fbpx

Interni dokument skrajnih levičarjev: Kako izkoristiti migrantsko krizo za destabilizacijo države

Foto: Youtube

Skrajna nemška levičarska skupina Antifašistična akcija ali na kratko Antifa je pripravila interni dokument za “zaupanja vredne soborce.” Kot so zapisali v dokumentu, mora “zagoreti še veliko več azilnih centrov, na katerih je potem mogoče najti nacistične grafite in slogane.”.


“Če bi sporočilo prišlo v javnost, ga bomo označili za ponaredek, ki nam ga hočejo podtakniti nacistični pokvarjenci. Konec koncev nam ljudje verjamejo, njim pa ne,” so v uvodu poziva zapisali v skupini Antifa.

“Najprej moramo destabilizirati državno oblast”
“Svoja dejanja moramo zaostriti, da najprej destabiliziramo državno oblast, kjer je mogoče,” še pišejo v skupini Antifa. Svojim članom svetujejo, da je potrebno boj proti fašistom okrepiti tako, da izpeljejo veliko več akcij, za katere jih (fašiste) je mogoče okriviti.

“Zagoreti mora še veliko več azilnih centrov, na katerih je potem mogoče najti nacistične grafite in slogane.”

Od retuširanja fotografij do nastavljanja dokazov o krivdi “fašistov”
V pismu so še zapisali, da je treba pripraviti napade na njihove (nemške) ustanove, pri čemer pa je treba nujno nastaviti dokaze, ki bodo potrjevali, da je šlo za dejanja fašistov. “Razen tega se moramo skupaj domisliti nečesa, kar bo deželne vlade privedlo do tega, da nam znatno povečajo finančno pomoč,” so jasni v skupini AntiFa.

Navedli so tudi, da v zanesljivem notranjem krogu še naprej iščejo ljudi z veščinami retuširanja fotografij. Ti bodo fotografije kriminalnih dejanj “poravili” tako, da jih bo mogoče pripisati nacistom. A očitno imajo s tehničnim kadrom manjše probleme, saj so dodali, da bi bila priredba videoposnetkov iz istih razlogov še veliko bolj dragocena.

“Moramo se pomešati mednje in izvajati kriminalna dejanja”
V skupini Antifa so zapisali tudi, da je treba spopade s fašisti na demonstracijah ali ob drugih priložnostih čim bolje izkoristiti. Članom svetujejo, da iztrgajo fašistom čim več oblačil ali česa podobnega, saj “ni dokaznega materiala fašistov, ki ga lahko pustimo na kraju zločina in tako krivdo za svoje napade zvalimo na naciste, namreč nikoli dovolj”.

“Pri demonstracijah fašistov se nas mora veliko več pomešati mednje in izvajati kriminalna dejanja, ki se potem seveda naprtijo nacistom. Poleg tega ni čas za to, da se oziramo na neudeležene,” so še zapisali v svojem pismu.

Aleksander Rant