množice revežev selile v mesta v iskanju zaslužka. ustvarili so nepregledne plehnate slume. To je bil svet z mejami. Globalni svet, z informacijami dostopnimi vsakomur in brez meja ter dobro prakso izpred nekaj let, ko so se meje odprle je danes postal to, kot prej omenjene dežele. nerazviti imajo tendenco prehajati k razvitim, če jim je to dopuščeno. In Europa je dala jasen signal, da to dopušča. V Aziji imajo tendenco prihoda, iz držav, kjer je rodnost zelo visoka, zaposlitvene možnosti pa nikakršne.

      Če bi se slovenci plodili kot naprimer Sirci, bi jih bilo danes 12 milijonov, od leta 1950 naprej, ko jih je bilo 1,5 milijona. Si predstavljaš njihove zaposlitvene možnosti? Pa 60% mlajših od 30 let starosti?

      Arabcev, ki jih je bilo leta 1950 60 milijonov, je danes 400 milijonov. Čez novih 70 let jih bo 2,6 milijarde. Prihajajo Alžirci, maročani, Tunizijci Sirci, ker že sedaj ni za njih dela. Oziroma finančnih virov za življenje.

      Nikar se ne slepiti, da ni tako. Lahko te številke vsak preveri na netu. Poglej si demografije posameznih dežel. Tam kjer ženska ne pomeni nič, tam je vedno veliko otrok. da boš pa ženskam dal status in zaposlitvene možnosti, bo pa Alah nezadovoljen. Zato pozabi, da se bo rast prebivalstva upočasnila. Worl War zombie je dobra simulacija, kaj nas čaka in tisti juriš na jeruzalemski zid.

     • Marcos Kače

      > Lahko te številke vsak preveri na netu. Poglej si demografije posameznih dežel.

      Nisem vprašal po demografiji, vprašal sem po viru za navedbo, da tisti podatek 2-4 miliarde.

      > Dežele kot Brazilija, mehika, indija, kot politične tvorbe z zunanjimi mejami so to doživele, ko so se množice revežev selile v mesta v iskanju zaslužka. ustvarili so nepregledne plehnate slume. To je bil svet z mejami

      Hruške in jabolke. Interna migracija je neprimerno lažja kot pa emigracija. Nasploh je trend preseljevanj v velika mesta znotraj države in s tem razseljevanje podeželja prisoten v večini držav, tudi razvitih. Npr še v Sloveniji to zaznavamo.

      > Arabcev, ki jih je bilo leta 1950 60 milijonov, je danes 400 milijonov. Čez novih 70 let jih bo 2,6 milijarde.

      Z ničemer nisi dokazal, da so to potencialni emigranti. Npr veliko azijskih držav je po drugi svetovni vojni doživelo skokovito naraščanje prebivalstva (Japonska je samo en od primerov), kateremu ni sledila vsesplošna emigracija.

      Se mi zdi, da vidim, kam tu pes taco moli: Bannonove ideje o globalistični eliti, ki bi rada s pomočjo migrantov zniževala ceno delovne sile?

     • stajerc5

      “Z ničemer nisi dokazal, da so to potencialni emigranti.”
      Fantek, imam samo eno vprasanje: Si bil v Bavconovo-Mencingerjevi soli (ce obstoja?) ali je pa nekje se kaksna druga taksna ustanova?

     • Marcos Kače

      Zanimiva ta tvoja stragegija: najprej začneš z “Fantek”, ker jaz sem seveda fantek, ti pa odrasel dedc, ki je gotovo že veliko dal skozi in ve kaj pomeni življenje.

      Človek bi si mislil, kakšne vse argumente bom sedaj jaz slišal izpod tipk take starešine. No, potem pa ni nič. Kako antiklimatično.

     • ZatonMesecnikov

      #Hruške in jabolke. Interna migracija je neprimerno lažja kot pa
      emigracija. Nasploh je trend preseljevanj v velika mesta znotraj države
      in s tem razseljevanje podeželja prisoten v večini držav, tudi razvitih.
      Npr še v Sloveniji to zaznavamo.#

      Se strinjam, če je te migracije toliko, da jo ta mesta lahko absorbirajo. Japonska mesta so jo, slovenska s težavo, saj smo priča emigraciji. Nigerija, pa Alžirija in te države pa nimajo osnovnih šans. Pa nek bangladeš, pa Pakistan. pa Indija. Ni šans. Kitajska se je začela razvijati šele po usatvitvi stopenj rodnosti. Kar je osnova za začetek gospodarskega razvoja. Drugače bi bilo danes Kitajcve 4 milijarde, po takratnih stopnjah in lezli bi iz Kitajske kot kobilice.

