Italijanski mediji: Nevladne organizacije so začele migrantske ladje iz Libije preusmerjati v severna italijanska pristanišča – med njimi tudi Trst!

Foto: epa

Pred dnevi je predsednik Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb mag. Branko Grims pozval vladajoče, naj čim prej zaščitijo slovensko mejo z Italijo. Italija je v zadnjem letu, po uspešnem zaprtju balkanske migrantske poti, postala glavna točka prihoda migrantov, predvsem iz Libije. Nekateri mediji poročajo, da je po razpadu libijske države najbolj dobičkonosen “gospodarski” posel Libijcev postalo prav tihotapljenje migrantov v Evropo.

Italijanski mediji pa zdaj poročajo, da so začele tako imenovane nevladne organizacije, ki pogosto sodelujejo pri tem tihotapljenju, ladje preusmerjati v severna italijanska pristanišča, kot so Livorno, Genova in Trst. Novica je završala v italijanski politiki, mnogi so bili zgroženi. Novico, da so začele nevladne organizacije migrante preusmerjati v severna pristanišča, je komentiral tudi predstavnik stranke Severna liga Massimiliano Fedriga, ki je dejal: “To je popolna norost!”

Obalna straža pomaga uvažati migrante
Fedriga je za italijansko tiskovno agencijo ANSA povedal: “Namesto, da bi preprečevali odhode migrantov na izhodiščni točki, so se odločili, da jih bodo razpršili po več pristaniščih. Evropa zapira pristanišča za migrante, mi pa odpiramo nova!” Fedriga se prav tako sprašuje, kaj o tem meni predsednica pokrajine Friuli-Venezia-Giulia Debora Serracchiani. Sarracchianijeva je tudi v vodstvu Demokratske stranke in je, kot pravi Fedriga, “že večkrat dokazala, da deluje v interesu stranke, ne pa v interesu prebivalcev pokrajine”. Fedriga upa, da temu tudi tokrat ni tako.

Serracchianijeva je sicer odkrita levičarka. V času, ko je bila evropska poslanka, se je pridružila poslanski skupini Progresivno zavezništvo socialistov in demokratov. Fedrigi v odzivu ni odgovorila na vprašanje, temveč ga je napadla v klasičnem levičarskem slogu, češ da je Fedriga tisti, ki ni naredil nič za deželo in da dela zdraho samo zato, ker je močno vključen v politiko Rima. Tudi tržaški župan Roberto Dipiazza se je posmehoval ideji, da bi migrante vozili v “njegovo” pristanišče. Dipiazza, prav tako pristaš politične levice, meni, da bi bilo absurdno pobirati migrante pred libijsko obalo in jih voziti v Italijo. A ravno to se dogaja.

Ne glede na to, ali novice iz Italije držijo, pa je prav, da se Slovenija na morebitni migrantski val iz Italije pripravi. Trst je preblizu slovensko-italijanske meje, da bi si zatiskali oči. Zato bi bilo prav, da vlada priporočila SDS in mag. Branka Grimsa, enkrat za spremembo, vzame resno. V primeru tihotapljenja migrantov iz Libije ne gre namreč za nekaj družin. Gre za horde mladih afriških moških, starih okoli 20 let, ki so navajeni na okrutnost življenja v svojih državah. Slovenija takšnega varnostnega bremena ne bi zmogla. Vojska in policija sta že tako na robu svojih zmogljivosti. Zato je najbolj pametno zaščititi mejo in preprečiti morebitne migracije čez slovensko ozemlje. A pri tej vladi nas ne bi čudilo, če bi mirno odprli vrata, tako kot smo jih pri zadnjem migrantskem valu, ko je Slovenijo ilegalno prečkalo skoraj pol milijona migrantov.

A. R.

 • princeska

  Bodo Italijani te ladje še hodili iskat pred Libijsko obalo!

  • Olga

   Fajonka in Kucan jih bosta zamenjala!

 • sale

  se strinjam pa v evropo tudi pomagamo drek mešat

 • sale

  bim bam bim bam ajd farji kličejo pa ne preveč v pušico metat bo zmankalo za NOVO

 • Našo vojsko so namenoma izčrpal. Vse to je načrtno. Sam me zanima kakšen je nadaljni načrt, iztrebiti slovence? Trst je zraven nas in teli čokoladni bodo lahko tudi peš prišli k nam. Grimsu dam prav. In to da ga vlada ignorira…cerarjevi, samo to pomeni, da za varnost državljanov ne bo poskrbelo. Jst mislim, da bi Slovenija morala imeti svojo orožarsko industrijo in dovooliti, da ima vsaka družina doma vsaj en kos orožja. Zakaj tako mislim? Ker nas slovencev je malo in da se nas hitro iztrebit.

