Kar 60 odstotkov vprašanih Francozov meni, da jih migranti ogrožajo

slika je simbolična (vir: facebook)

Novoobjavljena anketa, opravljena v Franciji, je razkrila, da 60 odstotkov vprašanih verjame, da priseljevanje migrantov predstavlja grožnjo za varnost Francije.

Študija, ki jo je opravila javnomnenjska agencija IPSOS, je pokazala, da 60 odstotkov Francozov doživlja migrante, ki prihajajo v državo, kot grožnjo.

Od tega 45 odstotkov vprašanih meni, da migranti, ki vdirajo v Francijo, Francozom odžirajo socialo, medtem ko je 54 odstotka vprašanih, kot poroča Voice of Europe, prepričanih, da bi morali Francozi imeti prednost pri zaposlovanju pred migranti.

Velika večina si želi močnega voditelja
Ravno tako 73 odstotkov vprašanih verjame, da je ekonomija naravnana v prid bogate elite, medtem ko 46 odstotkov vprašanih meni, da trenutni “sistem ne deluje več “.

75 odstotkov vprašanih meni, da “starim strankam in politikom ni mar za ljudi, niti jih ne razumejo”. 80 odstotkov vprašanih pa je naklonjenih prihodu močnega voditelja, ki bi kršil pravila zato, da bi se situacija v državi izboljšala. Kar 65 odstotkov vprašanih je prepričanih, da bi močan voditelj lahko obrnil trenutni trend in državo vzel iz rok bogatih in vplivnih.

Ivan Šokić

 • xtc

  No počasi se premika …………….. in rabijomočnega voditelja skratka temelji za F verzijo Adija,kot je napovedal Nosterdamus so že uliti,sedaj mora le še štartati.-kar pa ni daleč.

 • skorpijon93

  zakaj pa uvažate islam , prav vam je ! izrojena levičarska politika odprtih meja se obrestuje

  • Novakec1

   Levaki so samo marionete za izpeljavo pomuslimanjenja €U po naročilu bogatih stricev iz svetovnega ozadja, so preveč plitki da bi to vodil.

   • janko

    ************
    “Levaki so samo marionete za izpeljavo pomuslimanjenja €U po naročilu bogatih stricev iz svetovnega ozadja, so preveč plitki da bi to vodili.”
    ************
    Izjava leta, zelo resnično!

 • RATATA

  “…… močan voditelj bi lahko obrnil trenutni trend in državo vzel iz rok bogatih in vplivnih.”
  Tako približno naj bi Sokrat predvidel rešitev za izrojeno demokracijo, ki se trenutno manifestira s privilegiji, ki jih imajo migrantoŠerijatarji!

 • McBobo

  Zdaj pa teh 60%+ na volitve, pa so na konju.

  • Solo

   Ne na volitve, na ulice bi morali iti.
   Če bi volitve karkoli spremenile, bi jih že prepovedali.

 • šmentanamuha

  Vsak trezno razmišljujoč človek ve, da je migratska invazija naperjena proti evropskim državljanom. To je jasno vsem, razen Švedinjam in nevladnim Sorosevim plačankam in plačancem.

 • Unikatna

  Evropski politiki so brez pameti in hrbtenice!!

 • Marija

  Vsak močan voditelj bo uničen.In to vsa EU oligarhija ve.Vsak ki nasprotuje Novemu Svetovnemu redu ne bo dolgo na oblasti.75% vseh svetovnih proračunov financira mafija od tega so glavnina mamila. In kdo se jim upre prej ko slej izgine.Mislim,da zato ni zdravila.Zdaj prihajajo Africani,potem so na vrsti Azijci,Indijci in Kitajci.Ko bodo pa odprli svilno pot pa že nobenega belca ne bo vec.Potem bo za milijon bogatasev se samo multikolturna raja zasužnjena.To je vizija do 2050.

 • ZatonMesecnikov

  #Kar 60 odstotkov vprašanih Francozov meni, da jih migranti ogrožajo#

  Še nikoli ni bilo toliko ljudi ujetnik majhne peščice.

  Winston Churchill.

 • Artur

  40% je izrojenih francoskih levajzlov kateri držijo v šahu tistih 60% pri nas je drugače 75% izrojenih levih idiotov drži v šahu 25% ostale kolikor toliko normalne populacije. Nekoliko različno sranje drugo pakovanje kot je povsod po zahodni Evropi.

 • Skrajno Desni

  Francozi bo treba Makarona za Le Penovo zamenjat.

 • samotoje

  60% jih je proti priseljevanju, 40 % jih je pa priseljencev. Francija je res zanimiva. Poglejte njihove športnike, na primer. Se vprašaš, ali je v Afriki tudi kakšna Francija.

 • GverilaStyle

  A je kakšna ženska na čolnu??? Jz jih nevidim!!! Pozivam vse Slovenke in Slovence…..TO JE SLOVENIJA in bo tudi ostala….v slogi je moč!!!! Samo poglejte naše kriminalce od politikov, kako skupaj držijo in se lepo smejijo!!!!

  • Andrej

   Slika je simbolična. Tako, kot simbolično sem prihajajo begunci, ki potrebujejo azil. Gre za invazijo.

 • Andrej

  “da bi morali Francozi imeti prednost pri zaposlovanju pred migranti.”
  Ta je pa več kot krepka. A v Francijo migranti hodijo delat? To bi lahko doma počeli.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!