      #Z ničemer nisi dokazal, da so to potencialni emigranti. Npr veliko
      azijskih držav je po drugi svetovni vojni doživelo skokovito naraščanje
      prebivalstva (Japonska je samo en od primerov), kateremu ni sledila
      vsesplošna emigracija.#

      in? kaj pa bodo doma delali? zakaj Alžirci derejo v francijo in Europo? Pa ne 10 let ampak že 50 let. Pa ostali? kaj misliš a? kolonializem, pa podobne nebuloze? daj ga srat, visoko organizirana družba z pridno in dsiciplinirano delovno silo in totalitarističnim sistemom je uspela ustaviti rast. Ostale, ki jim komajda lahko rečeš družbe, pa bodo drle sem in izvažale svoje demografske viške.

      #Nisem vprašal po demografiji, vprašal sem po viru za navedbo, da tisti podatek 2-4 miliarde.#

      Takšne analize se skrivajo, saj bi povzročile paniko. Niti se ne izvajajo. znana so samo poročila sebastiana kurza iz Etiopije, kjer je domov poslal sporočilo 2015, da je zsakrbljen, saj si vsi želijo v Europo. Pa poročila špigla iz Malija ob migranstski krizi 2015, da se vsi pripravljajo na pot.

      Logika ti to pove. Vedno se populacija preliva iz revnih krajev v razvite. če jim to pustijo in vse kaže da Europa to dopušča. namerno ali pa zaradi svoje nesposobnosti in levičarskega cviljenja o človekovih pravicah.

      #Bannonove ideje o globalistični eliti, ki bi rada s pomočjo migrantov zniževala ceno delovne sile?#

      prvič slišim zanj pa ta namig na kulturnomarskistične nebuloze. katera država si pa želi revnih prebivalcev pa kateri delodajalec ima rad zaposlene reveže. nisi bil kaj prida v gospodarstvu vidim. Si denar služiš s neomarksističnimi filozofijami in družbenimi vprašanji?

     • Marijan Tončić

      To je tako kot starost vesolja ali najbolj oddaljeni viden objekt v vesolju, cca 13,5 miliarde svlet. Verjemi ali ne….

 • m_m

  Škoda, da ni bilo nobene varnostnice, ki dobro obvlada borilne veščine. Za te idiote bi bilo to, da jih je natepla ženska, dodatno ponižanje.

 • ZatonMesecnikov

  Sosedje pričakujejo “šturm” na eu mejo še pred pričetkom zime. Migrabnti se morajo le prebiti čez Hrvaško, da se potem lahko vržejo v roke našim Policajem in Filantropom. Vse skupaj pod budnim očesom raznih nevladnih organizacij.

  https://www.krone.at/1771402

  Ne le da levičarji spreminjajo Slovenijo v greznico, sedaj jo bodo še migranti. Slovenija ima vse tendence, da postane Europski Libanon.

 • KAPIBARA

  Ni panike !
  Trda “bosanska” glava…

 • WatsonForus

  ma na kamijone in teraj to v Arabijo !

 • Olga2345

  Norci!

 • xtc

  Nagnat v koloni peš do Neuma na ladjo in skipat v Perzijkem zalivu in pred Nigerijo v morje.

  • stajerc5

   Ta varianta z Perzijskim zalivom je najboljsa. Tam ni niti ene drzave, ki bi jim dovolila samo videti obalo…, tistih pesekov, ki ne lajajo v vodi, je pa tam kolikor hoces!

 • šmentanamuha

  Ja, to je BV, eno samo vreščanje, kričanje, vpitje, sploh ti ni jasno zakaj gre in pol že teče kri, kre neki …
  zato pa naredit ograjo, pol pa naj taborijo pred njo. Nikomur se ne dogaja krivica, ker je jasno, da so take organizirane ilegalne migracije ena sama korupcija in pohlep teh, ki mislijo, da bodo v nekem drugem svetu lahko živeli na tuj račun.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!