 • Novakec1

  Ja, v Kopru bosta skup privezana mega turistična ladja s tremi krovi in ena migrantska iz Libije.

  • Olga

   Popravek: mega turističnih ladij ne bi več! Popovič bo imel MIGRANTSKE centre po Kopru! Bratuškova je pa tako povedala, da ne rabi denar…. Kučan ga pa ima dosti, ker ga je z Udbo opral…

  • Ji hi

 • Olga

  Vsi na volitve! Komunajzle, ki podpirajo uvoz NEZAKONITIH MIGRANTOV, izgnati skupaj z njimi in “človekoljubnimi” Sorosovimi organizacijami, ki samo nažirajo davkoplačevalce in uvažajo divjake! Tistim, ki jih pa želijo (Kučan, Vajgl, Fajon..) pa dostaviti na dom, pa naj jih živijo!

  • von Rhein

   Tudi,če jih dostaviš njim , bodo poskrbeli,da bodo dosstavljeni živeli iz tujih žepov.

  • Steiermark

   Ne dostaviti na dom, ampak, jih spakirati skupaj s temi njim enakimi podvrstami divjakov ter jih dostaviti tja, kamor spadajo – v Afriko!

 • von Rhein

  Wien: Streit um Hunde endete im Spital

  18 letna negra iz Somalije je grobo poškodovala 54 letno domačinko. Vzrok napada…za njo (njih ) so psi nečista bitja. Torej,spoštovati je treba njihove poglede na svet,če ne…fizični obračun.
  Taka svojat se vozi s čolni par metrov proč od obale kjer jih sprejmejo “razumevajoči rešitelji” in vozijo naprej v Evropo.

  • dob

   Revežem pač ne pomagaš tako, da jim pustiš, da v jezi razsajajo po slaščičarni, razbijajo, pretepajo ljudi, posiljujejo ženske, razsajajo, vsem vsiljujejo svoje razvade (ne navad!) in sploh delajo kar hočejo.
   Toda, če dobro pomislimo, nam ta vzorec sploh ni neznan.

   Kučanizem se proti kriminalu postavi tako, da kriminalce spravlja na oblast, od koder potem ti lahko legalno kradejo. Kradejo po svojih zakonih, saj imajo večino v parlamentu, ki jih sprejme in podpira.
   Večina zakonov iz tega parlamenta je uperjena proti nam. Niso sprejeti v našo korist in za nas! Obrnjeni so proti nam. Oblast se tako bori proti lastnemu ljudstvu.
   Nam vladajo vlade, ki sovražijo polovico svojih državljanov!

   Kakšne zakone pa sploh lahko sprejemajo takšne vlade, ki povozijo vsak predlog, če pride iz opozicije?!

 • Lisjak

  Koroški deželni glavar(SPO) je pred kratkim na seji deželne vlade dejal,da načrtuje EU Komisija 70 milijonov “novih državljanov”in,da to ni teorija zarote,ampak politična realnost.

  • von Rhein

   Sloveniji kvota 4 do 5 milijonov. Dve tretjini negrov.

  • šmentanamuha

   Od nikogar izvoljena EU komisija nedemokratično določa prihodnost demokratični Evropski skupnosti. Imamo voditelje, ki jih nismo izvolili in voljene politike, ki nimajo jajc, da bi se postavilo v bran ljudstvu, ki jih je izvolilo.

 • šmentanamuha

  Za to levičarsko norost človek sploh ne najde besed. Svet bodo vrgli s tečajev in pri tem pili in se veselili, vlekli črtice belega prahu in si domišljali, da gradijo svetlo prihodnost. Zaenkrat jim pri teh načrtih najbolj pomaga apatija večine, ki zaradi uspešne indoktrinacijske dresure ni zmožna razmišljati samostojno. Ta večina sploh ne opazi, da so praktično že skuhane žabe. Samo otopelo gledajo in čakajo, kaj se bo zgodilo. Niti osnovnega samoohrnitvenega nagona nimajo več.

 • šmentanamuha

  Da bo jasno, zakaj Nato oborožuje baltske države, Ukrajino, Romunijo…preprečiti hočejo, da bi se slovanski svet povezal med sabo. Zato Rusijo demonizirajo in ustvarjajo lažno ogroženost. Višegrajci imajo trenutno edini dobro strategijo preživetja na dolgi rok. Slovenska politika bi morala razmisliti, kako se čim bolj povezati z njimi. Naši sovražniki niso Rusi, ampak samooklicana Evropska komisija.

  • Novakec1

   €U unija, ne samo komisija.

   • šmentanamuha

    Ja, ampak komisija je tista, ki da navodila, kaj naj se potem sprocesira skozi EU organe. Komisija je problem, ker ne vemo, kdo je nastavil te ljudi in imajo neomejeno moč odločanja. Še kralji niso vladali na tak način.

    • Novakec1

     Saj niso z Marsa

 • centurion

  Zapečeni svojati in njihovim levim soroš-uvoznikom je potrebno
  napovedati vojno po vseh pravilih.
  Za tem striktno potopiti vsa plovila, ki nadaljujejo s tem tovorom v
  Sredozemskem morju ter matična plovila NGO.
  V vsako slovensko družino pa iz proračuna darilo
  Smith&Wesson 357 magnum s pripadajočim številom “tablet”
  proti glavobolu.

  • Novakec1

   Tu ne bo nobenih pravil, zakon močnejšega, iznajdlivejšega itd…..

 • šmentanamuha

  Mimogrede, tale nova taktika uvoza negrotov je posledica nedavnega tripartitnega sestanka z Merkolovo, italjanom in še enim predsednikom. Nevladniki to počnejo v dogovoru z njimi, v to sem prepričana. Preveč so korajžni.

  • Morala

   Nemec, Italijan in Francoz so se sestali na pogovorih.

 • centurion

  Tako Čehi, ki so se rešili komunizma te dni ukrepajo
  glede varnosti državljanov.

  “…..Češki parlament z novim zakonom glede uporabe orožja
  Češki parlament je v sredo z veliko večino potrdil ustavne spremembe, ki češkim državljanom dovoljujejo uporabo orožja v času ogroženosti državne varnosti, h kateri spadajo tudi teroristični napadi. Za uveljavitev je potrebna še potrditev v zgornjem domu, ki pa naj bi bila zagotovljena. Ustavne spremembe so v nasprotju z evropsko direktivo o nadzoru orožja, ki jo je sredi marca sprejel Evropski parlament. Ta kot del protiterorističnih ukrepov civilistom prepoveduje lastništvo določenega polavtomatskega strelnega orožja..”

  ve na
  http://siol.net/aktualno/naslovna/ceski-parlament-z-novim-zakonom-glede-uporabe-orozja-16445

  Tako se dela, če nimaš Cerarja, SMC, DESUS, SD, Levica kretenov v parlamentu!

 • Morala

  Saj ni več besed!

  Kaj kmalu lahko pričakujemo nekaj takega tudi v Sloveniji – divjajo brez kontole.

  http://www.kurir.rs/vesti/srbija/2878243/divljaju-bez-kontrole-migranti-napali-12-godisnju-devojcicu-u-somboru-otac-je-jedva-spasaood-napadaca

 • sprehajalec

  Zvedeli so za Murgl’čev, Fajonkin in Štrukljev klic dobrodošlice in wellcome orgijanje extremne levice na Kongresnem trgu v Slovencem zgodovinsko sovražnem jeziku. V tem jeziku je za Slovence izraz Saqaliba, označeval je pa predvsem sužnje, ki so jim prišli v roke. Slovencem so bili pa oni znani predvsem kot Mauri oziroma Za morci in spomin nanje je ohranila nesreča Lepe Vide.

  Sedaj naj bi se pa vse to ponovilo…

 • Razocarana

  Namesto da bi se ‘rešene’ migrante NGO in Frontex vozili v najbljižje pristanišče, ki je v primeru ‘rešenih’ ob Libiljski obali v Tuniziji, ne bodo več samo prečkali celo Sredozemsko morje, ampak bodo delali še ovinek okoli italjanskega škornja. Kdo je tukaj nor?

  Že sam predlog kaže za kaj se res gre, za namerno tihotapstvo ilegalcev, od katerih je po poročilih UN samo 2,6% pravih beguncev, v Italijo, ki potem roti in benti da morajo druge EU države solidarnostno prevzeti of njih breme ki ga italjanska vlada pod taktirko EU namerno uvaža v Evropo in s tem podpihuje nove prihode. Kar bo posledično prineslo še več smrti na morju, ne da to EU in NGO mar za to, ker če bi jim bilo, bi že zdavnaj prevzeli Avstralsko politiko glede ilegalcev, ki je v praksi pokazala da deluje.

  • sprehajalec

   Povezava ultra levice in džihadistov je dokazana, oni jih sploh ne rešuejo ampak pobirajo z obale. Njihov namen je rušenje obstoječega reda v Europi in civilizacije, kot jo poznamo. Ustvariti kaos in anarhijo z nemiri ter vojnami, razredčenje belega prebivalstva in ustvarjanje novega reda. Gre za obliko izvoza Marksistične revolucije po svetu, kot so jo sanjali od samega začetka. Sedaj gre za Kulturne marksiste, ki bi z internacionalizacijo sveta, zanikanjem razlik med deli sveta radi svet pahnili nazaj v praskupnost brez privatne lastnine, Neka idealna družba in večna želja poklicnih marksistov.

   • šmentanamuha

    Hunger games.

  • Borut Stari

   To ni reševanje, ampak zelo donosen posel. Nihče ne ve koliko teh revežev uporabijo za “rezervne dele”. Nafta je pase. Zdaj so na vrsti človeški organi.

   • Bravo, lepo si napisal.

    • Borut Stari

     Veliko je ljudi na svetu. Žal pa so v manjšini posamezniki z veliko začetnico “Č”.

 • Nada

  Takšne vrste nevladne organizacije bi bilo treba prepovedati. Zakaj sploh imajo države vlade, če potem lahko nevladniki delajo in delujejo po svoje? Kaj so nevladniki država nad državo?

  • šmentanamuha

   Ti nevladniki so protidržavne teroristične organizacije in jih treba začet tako tudi obravnavat.

 • centurion

  Takole izgleda organiziran uvoz s strani NGO in
  levih oblasti v Italiji in Evropi.
  Potrebno malo poznavanja IT jezika.

  https://www.youtube.com/watch?v=dP4rYgJKo_w

  • Caetano

   Te organizacije so v sluzbi novega svetovnega reda – marksizma. Zraven so pa se financirane od islamistov kajti trenutno ima dovolj skupnih interesov za sodelovanje – unicevanje zahodne civilizacije in njeno nadomescanje s t.i. multikulturalizmom kjer bo vladal kulturni marksizem.

 • Steiermark

  Ja, ampak žalostno je, da nas hočejo “nadomestiti” z nekimi podvrstami opicjih divjakov….

 • bojan

  kmalu bomo tega dreka črnega imeli pri nas … Orožje si nabavte pa ga nosite s seboj .. ko bo kr črnuh kej poskušal samo metek v glavo …

  • janko

   Ti radi kradejo, ampak ne smeš mu nič, kazen je 30 let. Svet postaja vedno manjši, ja. Najti bo treba drugačno samoobrambno strategijo. Najprej VSI na volitve, za ZMERAJ preprečiti levičarjem priti v koalicijo! To je prvo!

   • McBobo

    Prepovedati in odstraniti komunizem in muslimanizem po celem svetu.

 • RealRevolution

  Ni skrivnost,da je nasa vlada unicevalna in nesposobna,
  ampak se kar ima stevilne podpornike.
  To nam pa tudi pove o tem,da so nekateri volilci isti kot ta vlada.

 • Nata

  Ja, kako torej naprej ?? EU pa nič ? Vse tiho je bilo ? Prihajajo tisoči, vsakodnevno, Unija pa flancari o nekakšnih kvotah ?

 • Janez

  JA !
  ZAMENJAVA MINISTRICE ZA OBRAMBO – VSEKAKOR !
  In?
  OKREPITEV MNZ ! G. Grimsa za MINISTRA ZA NOTRANJE ZADEVE.
  G. HOJSA!
  Za MINISTRA ZA OBRAMBO. L.R. J. KOMENDA

 • Hribouc

  Rdeči vladarji so na dopustu!
  Dajte mir.
  ————————–
  Edinole, karla Ergjavca-Zalivskega lahko pokličete v Hrvatistan. Enkrat bo že pršu, a ne?

 • luckyss

  Tisti, ki se greste “humanost”….
  Najbolj nehumano je ljudi naložiti na čolne in potem tiste, ki ne utonejo, proti njihovi volji deliti po Evropi…
  V Libiji jih naj v pristanišču naloži ladja in jih pelje direktno pod smrdljivo krilo Frau Merkel..

  • sprehajalec

   To niti slučajno ni rešitev za nas. bodo “nemški turisti” potem nekoč otipavali in težili ženskam in punčkam po Ljubljani….

  • Tačka

   luuuuckyss iskala sem te, vuf vuf aaaaaa

 • MartinKrpan

  Italijanska desnica je izolirana in kljub angažmanu tega ne zmore rešiti sama. Ostali gledamo, saj se to nas ne tiče.

  p.s. ko gre za levičarski angažman so prec vsi zraven, vlade, EU, Fajonke, Sorosi, mase razbijaških vandalov, vključno z muslimanskimi invazorji s katerimi levičarji vzgajajo novo sinergijo odličnosti.

  … da bomo lahko jutri vsi enaki in vsi lepe krem barve.

  • McBobo

   Potem pa dajmo vsi začet uživat v brezdelju, pa da vidimo, koliko časa bo še sistem vzdržal.

 • rrrrr

  ,, Kdor izganja Slovence, bo najprej okusil Kitajce in na koncu fasal Mohamedance” ( tržaški pregovor )

 • Darko Bukovec

  PROBLEM NISO MUSLIMANI PROBLEM SO LIBERALCI IN ELITA….POANTA JE NEW WORLD ORDER OD ELITE…..HOČEJE NAREDITI KAOS PO CELEMU SVETU ZATO DA LAHKO ČIPIRAJO POD KOŽO VSE LJUDI…

 • Oregon

  najvecja fora je, da meni skenirajo pasoš za vsako ko sem sel 3 dni delat na Hrvasko stran. Bolano do amena, horde teh divjakov pa brez vseh papirjev. Posirjem se na tako drzavo in na tako Evropo.

 • zaton

  No, očitno se “uvažanje” “doktorjev”, “inženirjev” in ostalih “intelektualcev” nadaljuje in kot kaže temu ne bo konca.

 • totex39

  Zapečeni migranti s pomočjo plačanimi terorističnimi organizacijami osvajajo Evropo, kar evropskim mešetarskim politikom še sedaj ni jasno, da je to njihovo poslanstvo, da osvojijo čim več ozemlja.

 • Hribouc

  Cerar – kupi ograjo proti Italiji takoj!
  Avstrijci bodo blokirali severno mejo preden se utegneš obriti!

  Ali pa , družno s papežem, delajta dobrodošlico, pa še Zore naj priskoči – opazil sem, da nosi križ enake sorte kot Frančišek ; pazite, ti nas peljejo v maloro!

  • dr Janez Sveti

   Kje si doma, da te dam v ograjo? Zaradi tvoje varnosti seveda.
   DR Janez Sveti Graditelj d.d.

 • Morala

  Ruf mich Angela….hahahaha…

  https://www.youtube.com/watch?v=zJZfuJdycGc

 • dr Janez Sveti

  Ahhh…
  Toliko obljubljenih emigrantov pa nikjer!! JBG!! Trojke ni bilo, teroristov ni, emigrantov ni…Kako naj verjamem takšnim politikom, ki samo govorijo pa se nič ne uresniči?
  DR Janez Sveti genij?

 • Goran Hvala

  Mene pa zanima zakaj ze je razpadla libijska drzava?.

  • dr Janez Sveti

   Vprašaj strica Google. A si len?
   DR Janez Sveti Al Sejf

   • Goran Hvala

    Ne ne…google laze…ker vsi lazejo ker so sami levaki…zato pa sprasujem desnake na novitv ki sam resnico trosijo…

    • dr Janez Sveti

     Vsak ima svojo teorijo. Moja je čudna, ker sem delal z Libijo dobre posle in sem dobro vedel, kako živijo in kako razmišljajo. Lahko pa poskusiš in boš našel podatek, koliko so USA dolžne ostale Libiji. Lahko najdeš tudi podatek,koliko je stala “osvobajanje” Američanov Kuvajt. Mislim, da celo finančni minister Kuvajta na Youtube razlaga, kako je moral delit milijarde. Lahko se tudi pozanimaš, koliko stane Saudijsko Arabijo njihovo “prijateljstvo” z USA. Ni poceni.
     Dr Janez Sveti eximport

     • Goran Hvala

      Sej to sm prebral vse…ze nestetokrat…sam jaz sprasujem desnake da mi razlozjo..ker vse vedo in govorijo sam resnico…;-)

     • sprehajalec

      Gre za Arabsko pomlad Goran, revolucija v stilu Francoske nekoč v Europi. Napetosti v družbi, zaradi eksponentne rodnosti v arabskih deželah (59 milijonov leta 1950, danes 390 milijonov) je tako, kot bi se prebivalstvo Slovenije povečalo v tem času iz 1,6 milijona na 10 milijonov. 60% prebivalstva mladih brez služb in perspektive, kot lahko vidiš že danes pri 2 milijonih je težava. Na drugi strani veliko bogastvo izbranih družin in samodržcev že desetletja na oblasti. Marksistična dialetična teorija revolucije je za takšno stanje uporabila definicijo, da se razred zatiranih upre razredu zatiralcev. Tačelo se je v Tuniziji, šlo na Egipt, potem libijo, Alžirijo in Sirijo. Tako kot v Franciji 1789 je sledila državljanska vojna in zunanja intervenicija.

      Zgodovina je že vse to imela Gorane. ni treba odkrivati nič novega.

     • Goran Hvala

      Aja nism vedu da so bli zatirani iz eu in amerike in so sli libijo osvobajat…kaj vse zves ejga…pa sm spet neki novga zvedu…

     • sprehajalec

      Saj niso. odgovori mi na eno vprašanje, zakaj so začeli v Tuniziji, ko pa je bil Tunizijski režim profrancoski, pa prozahodni pa destinacija za zahodne turiste?

     • Goran Hvala

      A niso glih francozi najvec bli dovzni dol okrog…vsaj gadafiju…nima pomena ce si prozahodni ko pa ti zahod dolguje miljarde…je lazje rakete poslat kot kuverto zgleda…

     • sprehajalec

      Praviš so najprej Tunizijca skenslali, potem Egipčana, pa mu potem pomagali nazaj, pa Alžirca,..

      Skineš Tunizijca, si mu dolžan, pa nastaviš novega, pa mu nisi več dolžen, tako gre danes v svetu. Pis of kejk. Že slutim naslednji korak slovenske Vlade kako se naj zneboi dolga…

      Ne vem zakaj je potem nek princip glede vračanja, zadnjo tranšo land and lease pomoči iz druge vojne je Rusija plačala pred kratkim. Zakaj ni kar rekla, pridite ponjo?

     • Hun

      Sarkozy si je napolnil zepe z libijskim zlatom

     • centurion

      MONA, zato, ker je imel Gadafi tako demokracijo kot Brozov Jože!
      Juga šla v kurac tko kot Libija.
      Dvakrat pečeni pa so tko in tko isti qrac kot levi buzeranti.
      Kapiš?
      Ne.
      Glih tako prou.

     • Goran Hvala

      Wow se en cist nastelan….as pozabu bufke razvitezev do libije oment..tisti ki so ga prvi zbombndirali…pardon so uvozili demokracijo dol tako kot pravjo tebi podobni pametnjakovici…no in kaj vam zdej ne pase…bufov ni vec in demokracija tam dol kr buta z vseh kotov…verjetno ne kapis a ne…ker sam desnakarji vse veste…pa jokcate tud najbolj od vseh ker se sam vam krivica godi na tej zemljici…

     • Hun

      ti kapiraš k fašš šamar

  • Bozz

   Zato ker je Gadafi javno dejal, da bo Evropa čez 50 let muslimanska in to brez orožja, ampak z imigracijo in velikega števila rojstev muslimanskih otrok v primerjavi z Evropskimi. Zato so tisti na vrhu dobili idejo, da bi to raje videli v 5. letih in da bi to najlažje dosegli z odstavitvijo Gadafija z oblasti.

  • šmentanamuha

   Zato ker so NWO masoni tako želeli.

 • samsara

  Morda pa se urednici Financ Simoni Toplak nekoč le uresniči želja, ki jo je sama napisla na njihovem forumu in si najde primernega črnca.
  Pa tov. Hanžek jih bo zagotovo sprejel odprtih rok in vrat svojega doma. Tov. Mesec, Tomić, Kordež, podobni in sorodni takisto.
  Nikakor ne smem pozabiti na domnevno mentalno nadpovprečno razvito Evgenijo Carl. Tudi ona je zagotovo voljna sprejeti pod svoje okrilje kar nekaj osebkov iz zgoraj omenjene 20+ letne moške populacije Afričanov.

 • Anja Kovacic

  NAJ POSTRELIJO VOS TISTO GOLAZEN!!!!!!

  • Zgornji

   Ne, bejbi, nesmemo uničevati, … ker z Uničenjem še Ničesar ne Izboljšaš . No, lahko bi jih pa Vseskupaj poslali nazaj tja dol od koder so se priplazili, pa naj se tam v “Miru” pobijejo med sabo, z njihovo “religijo miru” … !!! ! !!!

 • V Haloze naj jih peljejo Tuneku, hi hi, jih bodo z odprtimi rokami sprejeli.

 • Vojteh Dovč

  janez naredi nekaj ,pripelji ovce na mejo..

  • centurion

   Prvo tebe in leve debile pred strelski vod.
   Ti se lohka rešiš, ker imaš IQ manjši odštevilke svojga čevlja.
   Oproščen.

   • Vojteh Dovč

    Hvala kako ste humani

    • šmentanamuha

     levičarji se igrate z usodo naroda in tako tudi s svojo usodo.

     • stop izdajalcem in migraciji

      Igrajo se z usodo naroda, tako je!!!!!!!! To so izdajalci brez morale!

  • Ko bo Janez na čelu vlade bo sigurno kaj naredil v smeri za varnost svojih državljanov. Zdaj moraš pa prosit g. Cerarja, da kaj naredi na meji, trenutno je on leader. Ma ne vem če bo hotel uslušati tvojo prošnjo, ali pa…bo poslal mušice na mejo in to je to. Smo podhranjeni.

 • Adolf Hitler

  A ZDAJ NAM BODO ŠE TUDI TRST ZASMRDEL!KJE MI JE MG 42

 • Adolf Hitler

  SO KO ŠĆURKI BL JIH FENTAŠ VEČ JIH JE PREKLET SMRAD!

 • l

  ” Nevladne ” organizacije izvajajo IZDAJO evropskega naroda in evropske varnosti !!!!!!!!! Plačani so od antikrista Sorosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Goran Hvala

   Ma ni res..jaz jih placujem..kaksen soros neki…un je na aparatih prkljucen de lahko se malo cablje…

 • l

  ” Nevladne ” organizacije izvajajo IZDAJO evropskega naroda in evropske
  varnosti !!!!!!!!! Plačani so od ju.-ovskega antikrista
  Sorosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Adolf Hitler

  TO IMAMO TO OD TEGA K NAS BUZERANTI IN LEZBE I DA ŠE NE POZABM TRANGENDA IN PEDOFILI IMAMO TO KAR IMAMO SMRAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Evropski narodi se moramo zbuditi in obvarovati svoje meje ter kulturno etične navade pred izdajalci in ostalimi kateri si želijo naša življenja uničiti !!!!!!!!!!!!!

 • Evropski narodi se moramo zbuditi in obvarovati svoje meje ter kulturno
  etične navade pred izdajalci in ostalimi kateri si želijo naša
  življenja uničiti !!!!!!!!!!!

 • Soros je antikrist izrae. agent. Krščanska Rusija je za njim razpisala mednarodni aretacijski nalog. http://reflectionofmind.org/vladimir-putin-russia-issues-international-arrest-warrant-rothschild-soros/

 • šmentanamuha

  HRVATSKA MASONSKA LOŽA ZAPOVIJEDILA UVOZ ‘IZBJEGLICA’- evo kako je 2007. član Trilaterale najavio pripajanje Bliskog istoka Europi!
  http://www.dnevno.hr/planet-x/sirite-dalje-hrvatska-masonska-loza-zapovjedila-uvoz-izbjeglica-evo-kako-je-2007-clan-trilaterale-najavio-pripajanje-bliskog-istoka-europi-830166/

 • šmentanamuha

  Za tistze, ki še vedno točite solze ob pogledu na migrante, ki imajo polno rit vsega:
  PROVELA SAM DAN S ‘IZBJEGLICAMA’: Evo što vam moram reći, a da drugi prešućuju
  http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/provela-sam-dan-s-izbjeglicama-evo-sto-vam-moram-reci-da-drugi-presucuju-831425/

 • NORVEŠKA zanika nekrščanske židovske izraelske izdelke. Soros je tudi njihov. https://www.thelocal.no/20170512/norways-biggest-trade-union-angers-israel-with-boycott

  • Hun

   židovski izdelki kitajske izdelave..

 • ž

  Evropski narodi se moramo zbuditi in obvarovati svoje meje ter kulturno
  etične navade pred notranjimi izdajalci ( ” nevladnimi” plačanci od Sorosa) in pred invazijo izven teh meja!!!!!!!

 • ž

  BRUSELJ ne ščiti evropskih državljanov niti evropskega ozemlja!!!!!!!!!!!! Očitno je Bruselj plačan od antikrista Sorosa!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Najplemenitejši

  Od vseh tistih milijonov migrantov, ki so prišli v Slovenijo, jaz nisem videl še nobenega! Celo desnaki jih z dioptrijo +50 ne najdejo!

  • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

   Čas, da si omisliš očala z dioptrijo +50

   • Najplemenitejši

    Saj nisem desnak!

    • centurion

     No, ne jezi se.
     Si pa zato butl.

     • Zgornji

      JA, MILO REČENO .

  • sprehajalec

   Na Kotnikovo pojdi, pa bo… Pa cigarete jim prinesi s seboj, če si kaj humanitarca pa če ti je kaj do človeškega življenja.

  • Bozz

   Potrpi…kmalu jih boš videl…samo ne potem jamrati, da ti nobeden ni povedal.

  • Razocarana

   Malo se po središču Ljubljani sprehodi tam med enajsto in šesto uro, boš imel čast v najhujši vročini videti še kakšno s črno rjuho okrašeno žensko.

   • Zgornji

    TOOOČNO TKOOO !!! ! !!! SEM JIH VIDEL, TUDI JAZ, JA MAŠKARE NINĐASTE !!! ! !!!

   • Najplemenitejši

    Tisto sem pa videl, samo sem mislil, da je turistka iz ZDA.

  • Zgornji

   KOZU ČOROVO BLESAV SLEP !!! ! !!! RAVNO V SOBOTO SEM SPET ENEGA VIDEL KAKO JE TEKEL PROTI LJUBLJANI !!! ! !!! BOLNIKI BOLANI POKVARJENI ZLOBNI !!! ! !!! OBOJI – Z TABO VRED !!! ! !!!

 • upornik22

  jst sem pripravljen streljat na take ljudi mi ni nč žal če koga ubijem za mojo varnost gre in pika!!!

  • McBobo

   Se bojim, da bomo kmalu vsi dobili priložnost, če bomo hoteli ali pa ne za ubijanje.

 • dare326

  Situacija v Furlaniji je že kritična in kmalu bo več zamorcev kot zamejskih Slovencev. Mediji, tako italijanski kot slovenski, so pod cenzuro in ne upajo objaviti dejanskih številk.

 • Zaveznik SDS

  Kje ste borci NOB, ajde partizančki pokažte kako ste se boril, pa direkt v TRST.

  • BengBeng

   Na Kanalu A visijo vsi, prav zdaj vrtijo ‘Partizanska eskadrila’.

 • BengBeng

  Tako bo po naših gozdovih, ko levaki dobro pomešajo s pobratenimi zapečenci.

  http://imgur.com/a/lIZF3

 • PosteniDrzavljan

  Kaj vse verjamete ljudje bozji,to so vse “novice” katere hočejo nagnati strah v kosti ljudem.

 • LEVI TELEBAJSEK

  Ravno danes berem, da Italjani nameravajo dati EU vize 200 000 migrantom, ki se bodo lahko gibali po EU in tako se jih bodo rešili.
  Francozi imajo zavarovano mejo
  Avstrija je že napovedala vojsko na meji
  Švicarji imajo tanke na meji
  Kaj pa slovenija ??? Cerar ne bo ukrepal dokler ne bo že spet oar mesecev prepozno.

  • Bozz

   …in tako bo Hanžek prišel do svojih 200.000…

 • Hun

  očitno so v Italij lokalni občinski uradniki podkupljeni že dlje časa v biznisu z migranti…Popoviču se pa itak šopir po talijansk

  • Novakec1

   Še slovensko ne zna kaj šele makaronarsk

 • krščanski narodi, odprimo oči

  papež pravi da naj so meje odprte, koliko mu za te neumnosti v ozadju plačuje anjtikrščanski ž. Soros? Papežu je lahko, on ima palačo in stražarje! Navadni narod pa nima ničesar. MEJE MORAMO VAROVATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Zgornji

  JA, KAAAAAAAJ PA IMAJO NEVLADNE ORGANIZACIJE – BERI BANDE – ZA POČETI NA TUJIH OZEMLJIH/DRŽAVAH ???

 • nezaščitene meje, nezaščitena država in nezaščiteni državljani. Preprosto za razumeti. Brez filozofije.

 • …..

  Izdajalci v državah so soroševi plačanci. Za keš so sposobni izdati lastni narod, lastno domovino, lastne meje. Sramotno.

 • tomnidari

  Vsekakor je prvi predviden ukrep postavitev sprejemnega centra! Beržan je že dal vedet, da nima nič proti njim.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!